Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Smile8822
senior tag
válasz vadászcsiga #31801 üzenetére
Egy linked nem tudsz adni mert telefonról pötyögök és ez volt elmentve
•19Christian88• http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=smile8822 -_- {" John Digweed - Heaven Scent "} ~ Apple iPhone 16 Pro Desert Titanium ~
-
legenda
válasz Cyberpunk #31796 üzenetére
elég nagy szórás van nálam is, de főként; dance, house, techno, trance, electro...stb.
trance esetén is van azért sok alstílus, nagyon nem mindegy, hogy club, deep, tribal, hard, acid, goa, spy...stb.
metál, rock és társai mostanában felejtős nálam.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Smile8822
senior tag
válasz vadászcsiga #31805 üzenetére
•19Christian88• http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=smile8822 -_- {" John Digweed - Heaven Scent "} ~ Apple iPhone 16 Pro Desert Titanium ~
-
bigdady
nagyúr
Na jó, ezek az enyémek, fontossági sorrendben:
Rém rendes család
Dexter
Walking Dead
Dallas
Mentalist
Hawaii Five-O[ Szerkesztve ]
-
Malachi
addikt
X-akták
Firefly
BSG
GoTtalán ennyi
meg vadászom a régi érdekesebbeket
sitcom nem érdekel, bár a Jóbarátokat láttam párszor végig
ja volt a Lost, meg a SzülFel és a Heroes, de csak a Lostot láttam végig, a többet félbehagytam
-
Bling95
őstag
Kb mindent felsoroltatok amiket nezek .
Nekem meg a Rejtély tetszik nagyon , csak eleg sokrol lemaradtam es mar semmit nem ertek a tortenetbol , kicsit bonyolult sorozat
-
vadászcsiga
félisten
Ahogy látom nem nagyon válogattok, gyakorlatilag kimasoltatok a tv műsort. Én 10-20 év alatt talán összesen pár sorozatot néztem meg. Dallas(eredeti), Polip, X akták, Twean Peaks. Később Veszhelyzet, Született feleségek. A többi nem üti meg a szintet. Sznob vagyok?
-
r3dsnake
nagyúr
válasz vadászcsiga #31811 üzenetére
Az vagy, és kezdd el a Breaking Badet.
-
bigdady
nagyúr
Szedd le a Dallas új részeit, tetszeni fog, szerintem az évtized legjobb sorozat újraindítása
[ Szerkesztve ]
-
korpicschess
veterán
válasz vadászcsiga #31814 üzenetére
Hatalmas egy sorozat. Talán "Totál szívás" a magyar címe.
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
mondomén
őstag
Az hát.
Breaking Bad, Dexter, The Shield, Boardwalk Empire, Sherlock, Luther, Modern Family, The Killing, Shameless, Californication, Weeds, Entourage, Louie így hirtelen amikre szerintem abszolút nem igaz amit írtál.
Ha meg hollywood zavar, akkor angol, francia sorozatok... Vagy dán például ez.[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
válasz vadászcsiga #31814 üzenetére
Hiába mondok róla bármit, úgyis csak az érvényesül, ha látod. 1-2 rész erejéig mindenképp érdemes lenne elkezdeni, úgyis végignézed utána.
-
legenda
nem vagy az, legalábbis szerintem, ellenkező esetben az vagyok én is, alig néhány régebbi sorozatot néztem/nézek meg, az újak nem nagyon kötnek le.
amiket örömmel nézek meg mostanság is, akár sokadszorra is;
- csengetett, mylord?
- columbo
- sherlock holmes
régen nálam is játszott az x-akták, polip, twin peaks és társaik.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
HarryPotter
őstag
Hehe....ugyanezeket neztem én is. A maiak közül nem nagyon nézek semmit, kivéve a flashforwardot, az nagyon jó volt, de egy évad után kinyirták a rosszabb nézettség miatt...amit nézek, az a Discovery Channel, de ott szinte az összes sorozatot (mythbusters, bear grylls, deadliest catch, dirty Jobs, etc). Ja, és természetesen nem vagy sznob, csak igenYes...!
[ Szerkesztve ]
my three wishes to god , the salvation of the souls of mankind , an elevator to heaven and one night with Aphrodite, in no particular order
-
mondomén
őstag
Amúgy ha ki sem próbáljátok őket, honnan tudjátok, hogy nem jók? Szarok a mai sorozatok, de mi az a breaking bad?...
-
tDr1v3r
veterán
válasz r3dsnake #31792 üzenetére
Hú, ha én felsorolnám hogy hány sorozatot néztem... Amiket mostanában követek az a Doctor Who, Arrow, The Vampire Diaries meg a Revolution. Meg a Veronica Mars, de azt csak darálom...
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
HarryPotter
őstag
Kedvcsináló
http://neszeszer.blog.hu/2013/04/09/twin_peaks_valoban_letezikmy three wishes to god , the salvation of the souls of mankind , an elevator to heaven and one night with Aphrodite, in no particular order
-
Möhe
addikt
M.A.S.H. nem mond nektek semmit?
A-team? olckúl sorozatok?
nekiállok a supernatural-nak ,de lehet leszedem a miami vice-t az megint nagy kedvenc volt anno
szerk:
BK-t senki sem nézi?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz bigdady #31807 üzenetére
Prison break
Heroes
Go on
Deadliest catch
Bering sea gold
Man vs. Food
Californication
How i met your mother
Skins
The big bang theory
Gold rush
Moonshiners
Entourage
How to make it in AmericaKb. Ennyi, de kezdek lemaradni azokból amik még futnak.
[ Szerkesztve ]
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
DanielK
addikt
Jóbarátok, Dr. House, Szívek szállodája, Két pasi meg egy kicsi, 24, Dr. Csont
Ennyi. -
r3dsnake
nagyúr
Én a Game of Thrones-t szeretném elkezdeni, majd de előtte el szeretném olvasni a könyveket. (Tuti nem volnék Harry Potter fan, ha először a filmeket láttam volna. Sőt, azok alapján kezembe se kerültek volna a kötetek...)
-
Malachi
addikt
ezek nem érnek, szombat, vasárnap délutáni sorozatok, abból az időből mikor még csak három adó volt
manapság bármelyik adó a fél karját adná olyan nézettségekért, amik 97-98-99 körül voltak, mikor beindul az RTL meg a (mosóporos) kettes.
tessék, Szupercsapat, Herkules, Xéna, Kaméleon, mi volt még, pff, nem emlékszem. ja, Csillagkapu, Sliders, huh, nem tudom. ezeket MINDENKI látta régen.
de mondok jobbat, Alfa holdbázis, Látogatók, Derrick, Tetthely, Minden lében két kanál, hehe...sorra jutnak eszembe a tényleg régi sorozatok. GULDENBURGOK ÖRÖKSÉGE.
[ Szerkesztve ]
-
Malachi
addikt
hm, igen, az Egy úr az űrből az kimaradt, pedig mekkora klasszikus.
Szombat délelőtt, Sandokan, Maci Laci, Kengyelfutó, este pedig filmkoktél, Meghökkentő mesék, meg Menő Manó...
nem tudom, hogy csináltam, de mindtha életem első 10 évét egyszerre töltöttem volna a tévé előtt és a haverokkal focizva, mert lassan minden műsor eszembe jut, de az is tuti, hogy reggeltől-estig szabadban voltunk.
-
r3dsnake
nagyúr
-
Teszla_
senior tag
A felsorolt sorozatok közül én is láttam párat, de nem írom le őket sokadjára. Egyik kedvencem viszont a Hősök volt, meg a Terminator - Sarah Connor krónikái első két évada is tetszett (volt egyáltalán több?). A Szökés 1. évada is izgalmas volt, a 2-4. viszont nagyon lapos volt szerintem.
Volt egy T.A.K.E.N nevű 10 részes sorozat is, még kisebb koromban láttam és azt is nagyon szerettem.
Pár éve végig kellett néznem a Csajok, szilikon, ez lesz a Paradicsom nevű sorozatot, na azzal vallatni lehetne, olyan rossz. Ugyanakkor az Izaurás sorozatban pozitívan csalódtam, azt talán egy éve láttam félig-meddig -
SÖ
addikt
Azért kíváncsi lennék mennyi itt az átlag életkor. Szerintem elég magas, mert anyázás nem nagyon van itt.
-
szabopali
aktív tag
[ Szerkesztve ]
szabopali
Új hozzászólás Aktív témák
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Okos Otthon / Smart Home
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- 1 TB Samsung M.2 2280, NVMe, PCIe, Gen4X4, SSD /számlával / 12 hónap jótállással
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - Garanciával
- Playstation/Xbox konzolok
- APPLE MACBOOK AIR 13.3 2020 M1 (MGN63MG/A) Silver -MAGYAR - 21 Ciklus - 2+ év garancia - MAGYAR
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs