Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
manchester85
veterán
De nem érted. Ez egy koncepció, ami az iPhone teljes identitását adja. Most ha ezt feladják, és kiadnak egy szappantartó formát, az jobb lesz? Ők ezt a formavilágot találják a tökéletesnek. Egyetlen komoly cég sem adja fel a maga koncepcióját, maximum időről időre tovább csiszolja.
i6 Silver
-
legenda
válasz manchester85 #31501 üzenetére
nem volt szó szappantartóról, színes telefonokról volt szó, meg több méretről, nem az eddig tipikus 1 év, 1 telefon, nagyon minimális változtatással - ezt fogja feladni idővel az apple, ha lépést akar tartani, mert bár sokat ad el, sok rajta a nyereség, de gondolom az azért bosszantja őket, hogy usa és társai piacon lecsúsztak a vásárlói elégedettségi lista éléről...
semmi sem örök, változás mindig kell.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
agabe
addikt
Felolem lehetne tobb szinu is, meg kisebb/nagyobb, sot olcsobb is johet...ha lenne olyan 4colos kijelzoju ami hazmeretben leginkabb I4-hez allna kozel csak a nagyobb kijelzovel, es mondjuk az I5-os hardverevel, akkor tolem akar muanyag is lehetne a haz akkor is azt vennem ha nem is lenne olcsobb, mert nekem a viszonylag kis meret mellett (az a lejobb ha telefon nem batar nagy) eros hardver lenne idealis (ha barmire neha hasznalom nem art, ha nem lasssu, vagy korlatozott) egy 4 colos kijelzovel (beferne boven az I4 meretu hazba, es azert ekkora kijelzo mar kellene), es a haz anyaga baromira nem erdekel (muanyagbol is lehet jol kinezot csinalni), csak mukodjon jol, es nadrag zsebbe teve se legyen zavaro mertu (I5 pl. neha zavar)
[ Szerkesztve ]
-
-Ben-
veterán
Egyébként valóban. Ezért nem értem, hogy hova dobálják már ezeket a teniszütő nagyságú 5"-os mobilokat... Épp ma gondolkoztam el ezen, amikor használtam a telefonom. Rá kellett jönnöm, hogy a 3,5" kényelmesebb volt, mint ez a 4". Épphogy belefér még nálam, de ha rendesen fogom a telefont, ahogy nekem kényelmes, akkor nem érem el rendesen a kijelző tetejét (végét). Ha viszont másképp fogom, akkor az aljához és a home gombhoz kell nyújtózkodnom. Nincs kicsi kezem, átlagos. El nem tudom képzelni, hogy egy 5" -os döggel rohangáljak, amit zsebre se lehetne rendesen tenni, mert külön táskát kell neki venni.
-
-Ben-
veterán
Akár még fogadni is mernék, hogy nem lesz...... Persze ez abban az esetben igaz csak, ha lesznek kisebb mobilok is, nemcsak ilyen tepsik. De gyanítom, hogy kisebb (4" körüli) mindig lesz. Nekem egyszerűen a telefon az telefon és kész. A táblagép se rossz, de az nem telefonálásra való...
[ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
az nem all kozel...tul nagyok a felso es also peremek. 7-8 mm-t kellene faragni a haz magassagabol, es meg az akksi is beferne (akar nagyonb is mint I5-ose), persze attervezve a tobbi reszt, de szamomra I5 kijelzovel I4 meretu hazzal lenne idealis a telo (nomeg amint irtam legalabb i5 hardverrel)
(#31507) kali:
lehet, hogy lesz neki, de majd kiderul birni fogja-e vagy sem....en most nem birom. 4,7-es nexus4 is nagy volt (az sgs3 is, de az rovid ideig volt), es foleg ugyanazon okbol mint most...kenyelmetlen volt cipelni bizonyos helyzetekben. Haszalni a nagyobbakat is lehet, es siman meg lehet szokni ha eloszor fura is...de amikor nem hasznalom csak nalam van akkor zavar a meret, marpedig telefont napkozben tobbet tartom uresjaratban magamnal mint amennyit hasznalom.[ Szerkesztve ]
-
legenda
az sgs2 megvásárlásakor én is azt mondtam, hogy ez a maximum méret, utána jött a 4s, aminek kicsi a kijelzője, ebből a szempontból erősen kompromisszumos volt, de más téren kárpótolt, szóval megbékéltem vele, használtam 13 hónapig.
jelenleg nincs 4 - 4.3" méret környékén olyan telefon, ami megfelelt volna a 4s utódjának, az 5 nem jött be, meg amúgy is sok vele a probléma a környezetemben, ezért 5" környékére kényszerültem, ahol megfelelő hardvert kaptam, ez a méretű kijelző pont úgy kompromisszumos, ahogy a 4s kicsisége volt az sgs2 után, de itt is kárpótolva vagyok más téren, szóval megbarátkoztam ezzel a mérettel is.
sokat mobilinternetezek, és a - számomra - megfelelőnek tűnő 4.3" mérethez képest, inkább felfelé kicsit, mint a gyenge hardver, vagy egyéb szempontból problémás, kevésbé bejövős telefon.agabe; én is inkább hasznélnék 4.3" kijelzős telefont, ha lenne számomra megfelelő, de nincs, és az a legkevesebb kompromisszummal járó, ha 4.8 - 5" környékén találok jót, és csak a méretben kell engedni az elvárásaimból.
[ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
válasz manchester85 #31508 üzenetére
ez honnan miert most epp ?
JB-el tud ilyet az ios persze, de remelem 7-es verzio mashogy fogja tamogatni/megjeleniteni az amugy hasznos funkciokat amik androidon elerhetok, mivel android unalmas szamomra epp ezert orulnek egy mas logikank mas design-al, de hasonlo funkcionalitassal (is...meg ha valamivel meg tobb lenne es ertelme is lenne annak igen orulnek)(#31511) kali:
naja...mindig az a vegeredmeny, hogy tokeletes nincs, csak olyan aminek a komprumisszumaival egyutt tudunk elni(#31513) manchester85:
ez nem mind erheto el mar most is Jailbreak-el? Mindegy...koncepcionak tulsagosan android kinezetu. mas design-t remelek ha mar ios-t hasznalok epp... legyen mas, hogy ha ezt is megunom akkor android ujra tetszetosnek tunjon[ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
válasz manchester85 #31513 üzenetére
a videot most neztem meg...vannak benne nagyon jo dolgok. a duplaerintesre elojovo quick access-ek, vagy a mission control...csak a zarkepernyo, meg a beallitasok quick menuje nem hinnem, hogy annyira android kinezetu lenne, de a tobbi eleg jonak tunik (persze az alap ikonok kinezeten is finomithatnak nemileg), szoval osszessegeben sok jo otlet van benne ami akar bele is kerulhet 7-esbe, csak lefogadom mas kinezetet talalnak az egesznek, de akar johetnek is ezek a funkciok, mert boven nem valtoztatjak drasztikusan az egesz mukodest, hogy amiatt a korabbi felhasznalok akik megszoktak hajukat tepnek.
-
Cyberpunk
félisten
+1 a tepsiknek. Mikor megvettem a DHD-t teljesen kész voltam, hogy ez mekkora. Azt lett egy Note, most a Lumia meg kicsi. Viszont az ilyen 6, akárhány már nekem is értelmetlen. Note2 az még elfogadható, szerintem elszálltak a mérek. Átestek a ló túloldalára ezek már tabletek szvsz.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Tibee86
nagyúr
Sejtettem én, hogy semennyit nem ér már egy 8Gb-os T-s i4, de hogy 3GS árakon akarjál elvinni, azt nem gondoltam volna....
-
Tibee86
nagyúr
Nem hirdetem, max egy 4S-be számoltatnám be.
Eddig még csak 2 srác válaszolt, egyikük 45-ért számolta volna be
Nagy valószínűséggel marad amíg működik, max 40e, amit rádobnék egy 4S-re.Jojo5: Annyit még szerintem pont kapnál érte.
#31522: Kb. ez a helyzet.
[ Szerkesztve ]
-
-
-Ben-
veterán
válasz Tibee86 #31517 üzenetére
Akkor én nem panaszkodom. Eltudtam szórni a fehér T függő i4 -et pár hete 60K-ért. Igaz, majdnem tökéletes állapotban volt a telefon és letiltani sem fogják, de akkor is jól kaptam érte.
(#31511) kali Nem tudom... meglátjuk, hogy mi lesz. Egyelőre az i5 -tel próbálok barátkozni, de furcsa módon nem szeretem annyira (legalábbis eddig), mint a régebbi szifonjaimat... sőt, tegnap kissé el is gondolkoztam, hogy nem kellene -e eladni. Szép, gyors, jó minden, i4 után meg főleg szuper, de....
[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
Na most lenne egy gyári független 16Gb-os 4S, május végéig garis, elvileg teljesen karcmentes.
45-öt kellene rádobnom, ezen most kicsit elgondolkoztam, bár messze van a jó üzlettől azért.
Szerintetek?[ Szerkesztve ]
-
-
nord_
veterán
-
Tibee86
nagyúr
válasz manchester85 #31530 üzenetére
Ezért vacilálok kicsit, mert tudom, hogy ez az i4 ami nálam van "hibátlan", és ki tudja, hogy a 4S mennyire lesz az. Bár majd 2 hónap garancia lenne még rá.
Ha most cserélek, akkor legalább egy évig maradna még a 4S. Még a 4 lassúságával is ellenék, ha nem lenne ilyen szinten pocsék a kamera ami van benne. Épp tesztelgettem most kicsit a kettő kameráját, a 4S már egész tűrhető képeket csinál, de a 4-el mindent lehet, csak normális képet készíteni nem.nord_: Tudom a beszámoltatással nem jövök ki jól, de most mire elmenne az i4, akkor gyorsan kellene keresni egy megfelelő 4S-t, közte ugye nincs telefonom.
[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
Amitől viszont kifejezetten tartok, az az üzemidő. A jelenlegi 4-emé se valami acélos, de a 4S csak rosszabb lesz gondolom jóval.
-
-Ben-
veterán
válasz Tibee86 #31533 üzenetére
Én az i4 -től már falra másztam. Reggel leszedtem a töltőről indulás előtt, délután 4-kor már 10% alá ment. Túl nagyok voltak az elvárásaim...... Haveromnak van most egy 7 hónapos 4S -e, és nagyon panaszkodik rá az üzemidő miatt..
Sokan mondták, hogy az i5 sem lesz jobb, viszont eddig jobban bírja az aksija ...[ Szerkesztve ]
-
-Ben-
veterán
válasz szentkuti11 #31537 üzenetére
Ez is egy megoldás......
-
legenda
a jelentősen erősebb gpu, illetve a jobb cpu...stb áldozatokkal jár, hiszen az akkumulátor kapacitása alig nőtt, de azért - szerintem - nem jelentős az akkumulátoros üzemidős különbség, pláne a 4s előnyeit is nézve.
[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
válasz máyköl #31536 üzenetére
Jaaj, pedig már épp kezdtem magam beleélni.
De most nézzük úgy, hogy a következő iPhone megjelenésekor akarnám lecserélni egy 4S-re (5 nem kell, a legújabb drága lesz, így kiesik, meg amúgy is retina Mini lesz amire benevezek, ha megjelenik), ami mondjuk durván fél év múlva lenne. Legjobb esetben is 30-35-öt biztos rá kellene dobnom.
Ez a 45 még éppen határ nálam, ha azt nézem, hogy akkor 1 évig megint nem nagyon fogok gondolkozni új iPhone-on. -
agabe
addikt
hasznalatfuggo....meg akksi fuggo is. lehet az is, hogy te jobban kipurcantottad az akksit, de lehet, hogy jo allapotban van, es a masik keszulek sem lesz jobb...sot.
Ha hasznalt keszulekekt cserelsz, akkor ugy jarsz a legjobban, ha eloszor megveszed azt amire cserelni szeretned (talalsz egy jo ajanlatot es lecsapsz ra...persze mindennek rendben kell lenni a telovalegyen meg ra gari is) es amikor az megvan akkor hirdeted meg a sajat regidet normal aron (nem tudom mit er most egy hasznalt, de meg garis 8Gb-os I4 ami szolgaltato fuggo...azoknal mindig ott van az esetleges letilas veszelye is ha a vevo oldalarol nezzuk)
Igaz ehhez elobb meg kell lennie a teljes penznek amibe a kinezett kovetkezo kerul. Ellenkezo esetben marad a beszamitosdi.(#31536) máyköl:
az, hogy nem a vilag legjobb uzlete az vilagos, de alternativat mondj inkabb mit csinaljon(#31540) Tibee86:
Amikor visszavaltottam ios-re tavaly, akkor I4-et vettem elsore...na az egy nap utan cserere is kerult, azutan I4S-t 2 honapig hasznaltam ami utan meg jott I5.
Termeszetesen nem ez a kovetendo, mert en kutyumanias vagyok (meg szerencsere megengedhetem magamnak), de I4-et nem birtam elviselni, mig I4S-el elvoltam a csucs androidok utan. Nagy a kulonbseg.[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
válasz máyköl #31542 üzenetére
Na de akkor így amíg működik a szerencsétlen i4, addig kell hogy használjam, mert mindenképpen szarul jövök ki belőle.
Ha mondjuk fél év múlva ejteném ezt a cserét, akkor mennyivel lennék beljebb?? 5, max 10 ezer forinttal?
Meg mint írtam fentebb, i5-öt nem szeretnék, a legújabb felejtős, nem adok egy telefonért 200+ ezer forintot, így nem marad más , mint a 4S.manchester85: Nem igazán nyerte el a tetszésemet. Külsőre a 4/4S jobban tetszik. Jobbnak tartom az anyaghasználatot is. Tudom sokaknak nem kopik, de idővel fog, ezért is kihagynám.
Ráadásul már most is több mint 100 ezret kellene rádobnom, és később se hinném, hogy annyival kevesebb lenne.#31545: Sok az igaz, de sajnos nekem a legkarcsúbb 8GB-os i4-em van, ráadásul T-s is, gari sincs már rá. ha meghirdetném csoda lenne szerintem, ha valaki elvinné.
[ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
válasz Tibee86 #31544 üzenetére
Akkor lényegében már csak te dönthetsz. Mindannyiunk szerint sok a 45, de ahogy nord is írta, rajtad áll, hogy megpróbálod eladni, és bízol egy jobb árkülönbözetben, vagy kiegyezel ezzel az árral, így sem a vétellel, sem az eladással nem kell már külön vesződnöd.
i6 Silver
-
agabe
addikt
válasz máyköl #31545 üzenetére
ahhoz szerencse kellett...nem is kicsi.
30-35 ezernel olcsobban nem valoszinusitenem a plusz koltsget akkor sem ha elobb megvesz egy jo vetelt, es utana adja el a sajatjat.
a tied is 8gigas volt?realis 35-40 ezer sajna amit mindenkeppen ra kellene dobnia, ha biztosan nem valami gagyi buheralt cserelt alaplapos teloba akar belefutni.
(#31544) Tibee86:
jovo ev elejen I5-re kb ugyanannyi lenne a kulonbseg amit ra kellene dobni mint most egy 3GS es egy 4S kozott...de egyreszt addig az I4-et kellene hasznalnod, masreszt meg ugysem annyira jon be, ezert az nem alternativa.
Ugy van sajnos, hogy a "folosleges" (mert I4 is megfelelo mindenre, csak lassabb/gyengebb mint 4S) elorelepes penzbe kerul...amolyan hobbi szeruen kell felfogni amire kolt az ember es azutan elvezi, de sosem lesz penzugyileg nezve nyereseges. Ha sok idot, es egy kis atmeneti idore tobb penzt teszel bele, akkor lehet csokkenteni a veszeteseg merteket, de ilyen 20ezres bemondasok csak arra jok, hogy felzaklassak az embert, mert nagyon ritka es "hulye" vevo kell aki sokat ad a tiedert, meg "hulye" elado aki gyorsan akarja (ezert olcson) eladni a sajatjat.[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
válasz manchester85 #31546 üzenetére
Én is egyre jobban érzem, hogy sok. Nem mintha később olcsóbban kijönnék a cserével.
Alapból drágán van fent ez a 4S, 100 ezer, úgy hogy 2 hónap garancia sincs már rá.
Egy T-st néztem ki, csak még nem válaszolt a srác, az 90-ért van fent, 2 hónapos.
Most már végképp nem tudom mi legyen -
Ragnar95
félisten
Sajna beszámítás valóban szinte soha nem éri meg, hiszen ha nem kell az eladónak az adott termék, amit beszámít, akkor neki olyan alacsony áron kell beszámítania,h tuti el tudja adni...
Én is szenvedek a gépem eladásával, nem kell senkinek se Pedig nagyon csábítgat a MacMiniPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPad Mini 4 - 128 GB - Cellular + Wifi (+ TOK + FÓLIA)
- ÚJ Lenovo Legion 5 16IRX9 - 16" WQXGA 2k 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3év garancia
- 1 TB Samsung M.2 2280, NVMe, PCIe, Gen4X4, SSD /számlával / 12 hónap jótállással
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - Garanciával
- Playstation/Xbox konzolok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest