Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuromoj
veterán
Ami itt megy mostanában kicsit kezd értelmetlenné válni. Erről is Soros Gyuri bácsi tehet...
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz r3dsnake #154954 üzenetére
Sose mondta senki ne menj oda, nyugodtan lehet, ha jogosan kapok érte valamit szívesen vállalom. Viszont tudod az a baj jön már megint ez az önsajnálatos dumád, mikor az esetek nagy részében direkt olyat csinálsz tudatosan amivel provokálod a másikat (nem a mostani szitura értem, felsorolni meg nem fogom ezeket, tudod te is, meg mindenki aki itt van). Amúgy meg ezt mint tudjuk élvezed is, hiszen ha nem így lenne már rég elmentél volna innen, egyszer kis időre ezt alkalmaztad is de nem bírtad sokáig, pedig csönd is volt, és nem nagyon tapasztaltam hogy annyira visszasírtak volna.
Amúgy meg 1 dolgot kellene tenned még most is, és mondtam egy rossz szót se szólnék utána hozzád, még poénból sem. Ezt se kell leírnom mi megint, mert tisztában vagy vele, de direkt kikerülöd a válasz adását, ezzel is látszik szereted te ha b@sztatnak.
Cyberpunk: F@sza lenne, de hogy néz ki az a kamerakivágás...
[ Szerkesztve ]
-
SÖ
addikt
Jól van, még sikerült törlés előtt elolvasni
-
Gsx-rr
veterán
Birom ezt az internetes cicaharcot. Kivancsi lennek sok emberre akik itt osztjak egymast a valo eletben mit csinalnanak , vagy igy be mernenek szolni egy masik embernek!
Biztos vagyok benne ,hogy nem![ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
válasz Gsx-rr #154965 üzenetére
Ebből áll ki az internet, pláne Facebook-on, ott mindenki erősnek, keménynek, okosnak képzeli magát. Így aztán megy a sárdobálás rendesen. Én már csak "drót szindrómának" hívom. Már számát sem tudom hányszor buziztak le, és fenyegetek meg, volt hogy a torkom is elvágták volna már. Hangemberek...
Hope was the right choice, and it always will be.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Mi folyik itt Gyöngyösön?
⭐ Stella
-
ittakary
nagyúr
3-4 alkalommal voltam iOFF talin, az ott lévő emberek 100%ban megértették egymást, jókat dumáltunk, ettünk, ittunk, full jó volt.
Arra szerintem senki sem kíváncsi hogy ezeket a nyálfröcsögtető kamutrollokat hallgassa élőben én pl biztos nem, szóval a következő tali szervezése nem is nyilvánosan fog zajlani - ha rajtam múlik
-
Zjunior
veterán
Hat en is ezt mondom
Jaj topik talika ott biztos jol erzed magad megvedenek sokan, lehet vmi testorseget is szervezned kell , vki tudatara jusson h te ott leszel
Annyira ragaszkodsz ehhez a topikhoz lehet valakit elveszel ferjul!
Jaj kacagás[ Szerkesztve ]
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
Cyberpunk
félisten
Na ki mire tippel lesz jövő héten új telefonom, vagy sem?
[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
válasz icecave #154979 üzenetére
Ja. Abban maradtunk majd hívnak, azt egyeztetünk mikor hozzák, persze azóta is hívnak, de persze van egy hétvége közben. Lehet jobban járnék, ha megrendelném megint külön, azt visszamondanám az előbbit. Vagy néhány nagyobb helyen telefonálgatnék van-e készleten, de akkor meg elesek a 14 naptól, az meg jó ha van, annyi idő alatt kiderül van e valami baja.
SÖ: az lehet.
[ Szerkesztve ]
-
Gergőke88
addikt
Szegény Black.
-
szekra
addikt
0 black & viega VS radi8tor 1
-
Zjunior
veterán
Persze , majd beirok mar a Moderatorokhoz en is az egyoldalu moderalas miatt
Elje itt ki magat a futotest...
Bar lehet korrupcio van otthon, de nem tudtam ennyire
Csak van a fonoknek is fonoke, majd kerem a Managert d
De gecc lehet Ittakary a Főnöke?!?!Cyberpunk: nem Katica szakra?
[ Szerkesztve ]
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
Cyberpunk
félisten
Imádom a drámákat, középsuliban dráma szakra jártam.
-
B-L-A-C-K
titán
Vacsoráztam, gyereket megfürdettem, lefektettem, én megfürödtem, jönnék netezni, és persze hogy abban a pillanatban tiltanak ki...Kemény az élet...:/ Azért b@sztak amúgy ki, mert erőltetem a homofób vonalat, vagyis ez volt az indok. Erre csak annyit tudok írni hogy a cica rúgja meg.
(#154965) Gsx-rr: Én általában kussolok offline, és nagyon kis szerény visszahazudó srác vagyok a magánéletben, ha egy társaságban kicsit magasabb hangerővel szólnak hozzám van hogy elpityeredek.
-
GALARDO
addikt
válasz B-L-A-C-K #154993 üzenetére
Vacsoráztam, gyereket megfürdettem, lefektettem, én megfürödtem, jönnék netezni, és persze hogy abban a pillanatban tiltanak ki...
Ne már b@szki, kajak bekönnyeztem.
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
Új hozzászólás Aktív témák
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs