Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
-
GAMEPOD.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
SÖ
addikt
válasz vadászcsiga #26648 üzenetére
Várd meg a London-t (jan.30!! keynote) Én egy nap alatt eladtam.
Jön az AppleTV [link]
[ Szerkesztve ]
-
Jojo5
őstag
válasz máyköl #26651 üzenetére
az van amit leírtam, szopás
vadászcsiga: leépítés lesz, csak nem akarom megbántani... úgy voltam vele, hogy ha már nem is kerestem nőt, lett ő, akkor adok egy esélyt ennek az egésznek... hát nem megy tovább és még időben megpróbálok kiszállni...
[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
bobooo
addikt
-
Cyberpunk
félisten
Ez az AppStore simán jobb mint a Play szvsz. Gondoltam bepiszkitok ide egyet mint újdonsült iuser.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
bigdady
nagyúr
-
Ragnar95
félisten
válasz bigdady #26658 üzenetére
Már régebben is cikkeztek erről Amúgy fura, mert NY-ban minden 2. ember iPhone-al és minden 4. iPaddel a kezében sétál az utcán ( legalábbis Manhattenben )
Cyberpunk: ez az iOS egyik legnagyobb erőssége, az appok száma és mennyisée A BB-vel akkor ketten lesztek itt SÖ-velPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Cyberpunk
félisten
-
Cyberpunk
félisten
válasz manchester85 #26667 üzenetére
Ja ezt kellett venni nem volt más mód. Ez a kijelző nagyon jó, méret után a kijelző a gyengém. Még szokni kell, sokszor keresem a vissza nyilat alul.
-
vadászcsiga
félisten
válasz manchester85 #26667 üzenetére
Kompenzációra gondolsz?
-
manchester85
veterán
válasz vadászcsiga #26669 üzenetére
Nem, de az is benne lehet a pakliban.
Cyberpunk!
"sokszor keresem a vissza nyilat alul"
Nem baj, majd megszokod, az akksikivétel itt nem fog hiányozni.
i6 Silver
-
Cyberpunk
félisten
válasz manchester85 #26670 üzenetére
Ja szokást igényel a cucc.
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
Megjött a fekete-fehér gagyibumper kínából i4-re és marhajól néz ki fehér szifonon. Nem gondoltam volna, hogy így fel tudja dobni, majd teszek fel képet.
-
Cyberpunk
félisten
Szerintetek ez zsebhordástól van? KATT
-
r3dsnake
nagyúr
válasz szabopali #26675 üzenetére
Nah itt egy kép róla: KÉP
Majd csinálok többet/jobbat, ha kitalálok valamit normális háttérnek.
Amúgy ami a képről nem jön le rendesen az az, hogy fehér rész a bumperen ugyanolyan fényes, mint a fehér üveg. Furcsa, de a fotón mattnak tűnik, majd csinálok vakus képet is.
[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
És már védem is az Apple-t. [link]
-
SÖ
addikt
válasz Cyberpunk #26684 üzenetére
iPhone7? Hmm. Majd ha valami ilyesmi lesz, akkor lesz érdekes.
Ez a jövő, de még 2 év kell hozzá. Gomb nélküli világ, amit évek óta mondok. Amit még nem tud, hogy vezeték nélkül csatlakozzon monitorhoz, de mivel ezt is megjósolom, így az is meg lesz oldva.
[ Szerkesztve ]
-
SÖ
addikt
válasz vadászcsiga #26690 üzenetére
a QML fejlesztői eszközkészlet előzetese és mintaprogramok már most letölthetők,
Írok rá egyet, nem gond. De szerintem csak nem tértek ki rá. Lehet, csak ezért veszem meg az i7-et, hogy poroljam rá az Ubuntut, és az Apple perelhet.
Cyberpunk
Nagyon jó volna, de nincs BIS-em. Megvárom a 30.-i bemutatót ott fog kiderülni, hogy ingyenessé teszik. Vagyis a szolgáltatás bizonyos funkcióit. Ez már biztos. Fizetni csak cégeknek kell, vagy ha full kéred esetleg.
r3dsnake
Akkor minek a bumper? Úgy öltözteted, mintha bálba készülne
[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
Lehet benne valami:
"A hírek szerint az Apple felgyorsítaná mobiltelefonjainak frissítését. Eddig körülbelül évente jelentek meg az újabb modellek, és a cég most ennek az időtávnak a felezésére készülhet, ugyanis a hírek szerint az 5S már késő tavasszal, kora nyáron megjelenhet. A termék életciklus rövidítése kedvezőtlen lenne a riválisok számára, hiszen nekik is fel kell gyorsítaniuk a fejlesztéseiket, ami egyúttal rontja a jövedelmezőséget is. Ez pedig különösen az alacsonyabb profithányaddal dolgozó vállalatoknak lenne hátrányos, mint amilyen a Nokia, a HTC vagy éppen a BlackBerry készülékeket gyártó RIM. Az Apple és a Samsung számára azonban kevésbé lenne érezhető a profithányad csökkenése, ugyanakkor a felgyorsított fejlesztésekkel növelhetnék részesedésüket a piacon"
-
legenda
válasz bigdady #26696 üzenetére
cserélgesse ezen gyártó telefonjait is sűrűbben az ember, meg aztán így az árukat sem fogják annyira tartani a korábbi típusok...
persze a gyártó részéről várható volt ez a lépés, nagyon felpörgött a piac, lépniük kell![ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Cyberpunk
félisten
válasz bigdady #26696 üzenetére
Szerintem fake, azért az Apple is a körülbelüli 1 év termékváltás híve. Mivel így is veszik, van rá kereslet. Profit maximalizálás... Pont ezért tartom szintén kamunak a tavaszi iPad 5 debütálást. Az Apple meg nem az a cég, aki hónapokkal előbb leleplezné a készülékét.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest