Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
GALARDO
addikt
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
vadászcsiga
félisten
Spotify egyre inkább nem tetszik. Csomó lemezt, bandát nem találok, pl a Rammstein sincs fent egyetlen albummal sem.
-
Cyberpunk
félisten
válasz vadászcsiga #63602 üzenetére
Biztos nem tudtak megegyezni a jogtulajdonossal, van ilyen sajnos. Ahogy Beatles sincs rajta lényegében leszámítva egy is odadobott csontot.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
törölt tag
válasz vadászcsiga #63602 üzenetére
En ezt a spotify-t sose ertettem.
-
törölt tag
válasz vadászcsiga #63610 üzenetére
Na de komolyan, ki az aki manapsag megveszi a lemezeket (a kedvencein kivul)?
-
Cyberpunk
félisten
válasz vadászcsiga #63613 üzenetére
Nekem van rá tippem.
-
Cyberpunk
félisten
válasz joey04 #63621 üzenetére
Ezt hogy sikerült kikövetkeztetned ebből?
Ha nincs engedélyed akkor wareznek számít.
Tehát ha én ide leírom most, hogy tegnap letöltöttem az nCore-ról az XY előadó Z című dalát az wareznek számít. A szabályzat szerint járhatnak el velem.
[ Szerkesztve ]
-
GALARDO
addikt
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
nagyúr
válasz r3dsnake #63630 üzenetére
Ja, csak tudod a keresztények ezt nem egy nap miatt találták ki, gondolhatod... kb. 140-160 nap volt akkoriban a böjt egy évben, amit rákényszeritettek egy alapvetően húsevő népre. Szóval ha hallgattál volna... (illetve ha ránézel a linkre...)
[ Szerkesztve ]
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
joey04
titán
-
Cyberpunk
félisten
-
manchester85
veterán
válasz Cyberpunk #63639 üzenetére
Szerintem ez hülyeség. Van, hogy olyat töltök le, amiért már amúgy is fizettem (ment egy csatornán, amiről én rögzíthettem volna) csak akkor leszartam, meg se néztem. Minden olyan filmért, amit lejátszott az a csatorna, amiért fizetek, azért lényegében én már fizettem.
i6 Silver
-
Bling95
őstag
válasz r3dsnake #63638 üzenetére
nem a vallásos emberek álszentek ( bár vannak bőven, ugye pedofil papok, meg nekem is van olyan ismerősöm aki kereszttel a nyakába dugatja magát mindenkivel aztán másnap megy misére ) , de durva lenne általánosítani
gondolom az akkora emberek egy része is csak azért böjtölt mert az volt a társadalomban az elfogadott, de messze nem gondolták komolyan
[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
válasz joey04 #63643 üzenetére
Szerintem nem nehéz kitalálni, hogy ez magánvélemény. Olvasd el a törvényeket, ha nem hiszel nekem, ott ilyen nincs leírva.
Viszont jogom van megvetni valakit emiatt. A szórakozásért fizetni kell! Törvény csak azt írja le, hogy nem vonható felelősségre. Viszont én ettől még "lenézhetem". Érthető így remélem.
-
Cyberpunk
félisten
válasz manchester85 #63646 üzenetére
Nem töltheted le így sem. Te a csatornának fizetsz nem pedig a jogtulajnak. A csatorna megveszi, de csak sugárzási jogot kap. Tehát ha nem idehaza lennénk a gatyádat is le lehetne perelni ilyen miatt. Tehát ha mész ki USA vigyáz, bár én nem vagyok tisztában a helyi törvényekkel.
[ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
válasz Cyberpunk #63649 üzenetére
Szarok rá, fizettem azért a filmért így vagy úgy, ha felvettem volna dvd vevővel, amikor sugározták, akkor több pénze lenne a jogtulajnak?
Jó hogy nem már azért pereljenek 1 millió dollárra, mert leszedem az aznapi barátok köztet ncore-ról. Faszság ez az egész úgy ahogy van.
i6 Silver
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Projektor topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- További aktív témák...
- VEB Robotron Optima Daro 20 mechanikus írógép (A3-as papírt is kezel)
- i5 ös HP ProDesk 400 G2 MT/i5-4590S/8 gb/256gb SSD
- Eladó Új Magyar Lexikon 1-6 és 1962-1980 kiegészítő kötet (az ár az egészre egyben értendő)
- KEZDŐ i7 ASUS ROG GAMER PC - i7-7700 + RX570 + 16GB + 256GB+1TB -
- Lenovo M93P Tiny Micro - Mini PC - Core i5 4570T/8GB ram/256GB SSD - több db
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest