Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
GALARDO
addikt
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
Ragnar95
félisten
válasz mondomén #32493 üzenetére
Nálunk közösen történt a név kitalálása, én Tigrisnek akartam elnevezni őt, de aztán mérete és szőrhossza miatt a Pamacs győzött és mikor megkaptuk, egyből rájöttünk, h keresve se találhattunk volna neki jobb nevet 2 hónaposan, amikor családtag lett, volt kb 1-1,5 kg és 20-25 centi, mostmár, h elérte a végleges méretét, 4,5kg és 50 centi A szőre meg télen minimum 5 centi hosszú
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
SÖ
addikt
Vimeo nagyságrendekkel jobb hangot produkál. Tud valaki esetleg online convertert rá? [link]
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Na jöttem kicsit off-ni
Rokonok hívtak,hogy bedöglött a gép, azt telepítem, elcseszvén egy munkanapomat miatta. Persze,ha nem kapnak be valami kamu vírusirtót, ami minden indítást letilt, akkor azért hozták volna, mert elfüstöl a vga vagy táp, vagy proci... érdemes kinagyítani, annyi por van benne a procihűtőben pl. hogy nem látszik a bordák köze...
Basszus, nem mondom,hogy kéthetente takarítsa a gépet, mint pl. én, de ha már munkaeszköz nekik is (tökmindegy minden meló), akkor azért kicsit igényesebbnek kellene lenni nem?
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
bigdady
nagyúr
Mi be fogadtunk elaltatás helyett egy tacskó pincsi vagy milyen keveréket pár éve pár hetesben, dupla láncon tartjuk mert kinyirja a pitbullt is Szutyi a neve
-
nagyúr
válasz Miamiquake #32508 üzenetére
Persze. Adtam a szájának Aztán még sűrített levegővel is. Nagyon szépen dorombol mostmár
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
Totheground
addikt
Na, rambővítés megvolt.
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
Blyan
félisten
Disturbing in the Force
KB 10 éve nem láttam Macet, a modellpalettát leszámítva asse tudom mi fán terem manapság.
Bár, most hogy szóba került, egy MBA-rel szívesen kiváltanám a Windowsos laptopomat.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Totheground
addikt
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
-
Blyan
félisten
válasz TommyNagz #32514 üzenetére
4 Giga nekem elég lesz/lenne. Amit nem tudok és fontos lenne tudni, OSX-en van lehetőség windowsos PC távoli elérésére? Mert a melóm nagy része így megy. Persze, Log Meinnel is meg tudnám csinálni, ha nem lehet megoldani másként, de valami olyan programra gondolok, mint ami Windowson az RDC.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Xero
nagyúr
-
Blyan
félisten
válasz Totheground #32526 üzenetére
-
r3dsnake
nagyúr
Ha szukseges, akar Win-t is tehetsz fel az OSX melle, hivatalos driverek is vannak az Apple-tol.
Amugy en egy MBA 2.1-et vagy egy MBP 7.1-et szeretnek nagyon. A procija eleg lenne a zenei szoftverekhez/timecode-hoz, de a gt320m-en meg jatszogatni is tudnek win7 alatt. Akar meg crysis2-t is. Az egyeduli problemam, hogy a tobb eves hasznalt peldanyok is 200 kornyeken vannak.
[ Szerkesztve ]
-
-
SÖ
addikt
Virtuális gépként telepíthetsz Winfost, de nálam nagyon lassú volt, 2Gb rammon. Alu MB-ben lehet ramot bővíteni, de az enyém csak 4Gb látott. 150k ért ment el. De itt is írtam, hogy eladó - abból a meggondolás hogy az idejáróknak legyen jó ne egy idegennek - rögtön fel lettem dobva, hogy fórumon hirdetek. Van tippen ki volt - aki itt sunyít mindig, de csak akkor ír ha fogást talál rajtam. Mondjuk engem rohadtul nem érdekel, csak jó ha tudtok róla.
-
Ragnar95
félisten
válasz r3dsnake #32528 üzenetére
MBA-t én semmiképp nem vennék, számomra kb mindenben kicsi (kijelző, proci, ram, hdd). Ha a MB-ok nem lennének ennyivel drágábbak a MacMiniknél, akkor nálam MBP 5.1 15" lenne a minimum, de nem éri meg számomra...
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
tDr1v3r
veterán
válasz r3dsnake #32532 üzenetére
Early 2009 alá semmiképp... de nem érdemes ezt venni, max ha tényleg tetszik a kinézete és ki van vele békülve hogy 2 évente vigyed szervízbe topcase-cserére.
(#32533) SÖ: Ha rám gondoltál, akkor consuela no.
[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
r3dsnake
nagyúr
Megkaptam a melot, amivel kapcsolatban kikertem a velemenyetek multkor. Majusban kezdek, fel evre leszek felveve.
Új hozzászólás Aktív témák
- GARANCIÁS! GAMER PC - MSI Z790 ATX, I5 13600KF, RTX 3050, 32GB DRR5, 500GB NVME, Corsair 1000W
- Imperium Ryzen 5 Phoenix 8000 PC Ryzen 5-8600G, A620TUF, 16GB DDR5 RAM, 1TB SSD
- Garanciális be quiet! Silent Loop 2 360mm (BW012) ( Light Wings ventikkel )
- IPad Mini 4 - 128 GB - Cellular + Wifi (+ TOK + FÓLIA)
- ÚJ Lenovo Legion 5 16IRX9 - 16" WQXGA 2k 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3év garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest