Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadászcsiga
félisten
Nem is mondtam.
Korpichess nincs egy jó ideje ő a nagy órás, talán másokat is érdekel. Feleségem egy ilyen órát kapott tőlem.[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
-
Cyberpunk
félisten
-
r3dsnake
nagyúr
Hogy a francba lett az i4S vibramotorjának egyik napról a másikra beszédhibás méhecske hangja?
-
vadászcsiga
félisten
A Spotify-t ha nem mondom le 1 hónap múlva akkor automatikusan leveszi a pénzt a számlámról? Semmi engedély nem kell csak jön az sms? Mi van ha nincs pénz a számlán?
R3dsnake
A 4s-be erősebb vibramocit tettek mint a 4-be, lehet hogy szétrázta magát[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Holnap (azaz ma) nagyon beb@szok...
-
törölt tag
válasz vadászcsiga #55957 üzenetére
Jaja, enyem is szetrazta magat.
5s meg egyenesen rezonal egyeseknel. -
r3dsnake
nagyúr
válasz vadászcsiga #55957 üzenetére
De épp ezt szerettem az i4S-ben, hogy olyan kis diszkrét hangja volt. Most meg fúrógép. Pedig le se ejtettem.
-
madgie
titán
válasz vadászcsiga #55952 üzenetére
-
Arcképgyáros
beszarás
-
nagyúr
válasz GALARDO #55965 üzenetére
Nekem is Sőt, talán a legjobb életemben. Olyan mélységekből jöttem fel saját erőből, hogy az számomra csodának számít és rohadtul örülök, hogy mindez sikerült. Annyi mindenért hálás lehetek az életemben, hogy elfáradna a szám, mire felsorolnám. Még a rosszakért is, hisz azoknak köszönhetően tartok itt most
Technikailag a legnagyobb dolog a mobil és ezáltal mobil OS váltás volt, ami sokkal kevésbé fájt, mint gondoltam, sőt.... de bele nem megyek, mert abból trollháború lesz
Asszony "maradt", de még szép, érte vagyok a leghálásabb az életnek. Nem is iszok sokat este, mert ha ne adj Isten kellene neki valami szerve egyszer, nehogymár valami lestrapáltat kapjon tőlem. Ez legy a 15. közös szilveszterünk.
[ Szerkesztve ]
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
zoltanz
nagyúr
Alkohol (boxzsák) - Te
-
Cyberpunk
félisten
válasz -secret- #55971 üzenetére
Remélem 2014 nyugisabb lesz nekem. Bár pár dolog jönni fog a terveim szerint. Január közepe tájékán kapásból jön egy MBP, kéne venni egy TV-t, veszek egy országúti bringát a tavasszal. Nyáron megyek Maribor-ba DH-zni. Talán egy 5S is. És még ki tudja.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
-
Malachi
addikt
ha már mindenkire rájött a számadási kényszer...
iszonyatosan szar év volt, az egész arról szólt, hogy egy 2012-ben történt könyvelési gixer okozta anyagi csődből kimásszunk, DE SIKERÜLT, januárban újra költözünk vissza "a nagy faluba", egész jól állunk, és úgy néz ki, akár már jövőre lesz saját lakás is, ha úgy alakul.
szóval végül is nem volt annyira rossz, csak irtó nehéz. meg tanulságos. de happy end a vége, úgy tűnik.
BUÉK mindenkinek!
-
DanielK
addikt
Nekünk is jó év volt anyagilag, párom egészségileg kevésbé örül neki. Sajnos lábon hordott ki egy tüdőgyulladást, de még most is van kisebb tünete. Nyáron a lába is el volt törve. Szóval nekem felemás a helyzetem. Van amiért örülök, de van amiért nem.
-
Tibee86
nagyúr
Ahogy olvasgatom, lassan át lehetne nevezni a topikot, mondjuk "Akiknek bejött az élet" vagy valami hasonlóra.
[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
-
r3dsnake
nagyúr
Nekem nagyon vegyesek az érzelmeim az idei évvel kapcsolatban. Már nincs mellettem a társam, akivel többször megpróbáltuk megoldani, de egyszerűen nem ment... Sajnos még mindig úgy hiszem, hogy ő volt az igazi, és nem tudok megbocsájtani magamnak néhány hibám miatt. Viszont. Ha még mindig együtt lennénk, sosem ismertem volna meg azt a két személyt, akikkel olyan szoros és életreszóló barátság alakult ki, és olyan élményekkel lettem gazdagabb, amit nemigazán gondoltam volna. Tudom, hogy nem kéne bánkódnom, elvégre nem csak veszteség ért, hanem rengeteg élményt is kaptam ebben az évben, csak hát nehéz... Most abban bízok, hogy ezek a dolgok jó hatással lesznek a jellemfejlődésemre, és az exemmel pár év múlva érettebb fejjel újból tehetünk egy próbát. Elvégre így egyeztünk meg. Addig meg próbálok azokkal foglalkozni, akik viszont mellettem vannak.
-
Cyberpunk
félisten
válasz r3dsnake #55990 üzenetére
Szerintem ami nem megy azt ne erőltessük, legalább is az én filozófiám szerint. A második esélyek nem szoktak beválni általában. Mivel a bizalom megromlik a másik személy felé. Anélkül meg nem megy. Viszont ha egy személy után vágyakozol folyton, akkor lehet elszalasztod azt, aki tényleg az igazi lenne. Az élet már csak ilyen, néha kudarcok is érnek bennünket.
Új összetevők meg, hát én senki kedvéért nem váltóznék meg, vagyok aki vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
válasz Cyberpunk #55993 üzenetére
Én tisztában vagyok azzal, hogy milyen dolgokon kellene változtatnom. Szerintem ez első lépésnek már nem rossz.
A bizalommal nem volt gond, nem volt sosem megcsalás vagy ehhez hasonló. Amikor nem bíztam benne, az a saját bizonytalanságomból eredt. Én hiszem azt, hogy működhetne később, már eleve ennyi idő alatt is másképp látok nagyon sok dolgot, 4-5 év pedig sok idő, hogy a személyiségem megtartásával de a rossz tulajdonságaim elhagyásával sikerüljön elé állnom. Nem akarom megváltoztatni a személyiségem, nem is lehetne, csak csiszolni szeretnék rajta. Elvégre olyan hűdenagy probléma sosem volt köztünk, inkább sok apróság, ami összetevődött egy naggyá.
[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
válasz r3dsnake #55994 üzenetére
Hát te tudod, én nem terveznék így 4-5 éves távlatokban előre. Ha egy kapcsolat megromlik az ritkán jön helyre, legfeljebb a komoly, mély szerelem miatt, persze ha az kölcsönös is. Át lehet vészelni a nehézségeket, de ha ez szakításig fajul, az nem túl jó ómen a jövőre nézve. Persze ez csak az én véleményem, nem tudhatom a részleteket.
A lényeg ebben van. Te is vársz rá, meg ő is vár rád évekig. Őszintén? Nem túl valószerű. De persze remélem összejön.
[ Szerkesztve ]
-
szentkuti11
addikt
-
Ragnar95
félisten
válasz szentkuti11 #55999 üzenetére
LOOOOL
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Autós topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nintendo Switch
- Házimozi belépő szinten
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Elite: Dangerous
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest