Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
GALARDO
addikt
Cybercicus, szerintem kezdj el hinni.
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
-Ben-
veterán
BLACK: BÄSTIS tisztító hengert használsz fóliákhoz? A kijelzőt egyáltalán nem karcolja?
(Rendelek egyet szerintem). -
Arcképgyáros
-
-
Cyberpunk
félisten
A Note-ra én is veszek tokot gyári Alcantara tetszik, főleg tapintása.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Sukta 95
aktív tag
Látszik a beregben jártunk tegnap, de már tiszta szerencsétlen.
www.maon.hu Online marketing. Neked.
-
Totheground
addikt
Aww fuck yeah Friday nightz. 最高過ぎやつだぜ。
A nehéz hét után kicsit lazítottunk, de az igazi party holnap jön.[ Szerkesztve ]
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
gyuromoj
veterán
válasz Totheground #154483 üzenetére
Részegen nem szoktál magyarul vakerálni a kollégáknak?
-
Gsx-rr
veterán
válasz Totheground #154487 üzenetére
Te is az a fajta magyar vagy aki mar az elso kulfoldi utjan torte a magyart! az oke,hogy szoban, de irasban is?
Erdekes,de lattatok a mostsanaban elhiresult Soros urral keszult riportot?
50-60 eve van kint es gyonyuruen beszel Magyarul![ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
válasz Gsx-rr #154488 üzenetére
KISS együttes frontembere is szépen beszéli a magyart.
(#154490) -secret-
Tavaly vagy előtte volt vele interjú a Fókuszban asszem.szerk.:
Gene Simmons (eredeti neve: Chaim Weitz, Tirat HaCarmel, Izrael, 1949. augusztus 25.) magyar-zsidó származású amerikai zenész, basszusgitáros, a Kiss együttes egyik alapító tagja.Édesanyja, Kovács Flóra, Magyarországon született. Édesapja, Witz Ferenc szintén magyar. Simmons beszéli a nyelvet, de egy 2010-es Blikk interjúban a következőt nyilatkozta származásáról:
„A szüleim nem tanítottak magyarul, hanem akkor még mindig magyarul tudtak a legjobban, így aztán hozzám is így beszéltek. Gyakorlatilag nekem is ez az anyanyelvem, és édesanyámmal a mai napig szoktam magyarul beszélni, de ő sem kíváncsi Magyarországra. Nincs bennünk harag, csupán nem akarunk vakargatni egy olyan sebet, ami sosem fog teljesen begyógyulni.”
[ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
válasz -secret- #154490 üzenetére
Közben megtaláltam a Fókusz Pluszban volt.
Sorost viszont nem halottam még.[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
Esélyesnek tartom, hogy lassan ideje lenne szemüvegnek, főleg monitor elé. Ebben főleg madgie hozzáértő itt, de kíváncsi lennék a többiek tapasztalatára is, hol érdemes nekikezdeni a dolognak? Ofotért, meg ilyesmi helyeket felejtsem el, vagy ott is korrektül megy a vizsgálat? Valszeg nagyon alacsony dioptriás fog kelleni, tök jól látok szemüveg nélkül is szerencsére (minden eszközömet a lehető legapróbb betűn használom pl.), de napi 8-10 órát monitor(ok) előtt dolgozva nagyon összefolyik minden a nap végére. Korábban nem volt ilyen bajom.
Jó lenne, ha nem menne rá a gatyám, de legalább nem is nézne ki szarul.
-
Arcképgyáros
-
-Ben-
veterán
-
Cyberpunk
félisten
válasz r3dsnake #154493 üzenetére
Ha jól látsz, akkor nem sok értelme van. Ahogy javasolták szemtorna, és esetleg szem csepp, mivel monitor előtt elég jól ki tud száradni a kevés pislogás miatt. Meg persze a fix fókusz, de fel kell kelni időnként. Én is elég ramatyul láttam már maratoni cod/wow játék után. Igaz én amúgy is szarul látok távolra -2.5 és -1,5 dioptria kell, ráadásul a balra tompa látásom van. Igen így nekem a 3D mozi kimarad.
Hope was the right choice, and it always will be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest