Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadászcsiga
félisten
válasz vadászcsiga #55898 üzenetére
gyerekként mindegyiken ott voltam de soha nem kabitottak e
Ez fel sem tűnik senkinek?[ Szerkesztve ]
-
mondomén
őstag
válasz vadászcsiga #55901 üzenetére
Én nagyon rajta voltam, de semmi frappáns nem jutott eszembe.
-
Cyberpunk
félisten
válasz vadászcsiga #55901 üzenetére
Nem volt elég erős az anyag.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
nagyúr
válasz Totheground #55907 üzenetére
Mármint falun saját otthonodban saját disznót vágva? Nem tudom, de a torkon szúrás már sok-sok-sok éve volt a bevált technika, arról nem beszélve, hogy egy bizonyos koponyavastagság felett cseszheted a kábítópisztolyt, garantált, hogy többet fog szenvedni, mint az előbbi módszerrel.
[ Szerkesztve ]
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
bigdady
nagyúr
válasz vadászcsiga #55896 üzenetére
Dehogy ugrik. Az már sehova nem ugrál
-
nagyúr
válasz Malachi #55910 üzenetére
Akkor a szüleimnél királyok a csirkék Ugyanis még van nekik kiülő fa-emelvényük, sőt, kifutójuk is a homokos placcra, ezen felül még ki is engedjük őket a hátsó udvarra kapirgálni, leenni a gazt, meg kapirgálni a trágyán kukacok után kutatva (meg persze összeszarni az ólak előtti járdát is ), stb Az is tény, hogy brutálisan nagy különbség van a hús ízében a pesti piacon vetthez képest, előbbi javára. Bár ilyen szempontból rohadt nagy szerencsénk is van asszonnyal, hogy faluról származunk és ezt mind megkapjuk ilyen minőségben otthonról (hús, tojás, kolbász, sonka, szalonna, stb.).
Amin röhögtem és már lehet említettem, hogy múltkor intersparban végignéztük asszonnyal a kolbász választékot, és vagy 50 fajta közül MINDBEN volt tartósítószer... kolbászban.... durva (persze, mivel nincs igazi füstölés, csak valami füstös "pác-spricc", muszáj beletenni egy rakás nitrit származékot, de mindez elkerülhető lenne, ha valódi füstölésen menne keresztül, csak ugye arra nincs idő a gyárakban, így egyszerűbb nekik).
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
vadászcsiga
félisten
válasz Totheground #55907 üzenetére
Vicces dolgokat mondtok néhányan. Jókat mosolygok
Cyberpunk
Vigyék pszichológushoz?[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
válasz vadászcsiga #55914 üzenetére
Nem ezt mondom.
-
Totheground
addikt
válasz vadászcsiga #55914 üzenetére
"Kötelező valamilyen kábítási módszer alkalmazása, és addig kell ilyen állapotban tartani az állatot, amíg teljesen le nem folyik a vére. Az is előírás, hogy nem szabad 15-20 másodpercnél tovább késlekedni az elvéreztetéssel."
Szóval ja.
Az, hogy nem rúgnak érte azonnal picsán, más kérdés.[ Szerkesztve ]
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
Cyberpunk
félisten
válasz vadászcsiga #55917 üzenetére
Vidéken lakom.
Nem az ölésről beszéltem, ha nem a tartásról most speciel. Az ölés más dolog, de ott is kábítani kell ellőtte. Ez a humánus módszer. Régen fejbe verték direkt erre a célra kitalált eszközzel, ma azért már van jobb módszer is, az után lehet kivéreztetni.
SÖ: hanghullámokkal is lehet ölni végül is.
[ Szerkesztve ]
-
Totheground
addikt
Ja, hogy a törvény úgy működik, hogy ha valaki töketlen találja ki, akkor nem is érvényes.
Értem.Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
Cyberpunk
félisten
válasz vadászcsiga #55921 üzenetére
Akkor egy a koponya megfelelő részére mért célzott, és határozott ütéssel elkábították. Ez nem nyers fogalmazás annyira.
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
"Tipikus városi gondolkodásod van."
Már bocs, de ennek a mondatodnak nem túl nagy az igazságtartalma... Városban a legtöbb embernek fogalma sincs róla, hogy kerül az étel az asztalára, de nem is igazán érdekli. Én se izgatom magam rajta, h ölik meg az állatot, amit utána megeszem, mert ígyis-úgyis meghal, mindegy, milyen módon, amíg direkt nem kínozzák. Ami érdekel az annyi, h jó íze legyenPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Cyberpunk
félisten
válasz vadászcsiga #55925 üzenetére
Falu.
Csak ingázás miatt szar, na meg a közösségi életnek sem tesz jót, de legalább nyugi van.
[ Szerkesztve ]
-
Vasinger!
nagyúr
Ti holnap hol fogjátok tölteni a szilvesztert és kikkel?
-
vadászcsiga
félisten
válasz vadászcsiga #55925 üzenetére
Akarom mondani mészárost
-
Cyberpunk
félisten
Napizene ez fasza csak bátran.
-
Ragnar95
félisten
válasz vadászcsiga #55924 üzenetére
Pont nem izgat, nincs nekem ilyenekre időm, h minden egyes kajánál megnézzem, mi van benne, amúgy is mindenben van valami elvben egészségtelen, szóval ez van.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Cyberpunk
félisten
válasz vadászcsiga #55932 üzenetére
Nincs. De nem is akarok inni itthon is lehet. Majd pár film, meg a fórum társaságában átcsusszanok 2014-be. Ez is csak egy nap.
[ Szerkesztve ]
-
mondomén
őstag
Most untam meg a google-t. Folyton feldobálja ezt mocsok g+-t, hát most nem félrenyomtam... Választhatom le a youtube-ról, törölhetem a g+ fiókot, rághatom át magam az egyszerűen megfogalmazott instrukciókon. Ki van írva félkövérrel, hogy A Google+ letiltása. Majd alatta a szöveg és link, hogy A teljes Google-profilodat itt törölheted. Eddig nem akartam az egészet törölni, de ha már így mondja. Kocsog. Csináltam outlook-ot, van push, szép és gyors a webes felület, marad ez.
-
Cyberpunk
félisten
válasz vadászcsiga #55934 üzenetére
A fórumon mindig van valaki, ha más nem a gépfüggők, mint én.
Nem vagy. Nincs senkim, a család elvan itthon, nagy bulikat utálom (tömeg miatt), házibuli meg nem lesz senkinél, és én sem csinálok.
-
r3dsnake
nagyúr
vadászcsiga:
farkasos oldspice összetétel: KÉP -
DanielK
addikt
válasz vadászcsiga #55932 üzenetére
Ebben teljesen egyetértek. Mármint a disznók megölésében, és abban hogy mennyi minden szar van a boltiban. Szerencsére páromék 3 hete vágtak disznót, sajnos suli miatt nem vehettem részt benne. De kész az első adag kolbász, hat az valami csúcs.
-
törölt tag
Unokahugom nezi a Disney csatornat, eleg furcsa a Miley Cyrust ruhaban latni, fu nelkul, egy mesecsatornan.
-
Bling95
őstag
Ittakary: ma kaptam , meg nincsenek tapasztalatok. Korabban nekem is one million volt( van)
-
r3dsnake
nagyúr
LOL. Linkin Park - Hybrid Theory teljes lemez, Gangnam Style mashuppal. [link]
[ Szerkesztve ]
-
SÖ
addikt
A jövő - [link]
Sima SD-ben 256GB ma a létező legnagyobb?
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos cigaretta 🔞
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Milyen notebookot vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 6
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gumi és felni topik
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Notebook hibák
- Total Commander
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs