Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
Mindig előjönnek ezek a vicces kedvű emberkék. A fele annyiból 2x erősebbet összerakok szöveggel. Az nem jut érdekes mód eszükbe, hogy arra nincs support. Egy cég nem fog alkatrészekből összeguberálni. Az megmarad a home userek kiváltsága.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Xero
nagyúr
válasz Cyberpunk #55102 üzenetére
Azt nem értik meg, hogy Userhez veszik a softwaret és softwarehez a gépet.
A célközönség pont lesz*rja, hogy mennyiből épül fel. A konkurens termékekkel egy ligában játszik az árazás, OS X-t pedig hivatalosan csak ez futtat. Történet vége.Annak viszont örülök, hogy Version-ről végre van kép is. Annyira nem is tűnik futóbolondnak, mint amennyire az online "alkotásai" indokolnák. Mondjuk a többi közzétett képe mindent elárul.
[ Szerkesztve ]
-
SÖ
addikt
válasz Cyberpunk #55102 üzenetére
Ki beszél itt cégekről? De ha már itt tartunk, pont az Apple és az összes többi - Gigabyte stb. - guberálja össze a saját koncepcioja mentén. Apple esetében semmi extra nincs a hardveren, piaci cucc mind, csak a kialakítás, összeszerelés mínősége, és a szoftveres környezet teszi mássá.
Most megint mondtál valamit, de minek. Vagy én nem értem.
[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
Nyilván az alma vállalja a support-ot a teljes gépre. Ha te úgy legózód össze, akkor csak alkatrészenként van garanciád, ami nem csak egy egyszerű vidd be a szervizbe oszt lesz majd vele valami.
Egy cégnek egyszerűbb a kész gépeket megvennie. Van hol visszajön a belefektetett pénz.
Okosnak akartál látszani, de nem igazán sikerült.
[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
válasz Cyberpunk #55109 üzenetére
"Az AppleCare Protection Plan a számítógép vásárlásának napjától számítva akár három évig közvetlen, teljes körű hozzáférést biztosít az Apple díjnyertes telefonos technikai támogatási szolgáltatásához az Apple hardverekkel, a OS X rendszerrel, az iLife és az iWork csomaggal kapcsolatos kérdésekben. Emellett teljes körű – az alkatrészek cseréjét és a javítási munkát is tartalmazó – javítási szolgáltatást vehetsz igénybe Mac számítógépedhez, kényelmes szervizelési lehetőségekkel."
-
Cyberpunk
félisten
Napizene kicsit merengősebb, hangulatomhoz illő.
-
vadászcsiga
félisten
A szakmaiban ez a lajki7 nem R2D2? Teljesen olyan a stílusa
-
Xero
nagyúr
Sírok a röhögéstől annyira rossz ez a Gear reklám.
Sorolom hol bukik a dolog:
1. Sílécet kézben nem viszünk felvonóban. Ezért csúnyán megdorgálnak.
2. Sirivel pont ennyi ideig tart felhívni valakit, ha ott van a fülemben a headset, márpedig pont felvonóban szoktam hívásokat intézni.
3. Aranyos ahogy ki van írva, hogy felgyorsították a dolgokat. Ez azért nem sejtet sok jót.
4. 0:55-nél a fotós gyereken miért egy pár Atomic léc van, amikor boardozott?
5. Mennyire egyszerű az a lány, akit ilyesmivel lehet megfogni?
6. Minek gearrel keresni azt a készüléket, ami a lábadnál van?
7. Nem érzik vércikinek a zenélő telefont egy hütte teraszon?+1. Az egészből annyi jött le, hogy a lapát telefonokat potyogtatják. Pont.
Komolyan nagyon erősen röhögök...
[ Szerkesztve ]
-
Xero
nagyúr
válasz vadászcsiga #55115 üzenetére
Nálam sima befutó lenne. Csinos, szép, mosolygós és szeret havon lenni.
Ez a viselkedés viszont nagyon gáz.Ettől még a részeg brit csajok is összetettebbek a terepeken, pedig náluk egybitesebb nem nagyon akad síelés után.
-
Ragnar95
félisten
Jó összefoglalás
Amúgy ha el tudsz vonatkoztatni a bakiktól, akkor végre egy jó reklám, amiben nem az Apple-t sz@rozzák, hanem a saját termékük előnyeit mutatják be akkor is, ha más készülék ingyen óra nélkül tudja azokat
Én azon röhögtem,h az órával ilyen jó képeket + videót csinál boardozás közben....
vadászcsiga: sajna simán vannak, nem is kevés...[ Szerkesztve ]
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
Amúgy kíváncsi leszek a HDR-AS15 milyen videókat fog készíteni, 2-án szerencsére megyünk is síelni, úgyhogy ki tudom próbálni, aztán ha lesz elég anyag 3 nap alatt, össze is vágok majd valamit belőle Tesztvideók alapján amúgy a GoPro 3 White-ot simán veri, majd kiderül,h élőben is így van-e a dolog...Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Xero
nagyúr
válasz Ragnar95 #55121 üzenetére
Ha jól jön ki a lépés akkor 1-2 napra én is kiugrom két ünnep között valamerre, aztán harcra fogom a gopro 2-t. Ha rosszul, akkor csak január.
Mondjuk én csodát nem várok, a lényeg, hogy egészen normális minőségben vesz fel probléma nélkül. A fontos inkább az, hogy jó helyen jó meneteket lőjek vele.
-
bigdady
nagyúr
válasz vadászcsiga #55126 üzenetére
-
vadászcsiga
félisten
válasz r3dsnake #55128 üzenetére
Ja ja de nem annyira tetszenek. Nem rajzol szépen. Legutoljára szép rajzú portréobit unokaöcsém hasonló kaliberű canonján láttam. Nekem is nikon van de akkor elbizonytalanodtam pedig valami olcsó műanyag házú objektív volt, fogalmam sincs honnan szerezte.
Bocs az őszinteségért. Nem vágom ilyen mélységben a dolgot, nincs is motoros 1.8-asom, csak annyit láttam hogy vaktában lőttem vele keresztlányomról néhányat és cseppet meglepődtem.[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
válasz vadászcsiga #55129 üzenetére
Semmi gond, köszi a véleményed. Nekem mondjuk semmi bajom vele, f1.8-on is használható képeket lő, max kell neki egy kis utóélesítés. De f2.8-3 környékén tényleg semmi kívánnivalót nem hagy maga után (legalábbis az én szememnek).
-
madgie
titán
válasz vadászcsiga #55129 üzenetére
Gondolom akkor te az régivágású, "puha" (mégis éles) képű objektíveket szereted portréra.
Ezek az agyonkorrigált, kihegyezett képű modern izék még a háttérmosásban is sterilek -
veterán
-
r3dsnake
nagyúr
Nagyon wolfdog karajcsont mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
-
szentkuti11
addikt
További kellememes új évet!
Új hozzászólás Aktív témák
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest