Hirdetés
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Xbox Series X|S
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
-
GAMEPOD.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Möhe
addikt
boldog karácsonyt srácok
beszundítottam az ünnepi estebéd után
-
vans?
őstag
-
r3dsnake
nagyúr
Fura, en pont ilyenkor hasznalom a legtobbet, tolto nelkul ki sem mozdulok.
-
Möhe
addikt
válasz alba-regia #26355 üzenetére
mennyit használtad beszélgetésre?
-
sunahunter
senior tag
Kellemes Ünnepeket Kívánok Mindenkinek
-
ittakary
nagyúr
válasz sunahunter #26361 üzenetére
Ühüm!
-
SÖ
addikt
válasz sunahunter #26361 üzenetére
Ezt most hogy kell nézni? Három feje van?
Kár hogy nincs nyálcsorgatós szmájli
[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
-
sunahunter
senior tag
-
bigdady
nagyúr
MElyik mappát is kell lementeni hogy megmaradjon minden itunesban win újratelepités után? Vagy mappákat? Később csak felülírom és kész?
-
bigdady
nagyúr
válasz vadászcsiga #26367 üzenetére
utána csak irjam felül és kész? És ha elsőre rádugom majd a telót akkor a szinkron?
-
vadászcsiga
félisten
válasz bigdady #26368 üzenetére
Igen írd felül de ne nyomj syncet hanem tölts le egy valamilyen ingyenes appot hogy legyen App füled a baloldali listában. Utána zárd be az iTunest, jelöld ki az összes fájlt a Mobile Applications mappában, jobb egér kivágás, helyezd át az Automatically Add to iTunes nevű mappába őket (ha nincs ilyen csinálj egyet), utána nyisd meg újra az iTunest, ekkor berakosgatja az appjaidat a helyére. Ha ezzel végzett helyezd vissza a fájlokat a Mobile Applications mappába, rend a lelke mindennek. Végül Ittakary módszerével nyomj egy syncet de abban a pillanatban szakítsd is meg a csík melletti kis x-el. Asszem ennyi, én így szoktam.
-
SÖ
addikt
-
SÖ
addikt
válasz vadászcsiga #26375 üzenetére
Tudom de mostanában Balckberrys cikkekhez is hozzászólok. Úgy tudom az sokat nyom a latba.
-
bigdady
nagyúr
válasz vadászcsiga #26369 üzenetére
Megpróbálom
-
Bling95
őstag
Szerintetek 1 autos tolto (szivargyujto-usb) megfel iphone-hoz, xperiaahoz meg galaxyhoz is?
-
SÖ
addikt
-
SÖ
addikt
válasz vadászcsiga #26385 üzenetére
Csak gondoltam feldobom egy kicsit a topikot. Kicsit unalmas volt már azt olvasni, ki milyen köszvénnyel birkózik, mint valami nyugdíjas klubban. Azért nem is szólok hozzá mostanában, mert semmi szakmai sincs.
Erről jut eszembe, este megyek a Blackberrymért.
[ Szerkesztve ]
-
korpicschess
veterán
-
SÖ
addikt
válasz vadászcsiga #26387 üzenetére
Ne legyél már Mencseszter 2.
9900-ás OS 7.1-el Ebben már írtak FM radio appot, de pont ezt nem kapta meg.
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
Bevallom nem követem a fórumot mostanában. Ez a 9900-ás iszonyú így 2013 küszöbén. Ezért mész? Szifonoddal mi lesz?
Vegyél már egy Sokolt ha ennyire vágysz rádióra Egyébként meg tök felesleges a rádió, az utóbbi pár napot pesten töltöttük és a jól megszokott rádiók mint a roxy, radio1, stb teljesen eltüntek. Jó nem mostanában de csak most tudatosult bennünk amikor scanneltük az autórádiót.
[ Szerkesztve ]
-
SÖ
addikt
válasz vadászcsiga #26390 üzenetére
Jó, egy kicsit retró, de ha belemélyedsz rájösz, hogy sok szempontból jobb mint az iPhone. Nekem kell az értesítési LED, Eterprise server, csontra testre szabható, BB Hab, stb. A 4-em eladtam, jó sok fizetős appom meg ott figyel az iTunesben, remélem nem tűnik el. Ha egyszer még kijönnek egy új modellel, nem csak ráncfelvarottal, visszajövök. De a MB még megvan.
FM - persze letűnnek az adók, amik nem magyar nótákat, vagy a fidesz szócsövét sugározzák, de nem lesznek ezek itt sokáig az biztos. -
r3dsnake
nagyúr
Mindjárt ittaszilvy.
-
SÖ
addikt
válasz vadászcsiga #26390 üzenetére
Vegyél már egy Sokolt ha ennyire vágysz rádióra
Vettem már, TECSUN660 - AIR band, SSB, dual conversio, stb. Amatőr sávot is fogja, és adott frekvencia alsó felső sávszéleit szinkronizálja. (USB LSB).
-
SÖ
addikt
válasz vadászcsiga #26394 üzenetére
Azt egyenlőre nem fogom tudni megvenni. Kampány vagy sem, 2013 arról fog szólni, meg esetleg az AppleTV-ről ha kijön végre.
iphone klón
vékonyabb mint az i5
[ Szerkesztve ]
-
szabopali
aktív tag
Hol találok leírást a saját avatar feltételeiről?
szabopali
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest