Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz r3dsnake #154954 üzenetére
Sose mondta senki ne menj oda, nyugodtan lehet, ha jogosan kapok érte valamit szívesen vállalom. Viszont tudod az a baj jön már megint ez az önsajnálatos dumád, mikor az esetek nagy részében direkt olyat csinálsz tudatosan amivel provokálod a másikat (nem a mostani szitura értem, felsorolni meg nem fogom ezeket, tudod te is, meg mindenki aki itt van). Amúgy meg ezt mint tudjuk élvezed is, hiszen ha nem így lenne már rég elmentél volna innen, egyszer kis időre ezt alkalmaztad is de nem bírtad sokáig, pedig csönd is volt, és nem nagyon tapasztaltam hogy annyira visszasírtak volna.
Amúgy meg 1 dolgot kellene tenned még most is, és mondtam egy rossz szót se szólnék utána hozzád, még poénból sem. Ezt se kell leírnom mi megint, mert tisztában vagy vele, de direkt kikerülöd a válasz adását, ezzel is látszik szereted te ha b@sztatnak.
Cyberpunk: F@sza lenne, de hogy néz ki az a kamerakivágás...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Külpolitika
- Milyen routert?
- Politika
- Milyen légkondit a lakásba?
- Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5 Pro teszt
- Ukrajnai háború
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD MAI NAP OLCSÓBB!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs