Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
-
GAMEPOD.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blaise
veterán
válasz vadászcsiga #64251 üzenetére
Kollégámnak egy vidéki zárt lakópark mélygarázsából vitték el a motorját a héten.
-
Tibee86
nagyúr
válasz vadászcsiga #64251 üzenetére
Pont az ilyenek miatt nem vagyok hajlandó fél milliónál többet kiadni egy autóért. Ha nem lopják el, akkor nekimennek, meghúzzák, kiszúrják a kerekét stb.
-
manchester85
veterán
Drága autót manapság bűn venni. Mondjuk en olyan 1 millió korul huznam meg a határt, de hany nyugdíjas hozza ki 3-4 millióért a vadonatúj Suzuki-t. Mérhetetlen pocséklás.
i6 Silver
-
bobooo
addikt
válasz manchester85 #64254 üzenetére
-
Tibee86
nagyúr
válasz vadászcsiga #64257 üzenetére
Én nem gondolnám. Ellopják az 500 ezret érő autót, hogy kinyerjenek belőle 100 ezer forintnyi alkatrészt...
Statisztikák is mutatják, hogy leginkább azokat lopják, amiből minden sarkon 4-et látni. (4es golf, swift). Amíg 4es golfunk volt, 3 év alatt 2x akarták elvinni a ház elől, mióta bora van, azzal nem foglalkoznak. -
Tibee86
nagyúr
válasz Totheground #64259 üzenetére
Persze, de csak arra reagáltam, hogy az 500 ezres kategóriát lopják leginkább.
-
b4zsi-
őstag
válasz Tibee86 #64258 üzenetére
Volt főnököm autóját ellopták 6-7 milliós opel volt. Azt mondták, hogy a fekete piacon az autó értéke mindössze 700 - 800 000 Ft. Volt akinek szerencséje volt a rablás után,mert a rablókat megtalálták 2 óra múlva a határ közelében, de már szedték volna szét a lopott autót.
-
Ragnar95
félisten
válasz Tibee86 #64258 üzenetére
Igen, mivel egy 500ezres autóból könnyebb eladni az alkatrészeket. Gondolj bele, melyik tulaja vesz inkább kétes származású használt alkatrészt: a 20éves Golf v a vadiúj Passat tulaja?
És ugyanez áll arra is, ha magát az autót próbálják meg eladni. Egy nagyobb értékű autónak jobban utánanéz a vásárló, inkább áldoz rá még egy keveset,h tényleg patina állapotú és származású legyen, mint egy 500ezresnél...Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Tibee86
nagyúr
válasz Ragnar95 #64265 üzenetére
"20éves Golf v a vadiúj Passat tulaja?"
A kettő között nincs is semmi... Szerintem( statisztikák szerint is)meg azokat az autókat lopják, amiből sok van(egyre kevesebb a régi autó, mert Magyarország jobban teljesít, és veszi hitelre mindneki az újat). Erre volt példa a 4es golf, ami semmiképp nem 500 ezres kategória, inkább a duplája. Régi stift megállta volna a helyét példának, de nem a golf.[ Szerkesztve ]
-
Bling95
őstag
válasz Tibee86 #64263 üzenetére
természetesen nem, de az olcsóbb autókba beletartozik a 4es golf is ( 1 millió körül érhet ? ) , ezeket azért el lehet lopni, könnyű eladni az alkatrészeit. míg egy nagy értékűtől nehéz megszabadulni....
plusz azért nemtudom szerintem nem indok hogy azért kell jár az ember szakadt autóval mert hátha ellopják, ennyi erővel butafonra kéne visszacserélni az iphone-t is, mert kitudja. akkor inkább valami gps-es riasztó vagy valami. De teljes biztonságban úgy sem hagyhatod az autót, értéktől , helytől függetlenül
[ Szerkesztve ]
-
Xero
nagyúr
válasz vadászcsiga #64271 üzenetére
Azért amikor túl közel parkoltak hozzá, minden létező dolgot elállított a kocsin.
És a házibulit sem díjazta a feje fölött. Akkor derült ki, hogy ő a szomszéd amikor ajtót nyitottak neki.De egyébként valóban jámbor kölöknek tűnt, de nem lettem volna ott amikor felhúzzák.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz vadászcsiga #64271 üzenetére
lehet, hogy az csak a látszat...
b4zsi-; így igaz, sokszor rendelésre történik.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
joey04
titán
ma volt lehetőségem 5s és 5c-t egyszerre megnézni. azt tudtuk, hogy az 5s alig gyorsabb, a hardveres előnye csak később fog számítani, de ami meglepett, hogy az 5c-nek szebb volt egy picit a kijelzője.
-
legenda
válasz vadászcsiga #64276 üzenetére
nem, de sportolóról van szó, ráadásul küzdősportos, ahol pláne fontos a higgadtság, történjék bármi is, dúljon belül akármekkora vihar is, kifelé nem szabad mutatnia.
joey20; én nem láttam különbséget a kijelzőkben, pedig volt már egyszerre a két típus a kezemben, illetve a t-ben is pont egymás mellett nyomkodtam a kettőt hétfőn, amíg vártam, hogy szólítsanak.
lehet, hogy itt is van szórás típuson belül is, ahogy a korábbiaknál is.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Elég jó ez az új South Park játék.
-
legenda
válasz vadászcsiga #64279 üzenetére
magamból kiindulva is tudom, néha hamar és nagyon felhúzom magam bizonyos dolgokon, máskor meg szándékosan sem tudnak felidegesíteni, de legyek is bármilyen feldúlt, ha úgy akarom, akkor kifelé semmi sem látszik.
igaz, muszájból "tanultam meg", de előnyömre szolgált.joey20; jut még eszembe; semmi bajom a műanyaggal, de iphone (5c) szinten érdekes azért...
-
vadászcsiga
félisten
Na de az ő eseteben miért kellett volna higgadt maradni? Universumnak úgyis annyi, akar ki is találhatott volna, de ezzel szemben azt mondta igy járt. Persze a háttérben lehet hogy teljesen mas van mint amit kifelé kommunikált. Lehet hogy a nav felé volt ez a faarc
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
Imadom a hwsw-t:
Euro Glass
tegnap, 22:33 -
teljesen egyértelmű a forgatókönyv , a kockabajszos flessem ütötte ki náluk a biztosítékot, és ezért összehívták a nagy cionista zsinatot 2005 magasságában és kiadták az ukászt, hogy trójait kell integrálni az összes lehetséges kereskedelmi OS-be, ezért lett olyan nagy és lassú a viszta és ezért integráltak trójait az iPhoshokba. CSAK MIATTAM és hogy így tudjanak világuralomra szert tenni és rabszolgasorsba tartani a világ gój lakosságát. Ennyi tömören a történet, ezt 2012ben Edward Snoden ki is szivárogtatta és ez már végképp felbaszta a csőrüket.továbbá a legtöbb modern malware az lassítja a gépet, eszi az erõforrásokat, spamokat , log fájlokat stb. küld a háttérben , ezáltal eszi az aksit, a procit terheli, a ramot foglalja és még sorolhatnám, és mindezez ellenére sikalmósan és olajozottan halad NÁLAM minden az 500 Mhzes telómon és a 900 Mhzes PC-men, tehát front oldalról is kizárható bármilyen malware jelenléte.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz vadászcsiga #64282 üzenetére
mert kedvesnek és nyugodtnak ismerték meg, vagy legalábbis azt gondolják róla, és nem akarja, hogy változzon róla a közvélemény.
nem ismerem személyesen, nem tudok és nem is akarok rosszat mondani róla, ő tudja, hogy mikor mi a jó viselkedési forma.
láttam már küzdősportolót bedühödni, és az őt körülvevő 5 fő kisebbségi személyt gyorsba úgy szétszórni, hogy mindegyik vérzett valahol, és felállni sem mindegyik akart azonnal...
ja, és ez fényes nappal a nyugati aluljáróban, elég nagy tömegben.joey20; biztos nem olyan vészes az 5c anyaghasználata, csak iphone szinten nehéz azonosulni vele, legalábbis annak, aki csak iphone 4 óta követi ezen telefonokat.
-
Cyberpunk
félisten
válasz manchester85 #64235 üzenetére
Nem, de tanult ember vagyok.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Cyberpunk
félisten
válasz vadászcsiga #64288 üzenetére
Kösz a tanácsot még nem JB-ztem, nem volt idom vele foglalkozni talán ma.
-
manchester85
veterán
Napi zene, nem elektronikus, ki az, aki szerint jó?
[link]Vadászcsiga, vélemény? Aztán majd írok valamit.
i6 Silver
-
törölt tag
iPhone 4c az iSamurai-ban. [link]
-
Cyberpunk
félisten
válasz manchester85 #64291 üzenetére
Meghallgattam. Szerelmes zenének elmegy.
-
vadászcsiga
félisten
válasz manchester85 #64291 üzenetére
Az igazi hangszerek miatt alapvetően jó de nekem ez túl nyáladzós. A srác hangja sem valami egyedi. Ha ez a szám egy kedvenc zenekarom albumán lenne, torolném a listából. Igy szoktam eljárni a saját gyűjteményemben is
Te jössz[ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
válasz vadászcsiga #64295 üzenetére
Az Above and Beyond nevezetű trance DJ trió tagjai kivétel nélkül ott játszanak a zenekarban, a saját dalaikból készítettek akusztikus koncertfelvételt. Egyszer a keverőpult és a zeneíró programok, egyszer meg egy élő koncert.
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
nagyúr
válasz manchester85 #64296 üzenetére
Jobb oldalt Tim Cook tesója?
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
manchester85
veterán
válasz icecave #64297 üzenetére
Nem, az Tony McGuinness, egy rockzenekarból kivált exgitáros trance DJ.
i6 Silver
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- Derail Valley
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Politika
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest