Hirdetés
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Nintendo Switch
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Elite: Dangerous
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
b4zsi-
őstag
Á fászom mindenki ilyen cula?
Én 178-74
r3dsnake
Hol van rajtad akkor felesleg? Inkább kákabelű lehetnél nem hogy még a hasadon lenne hús...
-
Tomics
addikt
185 cm - 95 kg.
Egy 15 kiló búvárruha van rajtam, de tavaszra ledobom mert muszáj
PH! addikt since 2004
-
Ragnar95
félisten
válasz icecave #25896 üzenetére
Elég durva, 2 óra alatt kb full kiürül a gyomrom Mostanság már nem eszem általában nagyon durván sokat, csak időnként, de cserébe 3-4 óránként tudnék enni simán
Remélhetőleg nálam ez marad is így, de max ha nem, akkor a heti 2 óra sportot megemelem majd 3-4-rePrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
whitezo88
nagyúr
kezdődik: [link]
-
Bling95
őstag
185 centi 94-95 , hajasan izmos vagyok ...
Kiskoromba kelett ilyen bogyokat szednem olyan vekony voltam meg semmit nem ettem , elvileg azert hizok baromi konnyen de hat ezvan ....
Korosan sovanybol lett az hogy 14 evesen majdnem elertem anno a 100 kilot
-
Ragnar95
félisten
válasz whitezo88 #25907 üzenetére
Ez most komoly,h már 2 hónappal az 5 megjelenése után kezdik?
Ennyire hülye azért senki nem lehet,h ezeket elhigyje....Komolyan mondom, szánni való az ilyen újságíró, ha lehet egyáltalán annak nevezni...Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz b4zsi- #25901 üzenetére
Pedig tényleg van a hasamon. Ha kihúzom magam, nem feltűnő, de ha leülök akkor van egy konkrét hurka Befeszített hasnál érződik, hogy alatta lenne kocka, csak takarja a felesleg. Máshol nem nagyon van, legalábbis nem feltűnő mértékben. De 2 évvel ezelőtti képekhez viszonyítva nagyon durva a különbség. Viszonylag széles hátam volt, a derekamhoz képest, most kezd kiegyenlítődni a dolog. Akkor is ennyi kiló voltam amúgy kb.
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
Asphalt7 barátok közé megtenné valaki, hogy felvesz? Csillag jár érte r3dsnake a nickem ott is elméletileg.
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
DanielK
addikt
FMA-s amazon gift card hol váltható be? Bármelyik amazonon? Esetleg a jövőre érkező magyar amazonon is?
A Queen Hungarian Rhapsody BD kellene. -
Bling95
őstag
edzés témához visszanyulva, anyukám végre vett nekem proenzit, remélem jó lesz...
-
Jojo5
őstag
válasz Tomics #25902 üzenetére
én vagyok 1,85-höz 92-4kg, pedig én most szüttyögős heti 2-3 edzésem van, de legalább a belem tetején befigyel 1-2 kocka, viszont az erőm kegyetlenül elment...
múltkor guggolásban és lábtolón is 40-60kg-os gyengülést tapasztaltam....
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
Möhe
addikt
Figyelem fegyelem!!!
2 napja kinhagytam az erkéjen 1 tálca sört, behozzam vagy hagyjam ott amíg fagyok vannak?
-
Mela Kehes
addikt
válasz sirszevenap #25930 üzenetére
Nálam pontosan az mint eddig. Semmi.
Mindig ez van. A múltkor abba akartam hagyni, mert nem jött semmi. Aztán egy hétig jöttek az appok, megint folytatni akartam. Most ismét semmi. No de mégis itt vagyok."Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
sirszevenap
addikt
Semmi extra, csak tegnap este, új oldal fogadott. Ott volt h Get started és nem tudtam továbblépni. Ma reggel tovább tudtam. Crediteim megvannak. Szóval semmi lényeges.
Kaptam ma egy 300 kredites appot, valami hupikék törpikék! Meg is adta érte.
De itt van még mindig függőben a monsters quest meg valami sárkányos történet. Kismilliószor raktam újra és futtattam több mint egy percig is, de a kreditet nem adta meg és még mindig ott van , mintha nem telepítettem volna. Később megkapom ezért a pontot, vagy ezt már cseszhetem?
Bankkártyával? Hát persze!
-
Möhe
addikt
Nekem az istenért sem akar kapcsolódni a telefon a storehoz, igaz nem us accountom van. Pár napja meg akartam azt is csinálni csak a kártyámat nem fogadta el így ott meg is rekedt aregelés. A kártyát nem lehet kihagyni ebből a dologból?
-
sirszevenap
addikt
Már hogyne lehetne. Jelentkezz ki gépen az iTunes-bol. Válasz a játékok közül egy ingyeneset, katt rá, ott felugrik, hogy jelentkezz be. Ne jelentkezz be, csinálj egy accot. Így ott lesz a credit card-nal, hogy None és woala! Szokásos módon folytatod.
-
Möhe
addikt
válasz sirszevenap #25935 üzenetére
nah,akkor újratervezés
köszi -
Blaise
veterán
Nincs olyan iPhone 5 tulaj, aki baráti áron megválna az Earpod fülesétől?
Korábban olvastam, hogy páran ki se bontották.
-
Möhe
addikt
válasz sirszevenap #25935 üzenetére
Tudom nem lehetek ennyire balf... de a telefonszámnál elakadok
Kamu telszámot hogy kell megadni? Gugliból próbálok us szÁmot keresni de... -
bobooo
addikt
-
Möhe
addikt
válasz sirszevenap #25944 üzenetére
persze,ki van pipálva zölddel a visszaigazolás, tudom az Account managerben is változtatni a jelszót és egyebet,de sem az iTunes sem a teló nem tud csatlakozni ehez a fiókhoz
-
Möhe
addikt
válasz sirszevenap #25946 üzenetére
tessék
amúgy a meglévővel sem tudok felmenni telóval -
sirszevenap
addikt
Itt semmi hibát nem látok. Egyszerűen fogja magát és nem jelentkezik be? Pl telefonon beírod és nem történik semmi?!
Egyébként ha US-ról váltasz HU-ra és fordítva, akkor minden egyes alkalommal felhívja erre a figyelmed, hogy most milyen "régió" iTunes-át használod.
-
Möhe
addikt
válasz sirszevenap #25948 üzenetére
Ezért vagyok ideges. Mert ha lenn valami összegabajodás valahol...
Ha meg váltok régiót,kilép a magyar acc-ból. Az amit az előbb regeltem most beenged de úgy hogy a hitelkártyás részen már ki van töltve a név és cím,de nekem nincs olyan hitelkártyám amit elfogad az US régió ( nem is akarok megadni kártyaszámot, és ezt a lehetőséget is választottam) és a kis piros keretben közli hogy: plíz kontakt ájtunsz hogy komplett legyen a tranzakcion ,nem is enged tovább .
Mé ver engem a zég ilyen dolgokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest