Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadászcsiga
félisten
válasz rayoliviero #27200 üzenetére
Miben olyan jó? Egy autós töltőm van tőlük oszt ennyi.
-
Loa
csendes tag
válasz vadászcsiga #27199 üzenetére
Nem azért pókereztem, előtte tipp-mixeltem, nem jött be, aztán gondoltam kieresztem egy kicsit a gőzt, lemegyek egyet játszani, hiányzott az adrenalin. Aztán 34 ezer Ft plusszal battyogtam haza, 3 ezer Ft volt a beugró.
Még anno, most nem keresem meg, 150 valami volt a router dobozára írva, de volt a belkinből 300-as is, mintha azt mondta volna a csávó, hogy az a hatótávolságot jelenti. És mi a kisebbik változatot vettük meg, gondoltuk jó lesz az is. Hát tévedtünk.
Utánaérdeklődtem a dolgoknak, nagyon sok ismerősöm használ linksyst, megelégedéssel.
iPhone 5 black
-
rayoliviero
veterán
válasz vadászcsiga #27201 üzenetére
Pl. túlfeszvédős elosztói azok jók szerintem, iPhone-hoz gyártott kiegészítők, notebook táskák stb.
-
Cyberpunk
félisten
Nemsokára (kedd) én is szedres leszek.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Cyberpunk
félisten
válasz szentkuti11 #27209 üzenetére
De van keyboard.
Hát ja könnyen karcolódik. A bőrnek jobban örülnék, mint az elődökön.
[ Szerkesztve ]
-
Totheground
addikt
Ne legyen igazam, de szerintem hamar el fogod adni. És nem a kijelzőméret miatt.
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
Cyberpunk
félisten
válasz Totheground #27212 üzenetére
Hát az iPad mellé jó lesz. Azon kitudom élvezni a nagy kijelző fétisemet. BIS-el meg várok 30.-áig.
-
SÖ
addikt
vadászcsiga
Miért nem veszel AppleTV-t? Ha van házimozi erősítőd, akkor hdmi-n keresztül is mehet, ha csak erősítőd van RCA-n.
-
vadászcsiga
félisten
Nem használnám ki, ismerem a szokásaimat. Csak zenét hallgatok, azt sem sokat viszont akkor intezíven, ezért nem ruháznék be nagyon. Hangcuccom sincs még, 5.1-es szerkezet alapból nem érdekel én inkább két old school hangfalban gondolkodom meg egy erősítőben, gyerekkorom hifi márkáiban (marantz, sherwood, tehnics, denon stb).
A Blaise által ajánlott airplay viszont frappáns ötlet mert cd-zni nem szeretek. -
SÖ
addikt
válasz vadászcsiga #27217 üzenetére
Az AppleTV is airPlay és egy USB RCA átalakítóval mehetne a Marantc-ra, opcióként meg HDMi kábelen a TV-hez, és Mac-ről (+külső tár, akár could-ról) steamelhetsz filmeket.
-
bobooo
addikt
iTunes Match-re nem lehet Gift cardból összeszedett összeggel előfizetni?
-
madgie
titán
Venni kell egy használt Popcorn Hour A-210-et, vagy hasonlót (A-200, C-200). Azokon is van 3rd party telepíthető Airplay, meg közben elsőrangú mediaplayer, akár torrentezik is, stb. Nekem is az van masfél éve, YT-t, képéket, zenét kilököm a tévére/5.1-re, ha kell (és nem olyan korlátozott, mint az apple tv).
[ Szerkesztve ]
-
SÖ
addikt
Cyberpunk
QNX [link] Szerintem ez a rendszer a ledér lányokat is pozicionálná az 5-ös mentén név szerint.
[ Szerkesztve ]
-
-
Blaise
veterán
válasz vadászcsiga #27230 üzenetére
Mit írnak róla?
-
vadászcsiga
félisten
válasz Blaise #27231 üzenetére
Hogy hamar megdöglik, persze van ellenpélda is köztük ez kétségtelen:
http://beszeljukmac.com/index.php/forums/viewthread/39394/[ Szerkesztve ]
-
Blaise
veterán
válasz vadászcsiga #27232 üzenetére
Az előző generációsról írnak, a mostani 2012 júniusban jelent meg.
-
nagyúr
Ezt is megértük, kint az idei első cikk
Sajnos csak most sikerült megcsinálnom, mert egyik tok október elején lett rendelve, és a múlt hét végén landolt a postaládámban, már le is mondtam róla
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
-
GALARDO
addikt
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
b4zsi-
őstag
válasz vadászcsiga #27244 üzenetére
Steve Jobsot meg kirúgták a Rauchtól, mert beleharapott az almákba.
Amúgy tényleg?
-
SÖ
addikt
válasz vadászcsiga #27244 üzenetére
Hmm akkor pláne. Balmar koporsoban temette a szifont, és korai volt a gyásza.
-
máyköl
veterán
iPhone 4/4S külső akku valakinek occóba?
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest