Hirdetés
- Battlefield 2042
- Hogwarts Legacy teszt
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- PlayStation 5
- PlayStation 1 / 2
- Call of Duty: Black Ops 6
- EAFC 25
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
GALARDO
addikt
válasz radi8tor #153048 üzenetére
+1 Mert behülyítették őket.
madgie: Nem a semmirekellő, közveszélyes munkakerülőkről beszéltem. Pl egy váratlan betegség, haláleset stb. Ilyenkor ki segít? Az, hogy 100-ból kettőt kiemelünk, attól nem lesz jobb. Ez sokkal mélyebb téma annál, hogy ki az irigy, meg ki nem.
[ Szerkesztve ]
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
GALARDO
addikt
válasz Gsx-rr #153053 üzenetére
Ki tudja mit hoz az élet. Mondjuk visszatérve én azt szeretem, amikor rögtön le van gazdasági bevándorlózva az ember. Sokan nem tudják elképzelni, hogy más okból is lehet az a költözés. Ami pénzben nem kifejezhető. De ehhez már végképp nincs köze senkinek, szóval részemről téma lezárva.
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
B-L-A-C-K
titán
válasz GALARDO #153045 üzenetére
Dehogy nem érdekel, nem szoktam ezzel villogni de két ünnep között is egy tele pakolt kocsi cuccot adtam le a máltainak, és tudom hogy valakinek nincs kiút...Viszont van a másik oldal, pl (nem rád értem, és itt senkire se utalok) pl 40 évesen még mindig az szüleinél lakik, ugyan azt a munkát csinàlja 15 éve, és sopánkodik sose leszek gazdag, holott sose próbált meg változatai az életén mert elkönyvelte már 10 éve ez van. Ez egy sarkos hasonlat volt de ilyenből rengeteg van, azaz aki panaszkodik, de nem tesz érte semmit, pedig tudna.
-
GALARDO
addikt
válasz B-L-A-C-K #153055 üzenetére
Dehogy nem érdekel, nem szoktam ezzel villogni de két ünnep között is egy tele pakolt kocsi cuccot adtam le a máltainak, és tudom hogy valakinek nincs kiút...
-
Sukta 95
aktív tag
válasz Gsx-rr #153050 üzenetére
Pedig de,tudatosan így gondolkodnak sokan, hogy csinálok 4-5 gyereket, jön a segély stb. Nagyanyámék kis beregi falujában konkrétan ez a fő megélhetés, többeknek is van 8-10 gyereke, azután már a családi pótlék is majd milliós összeg, eltartani meg nem kell, mert a máltai adja a ruhát, a falu vág nekik disznót, közösségi kertből kapnak zöldségeket, stb. Könnyebb kiköhögni magadból pár gyereket, mint hasznos tagjának lenni a társadalomnak és dolgozni (kivételesen, náluk még aki akar dolgozhatna is, tekintve, hogy ott jön be a földgáz az országba, stb munkahely van bőven).
Szabócsiként Madgievel szerintem a téma szakértői vagyunk, bár Kisvárda lassan az ország második fővárosa lesz.
[ Szerkesztve ]
www.maon.hu Online marketing. Neked.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Sukta 95 #153064 üzenetére
Jaja így megy ez arrafelé. Aztán ha még nem is tudna róla - dehogy nem tud minden ilyen forrásról, hisz már őt is így nevelték fel. Uzsorásokról nem beszélve, akik szintén ezekből az emberekből élnek. Segélyosztás napján már ott állnak a Posta előtt.
Arról nem is beszélve, hogy a falunak is nagyon jó biznisz mert így kap rengeteg EU támogatást. Ha nem lennének ilyenek a faluban akkor csomó támogatástól elesnének.
Állambácsi se tesz ellene/illetve keveset. Segélyt csak annak adnak aki iskolába járatja a gyereket. Cserébe a magyarok már nem a helyi iskolákba járnak mert annyira esett a színvonal miattuk. Összességében a magyar szív ezzel a helyzettel. Duplán, triplán.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
Sukta 95
aktív tag
válasz radi8tor #153065 üzenetére
Így van, ez a hagyomány, életforma apáról fiúra száll. Ez az, ez mindenkinek haszon, az állam felveszi az eu pénzt felzárkóztatásra, társadalomba integrálásra, azokat leosztja a faluknak, mindenki 10 milliós autókkal gurul a pénzből, az ott lakó valamire való emberek pedig szívnak többszörösen emiatt.
Ha jól emlékszem, a Te családod tarpai kötődésű, nagyszüleim pedig Beregdaróciak. [ Szerkesztve ]
www.maon.hu Online marketing. Neked.
-
B-L-A-C-K
titán
Radi: Fiúnak érdemes utána nézni, gyanúsan occcsó, nem régi reg...
[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
Na ez is eljött végül. Először vettem valamit (Apple Pencil) az AppleStore-ból.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
B-L-A-C-K
titán
-
SÖ
addikt
válasz B-L-A-C-K #153030 üzenetére
Ez a 25 milliós ár is azt juttatja az eszembe mikor másfél millió volt az első mobil aminek a rádió egysége a csomagtartóban kapott helyett. Ha úgy fog fejlődni mint a telekommunikáció akkor durva dolgok jöhetnek, elviselhető áron. (Tesla Roadster 10 000 Nm 1,8mp 100-on?) Az már űrsikló
[ Szerkesztve ]
-
TechN7ne
nagyúr
válasz gyuromoj #153080 üzenetére
Életem első Apple okos órája....
Első benyomás hasonló mint mikor életemben először bekapcsoltam az első iPhone telefonomat.
Minden a helyén ,nem kell keresgélni semmit mert egyértelmű a menü ,pörög mint az állat ,nagyon szép kijelzője van ,nekem személy szerint kényelmes is maga az óra.
Szinkronizálás a telefonommal problémamentesen le is futott rövid idő alatt ,jelenleg a beszédfelismerésén ámulok ,hogy mennyire pontosan megérti amit mondok és le is írja helyesen ,pl. a messengeren vlmi eszméletlen. Vízcsepp ikonos vízállóság bekapcsolás is nagyon tetszik ,kamera kezelése stb.,folyamatosan tesztelem a kicsikét ,eddig bejövős. -
-Ben-
veterán
Nem semmi. iPhone 5 -re még az iOS6 -ot is aláírja az Apple. Kár, hogy eladtam tavaly.. Imádtam az 5-öt iOS6 -tal.
-
r3dsnake
nagyúr
Használ valaki series 0 (legelső gén) apple watch-t? Mennyire életképes az még? Tudtommal Handrásnak is még mindig az van.
-
nagyúr
válasz TechN7ne #153091 üzenetére
Bezár minden rést? Mégis hogy? Érdekel, nekem is volt S2, láttam is ezt a módot, de érdekelne, hogy működik...
Más: Cloud mining-ot próbálta valaki? Csak érdekel, mint lehetőség, alapjában eddig annyit cisnálok csak,hogy figyelem az árfolyamokat, az alapján adok-veszek.
[ Szerkesztve ]
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
ittakary
nagyúr
válasz r3dsnake #153096 üzenetére
mire kell?
értesítések megjelenítése ugyanolyan jó mint a későbbieken
ami a baj vele:
- appok lassan nyílnak meg nagyon (S2 - 2-3 sec // S0 - 5-6 sec)
- kevesebb RAM tehát kevesebb appot tart meg
- akksiidő 1 nap max (S2 - 2 nap)
- kijelző fényereje kicsit szottyosabb[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Autós topik
- Battlefield 2042
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- BMW topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest