Hirdetés
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Xbox Series X|S
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
-
GAMEPOD.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
r3dsnake
nagyúr
Lehet még valahol kapni sima 4+2 fejes VHS lejátszót? Csak dvd felvevőset találok, de sima kéne. Apró nem jöhet szóba, mert számlaképes helyről kell.
-
Xero
nagyúr
válasz manchester85 #63345 üzenetére
Sokaknak kicsi a csomagja, vagy voip korlátos.
-
Tim82
félisten
válasz r3dsnake #63349 üzenetére
Ha megosztod az eBay-es linket, megköszönném, ajándékba tök jó lenne a barátnőmnek.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tim82
félisten
válasz vadászcsiga #63359 üzenetére
Nem leánykérésre lesz, egyszeri, alkalmi ajándék, ami szerintem tetszeni fog neki, szereti az ilyen steampunk-jellegű dolgokat.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
manchester85
veterán
Srácok, óriási szarban vagyok, a csajszi, akivel 2 hete ismerkedek, és eddig egyszer találkoztunk randizás céljából, kitalálta, hogy vigyem ki Amerikába, állja a jegyét, meg persze a költségeit. Lényegében még ismerkedünk, eddig Pestre akart jönni, de mivel előre felmondott a debreceni melóhelyén, vagyis jelezte, hogy majd megy el, így hamarabb találtak mást a helyére, úgyhogy ő meg repült és a részéről mehetünk. Ez a forgatókönyv nem hinném hogy kamu, mert melóból is hív facetime-on minden nap, ismerem is a helyet, ahol dolgozik, de hát na, nem gyors ez egy kicsit? Valahogy az a gond, hogy ha nincs senkim az a baj, ha sokat akarnak tőlem (nem anyagilag, mert arra esélyt se hagyok ) az a baj. Ő majd szívesen vezeti a háztartást, főz, jó lenne valami munka is, és majd 3 hónapig elleszünk. Egy tanyán lakik, de jómódú, szal ilyen téren nincs gond, de a tanyasi virtus mondatja vele ezt a "gyorsan fogjunk bele mindenbe" dolgot? Persze én is mondtam neki, hogy megyek kifele, tehát éppenséggel miattam is jöhet, de basszus akkor is abszurd az egész. Nekem ez így illúzióromboló, semmi fokozat, mint egy házaspár (már ha nem csak kihasználásra megy majd a dolog. ) Basszus, ne egyből egy 10. házassági évfordulóba csöppenjek már bele. Benne lenne ebben valaki?
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
Rage47
veterán
válasz manchester85 #63364 üzenetére
ki kene valahogy deríteni hogy kihasználni akar e. elég meredek sztem
-
b4zsi-
őstag
Én nem lennék benne. Nincs kedvem Veled lenni 3 hónapig és mosni,főzni Rád.
-
manchester85
veterán
válasz b4zsi- #63366 üzenetére
Na jó most ne bohóckodjunk, én itt kiöntöm nektek a magánéletem, ti meg viccelődtök az egészen?
rage47!
Jah, de basszus, mikor legközelebb (márc 14) is jön majd fel Pestre, akkor is mondja, hogy majd eljön ide, nagymuterom főzzön neki valami finomat, meg ő szereti az öregeket. Azt gondolná az ember, hogy csavargás, mászkálás, ő meg a nagyanyámmal akar főzőcskézni... Vagy ebből lesz a legjobb feleség?
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
vadászcsiga
félisten
Mit fosol benne vagy már a korban, össze ne hazasodjatok, baba is várhat ezen kívül hagy jöjjön.
Szerintem tök korrekt hozzáállás hogy állja a jegyet meg ilyenekNőknek jó a megerzesuk, lehet hogy ő lesz életed nagy szerelme. Ha nem adod meg az esélyt lehet később bánni fogod
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Összefoglalva az egészet akkor úgy akar veled kimenni ami ugye költővel alsó hangon 200 ezer hogy még sosem találkozott?
-
-
vadászcsiga
félisten
válasz manchester85 #63370 üzenetére
Mibe hogy lesz otthon egy saját különbejáratú puncid. Majd mingyá sajnállak.
Úgy is azt mondtad múltkor hogy nem szívesen ismerkedsz a kinti csajokkalb4zsi-
2014-et írunk mit húzzák mint a retestesztat? Rovid az élet, a szomszédban úgy is mindjárt kitör a 3.vh
En régen utáltam az udvarlas ezen időszakát. Bele a közepébe azt' hagy szóljon.[ Szerkesztve ]
-
b4zsi-
őstag
válasz B-L-A-C-K #63369 üzenetére
Egyszer randiztak pontosabban.
Azért azt tisztázni kellene, hogy mit szeretnél Tőle és Ő Tőled, mert együtt kimenni mint pár az még korrekt. Viszont, ha másokkal akar ismerkedni és Te csak egy ugródeszka lennél az amerikai lét elindulásához akkor szerintem tárgytalan.
Mielőtt kivinnéd azért valamit kezdjetek egymással szar lenne úgy neki vágni a 3 hónapnak, hogy mi vár Rád esténként.
-
nagyúr
A tanyasi/falusi virtus pont az, hogy "Ejj, ráérünk arra még". Falun nem sietnek az emberek, nem olyan, mint a városban,hogy mindent mindenki ott rögtön azonnal hirtelen akar. A falusiak inkább kivárják a dolgokat...
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
nagyúr
válasz manchester85 #63370 üzenetére
"Idegileg én abban tönkremegyek szerintem."
..vagy ő, ha megtapasztalja a "rendmániád", amiről beszélgettünk itt nem rég...
B-L-A-C-K: "rakja fingón": Hát nem tudom, ki-hogy van vele/mit esznek ezen a népek, de valahogy nagyon nem vágyom arra, hogy kipróbáljam... lehet maradi vagyok, de én már így halok meg...
[ Szerkesztve ]
-
SÖ
addikt
B@szki, de problémás gyerek vagy.
Mi van a keleti szépséggel?
AZ ÉRDEKHÁZASSÁGOK SOKÁIG (ÖRÖKKÉ) TARTANAK.
Egyértelmű hogy kihasznál. Pont.
[ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
válasz vadászcsiga #63371 üzenetére
Vagy ha mégse, lesz egy kolonc a nyakamon, aki mindig a sarkamban lesz. Az eddigi leghosszabb, legjobb kapcsolatommal (3,5 év) is már fárasztó volt 4-5 folyamatos együttlét után az élet, alig vártam, hogy menjen haza. Itt nem lesz hova menekülni, és a bizalom is hol van még ennyi idő után.
Na megyek le cigizni, meg haverrel kb egy órát pofázni telefonon, addig mondhatok okos dolgokat.
Hagyjuk már ezt a rendrakós dolgot, szebb rendet tartok én, mint bármelyikőtök, ha nem akarok szégyenben maradni.
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
Cyberpunk
félisten
Ugródeszkának akar használni szerintem.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
vadászcsiga
félisten
válasz manchester85 #63379 üzenetére
Mondd meg neki akkor hogy merről hány centi. Légy őszinte.
-
nagyúr
válasz vadászcsiga #63377 üzenetére
Nem, egyszerűen nem vonz a dolog egyáltalán. Ott van mellette ami nekem kell, többre nem vágyom.
-
C4mp3r
addikt
turista vizummal akar majd melozni? csak nehogy visszaforditsa egy immigration officer. lattam mar, hogy not JFK-rol visszaforditottak, mert hastancos ruhakat akart bevinni turista vizummal. a hatarort nem sikerult meggyoznie
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
Valakinek tapasztalata?
Most rendeltem ebay-ről 1300-é.
-
B-L-A-C-K
titán
Hogy témánál is legyünk, hogy van most ez a szerviz bevezetése? Van már? Vodánál pl még cserélik a készüléket, egy i5-ről lenne szó, ha igen mennyi idő egy csere?
-
Tim82
félisten
-
GALARDO
addikt
Állítólag jövőhéten 7.1.
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
manchester85
veterán
válasz C4mp3r #63383 üzenetére
ESTA-val, de ez a legkisebb dolog. Áhh, nem divat már ez a visszafordítgatás. Én is azzal járok, és hát...
Na dumáltam pár haverral, és hát több a nem szavazat, mint az igen. Áh, szar ez az egész. Mind1. Mindenesetre ez a helyzet megpecsételte a varázst úgy érzem, akármi is legyen a háttérben.
Ha márciustól működik a dolog, az a baj, mert ma már tudjuk, mire képesek a picsák, ha az érdekük úgy szolgálja.
Ha nem működik, akkor ugye minek vinném, de akkor meg borul az egész, ebben sincs semmi hepi.
Hát nem vagyok az a hűbelebalázs típus, inkább vagyok gyanakvó, mint jóhiszemű, még akkor is, ha nincs rá okom. Szar ez mindenhogy.
b4zsi!
Ismerem, ismerem, de már az érzelmek kialakulása előtt ilyeneket tervezni eléggé "veszélyes vizek"-nek tűnik. Amúgy meg ki a francot ismer az ember, évek után is derülnek/derülhetnek ki érdekes dolgok.
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
b4zsi-
őstag
válasz GALARDO #63390 üzenetére
Jah a mostani piros 1-es a beállításokon csak a 7.0.6. Gondolom hiánypótló frissítés
Nagyon várom a 7.1-t, hogy tudjak végre vízalatti fotót csinálni.
manchester
Azért mégis Te beszélsz Vele Te ismered. Azért a saját gondolataid domináljanak. Nyilván a haverjaidnak is más a hozzállásuk és Neked is.
[ Szerkesztve ]
-
C4mp3r
addikt
válasz manchester85 #63393 üzenetére
te tudod, mindenesetre el kell donteni, hogy megeri-e egy kis jail time es 5-10 esetlegesen lifetime ban az orszagbol. esta-val lehet vaganykodni, hogy nem kell vizum meg az europaiakat nem nezik annyira, de ha magambol indulok ki engem tudni elkapnanak szamomra teljesen nyilvanvalo, hogy csak fel akar hasznalni, meg mindig vannak sokan akik elott kimondod, hogy amerika es valamifele kanaant meg mezeskalacs hazakat kepzelnek el. en hagynam a francba a helyedben.
-
Arcképgyáros
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest