Hirdetés
- Battlefield 2042
- Hogwarts Legacy teszt
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- PlayStation 5
- PlayStation 1 / 2
- Call of Duty: Black Ops 6
- EAFC 25
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
GALARDO
addikt
Egyébként most így az technika fejlődéséből kiindulva, elektromos autó stb. Elképesztő, hogy erre még mindig nincs megoldás.
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
Gyeni
csendes tag
Az egykori Hegedűs Gyula utcáról nekem a videó után csak egy nyitott hegedűtok jutott eszembe, benne cetlivel: “Kérlek segíts!” felirattal.
Október óta elég sok idő eltelt, sőt talán gondolhatott volna arra is, hogy úgy kezd bele új dologba, hogy nem fáj a régitől elválni. Sajnálom, de nem volt szimpatikus itt.insta: @yagozizi
-
r3dsnake
nagyúr
Azért durva, hogy már hai $643-nál tart Handrás Patreon-ja. Én is örülnék havi ennyinek, pláne kvázi a semmiért. Kb 2 éve nyitottam patreont és egy dolcsival se dobott meg senki.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz r3dsnake #153511 üzenetére
Na látod pont az ilyenekkel van a baj mint te, írod hogy kapott pénzt a "semmiért"... 1 olyan videóját ahol pl Teslát tesztelnek, le kell szervezni, azaz egyeztettetni kell sok mindent, le kell forgatni (ez se annyiból áll bekapcsol 1 kamerát és elindítja), meg kell vágni, ~1 hét meló...Ha megnézik 1 videóját átlagosan 50 ezren akkor eleve gondolom nem a semmiért csinálta, mivel van rá igény. Azaz ő keményen foglalkozik is vele, amit ugye te fel se fogsz, csak annyit látsz ebből, hogy beleül egy kocsiba, majd feltölti a videóját.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz r3dsnake #153515 üzenetére
Ezzel is az a baj, sokan azt hiszik milliókat kap érte, kap kb vagy 100 ezret havonta a jelenlegi csatornájával, szóval az nem sok, a szponzori pénz a sok, de mint említette neki még ebből nem sok van. Pl egy top10-es magyar YouTub-os, ott kezdi a szponzorációt egy videó alatt hogy 200 ezer feletti összeg, na azok már komoly pénzeket csinálnak havonta.
[ Szerkesztve ]
-
szekra
addikt
Fucsovics Marci megverte Querrrey-t nem semmi..
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Gsx-rr #153525 üzenetére
Tényleg nem érted ez a baj. Nem arra kér pénzt hogy kocsikáztasson mást, meg villoghasson vele az ember, hanem hogy támogassa pl új eszközöket venni, megélhetésében...stb. Azt csak ő ajánlotta fel hogyha valaki nem 1-2 dollárt ad neki, hanem 100-at akkor el is viszi egy körre és dumálhatnak, nem értem ebbe mi az olyan felfoghatatlan.
[ Szerkesztve ]
-
Gsx-rr
veterán
válasz B-L-A-C-K #153526 üzenetére
Ezt akkor higy hivjak? Ha megelhetesre ker penzt? Modern koldus? Igerem jovo karacsonyra gyujtok neki ha nem jon be az elkepzelese.
Amugy most oszinten! Van valami normalis koncepcioja? Szerintem nincs! Azt sem ertem ,hogy mit csinalt az Istyle-ba ha reszesedese sincs onnan.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Gsx-rr #153527 üzenetére
Szóval a lényeg érted te csak idegesít hogy így akar pénzt csinálni, és látod adnak is neki, mert már 200 ezer vagy mennyi csak ebből összejött.
Értelmes koncepciója meg nem tudom van e, de nem is érdekel, mivel én nem az embert védem, csak magában az ilyen szituációban nem látok kivetni valót. Ha ő vagy más ezt akarja, így akar pénzt keresni, miért ne? Senki se fenyeget meg, illetve kötelez rá támogassa. Ő felvetett egy ilyen lehetőséget, mint látod kap is rá támogatást, ha az embereket meg nem érdekelné ez az egész nem is néznék meg 50 ezren 1 videóját.
IStyle-ba meg mint mondta a videójában, az előző cégét összevonta velük, hogy nullán legyen mert sok hitele volt benne, és a válság miatt megnövekedett hitelt nem tudta fizetni a cég hogy megérje már. Mondta azt is kitudott volna belőle szállna úgy is mint szokták, egy hajléktalan nevére írja, és becsődölteti, full tisztán csinál mindig mindent, így nem akarta. Cserébe meg kapott egy állást au iStyle-ban, (ott gondolom ilyen vezetői poziban) magas fizetésért, csak már nem érdekelte, és lelépett.
[ Szerkesztve ]
-
Gsx-rr
veterán
válasz B-L-A-C-K #153528 üzenetére
Az zavar, hogy penzt ker es jon a szar dumaval,hogy nem akar szponzorokat.
Csinaljon olyan dolgot ami nagyobb nezettseget hoz neki es akkor szponzoraljak nagy cegek amibol meg tud elni!Azt teljesen elfogadhatonak tartom.
A Magyarosi ert se vagyok oda, de azert o is beadja a derekat ha normalis termekrol es cegrol van szo!
Mondjuk o mar megteheti es tud szelektalni a lehetoseget kozul.Tema lezarva, nekem nem szimpatikus ugy az egesz ahogy van!
Foleg ,hogy azert szerepelt regen ,most meg rinyal! -
Totheground
addikt
válasz Gsx-rr #153527 üzenetére
Most már csak azt áruld el, hogy miért csípi a csőrödet annyira, hogy ezen vergődsz, mióta Handras előjött vele.
Itt pl épp most arra kalapolt össze 70+ millió forintnyi yent egy kisváros önkormányzata crowdfunding alapon, hogy a városban egy csomó csatornafedelet lecseréljenek olyanokra, amin anime karakterek vannak. Kevesebb, mint két nap alatt meglett a cél, és azóta is dől a pénz (én is küldtem). Az emberek arra kérnek és adnak pénzt, amire akarnak, az meg, hogy szerinted értelmes-e vagy sem, a lőtéri kutyát sem érdekli.[ Szerkesztve ]
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
Gsx-rr
veterán
válasz Totheground #153530 üzenetére
Mar leirtam! Nem tudok azonosulni a dologgal! Valoszinu azert,mert amit csinal es csinalt tartalmatlan es nem latok olyan merteku,hozzaertest.De ez az en velemenyem!
Nem vagyunk egyformak! -
Rage47
veterán
azért látszott, hogy fáj neki, majdnem elsírta magát. ennek élt, tényleg.
-
XFishboneHUN
senior tag
válasz Rage47 #153532 üzenetére
Én azért nem hagytam volna fel ezzel az iStyle-os munkával. Értem, én is tudom, hogy az Apple szar felé megy az egekig emelt árakkal, ami mögé nem raknak az árhoz megfelelő kontentet, de ezt be kell nyelni. Tiltakozni, meg úgysem lehet, mert megveszik teljesen mindegy mennyibe kerül.
Xbox GT: X FishboneHUN | PSN: XFishboneHUN
-
GALARDO
addikt
válasz madgie #153537 üzenetére
Ennyi! Hogy is mondták az okosok itt...ja igen...a lehetőség mindenkinek adott. Nem otthon ülök, és várom a sültgalambot. Azt ha esetleg elfogy a pénz, eladom a dolgaimat, mert nem küldenek pénzt. Lol.
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
XFishboneHUN
senior tag
válasz GALARDO #153534 üzenetére
Annak írom, aki nem tudja mit csinál Csaba!
Mert csinálja:
- egy nap a városban blog
- város hőse program
- I love balaton
- appleblog
- vlogol
- termékeket tesztelEz bőven elég arra, hogy szponzorok tömkelege keresse fel és ebből megéljen. Régebben pedig, karrierje elején volt Indexes újságíró és majd egy ottani kollégával kezdte el készíteni az Attraktor nevezetű sorozatot, amit anno a Discovery is futtatott. [ Szerkesztve ]
Xbox GT: X FishboneHUN | PSN: XFishboneHUN
-
b4zsi-
őstag
Nekem erről a Handras témáról egy videó jut az eszembe, amire itt hívtátok fel a figyelmet. Amikor volt Neki egy 18-20 éves barátnője, aki helyes volt és 1-1 videóba szerepelt is. Szerintem azt a vonalat kellene tovább folytatnia és megkeresni a csajszit és őt tölteni nem az i3-at.
-
GALARDO
addikt
válasz b4zsi- #153540 üzenetére
Az már talált szalonképesebbet Andrisnál. Mondjuk az itteniek szerint nem is volt nagy szám. Már akkor kiderült, hogy itt mindenkinek modell felesége/barátnője van.
[ Szerkesztve ]
-
-Ben-
veterán
b4zsi-, GALARDO: Csodálom, hogy megállt Andrásunknak.... (Persze, a pénz diktál... Ja nem, mert Andrásunk szegény, alig van pénze. )
-
B-L-A-C-K
titán
Ittakary már mondta neki jött email ezzel kapcsolatban, de én úgy értelmeztem az angol szövegben hogy azokat érinti akiknek 1000 feliratkozó alatt van a csatorna, és 12 hó alatt nem haladja meg a 4 ezer óra összmegtekintésat. 4 ezer óra/év az meg is lenne nekem, de az 1000 feliratkozó az nem, de én még emailt, se kaptam. Illetve ha így is lesz annyira nem fog megviselni, olyan 3-4 ezret kapok jelenleg/hó. 20 ezressével utalnak, és pont jövőhónaptól lesz ez ha engem érint, és pont akkor érem el a következő 20 ezres utalást, szóval még pont jól járok ha bevezetik.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 2042
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Philips LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Hálózati / IP kamera
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- PayPal
- Politika
- További aktív témák...
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest