Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuromoj
veterán
válasz Cyberpunk #152698 üzenetére
Én is ezen agyaltam az elején, amíg nem fogtam/próbáltam egy X-et.
Azóta a Plus felejtős lett.
Viszont egyre többet olvasni arról, hogy márciusban jön az SE utódja. Mondjuk ha azt megvárnám és nem jönne be, akkor már inkább kivárnám az őszi telókat.
Ördögi kör ez bassza meg.PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
gyuromoj
veterán
válasz nitro16 #152703 üzenetére
Az most nálam is nagyon előtérbe került.
Csak nem találok korrekt áron S1 2ND verziót próbára. Mindenki szinte S2 használt áron akarja eladni.
Bepörgetnek aztán lesz X+S3. Zsír úgy is van a spájzban.[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Cyberpunk
félisten
válasz gyuromoj #152704 üzenetére
Engem az órával kapcsolatban ami zavar, az eSIM, pontosabban a szolgáltatói támogatás hiánya. Nekem igazán jól tudna jönni, mivel nem lehet mindenhol velem a mobil, és wifi sincs, de egy okosóra már jól tudna jönni. Erre az Alma belerakja, csak kitörölhetem vele idehaza, hát szupi.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Cyberpunk
félisten
válasz B-L-A-C-K #152712 üzenetére
Nem is váltanék úgy. Ami nem tetszik az üveg hátlap. Persze úgy is fólia, meg tokba rakja a többség, de törik + igaz ujjlenyomat mágnes, és nem túl esztétikus, ha valakinek zsírosabb keze van. Tehát ez egy plusz ok, hogy az ember maradjon a popóján, ha 7-ről 8-ra váltana.
[ Szerkesztve ]
-
TechN7ne
nagyúr
Aki megszokta a plus méretét annak már egy X is gagyi!
Főleg ,hogy keskenyebb ,nem beszélve a csíkról a tetején...
OLED kijelző meg oldalrol nézve nem is a valóság színekben ,szoval nem is értem mi ez a nagy felhajtás egy ilyen telefonra ,ami ráadásúl csúnya is.Én mikor kifizettem a 8+ om simán elhozhattam volna az X-et is ,+70k már annyira nem oszt nem szorozz ilyen esetekben ,hála nem őt választottam. Egy hajszál késztetést sem érzek az X iránt ,egyre jobban inkább undorom van tőle.
Megjelenésben és kinézetben is szebb a 8+ ,én miota megvettem nem is adtam el ,mivel tökéletesen elégedett vagyok vele ,nem cserélném el egy X-re az is biztos.Viszont ,elég sok X felkerül a hírdetésekre beszerzés után ,nem is csodálom...
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz TechN7ne #152723 üzenetére
Szerintem is magért beszél, kapsz X által egy majdnem hasonló kijelző méretet mint a plusszé mindezt majdnem i8 méretben. Üzemidőben meg hasonlót tud szintén mint a plusz, akkor megakarod magyarázni hogy a plusznak a méretei faszábbak? Amúgy X topikba nem egy ember volt aki pluszról jött, és nem bánták meg állításuk szerint.
[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
Idén lesz X(L) verzió az X-ből állítólag, kielégülhet mindenki, már ha a pénztárca is XL-es.
-
-
hdanit610
aktív tag
Én a gatya akksis 6S-sel már teljesen kilógok a sorból, talira sem merek majd elmenni.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz r3dsnake #152747 üzenetére
Nem tudom, gondolom neked sok i8 meg Xed volt màr, én mint alig telefon cserélgető viszont azt veszem észre pl i7 utàn hogy jóval több tartalmat látok, főleg hogy PH-zni is asztali nézetbe szoktam. De hiszek neked persze, mivel volt már SE felett sok i7ed i8ad Xed és plusszaid is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Wise (ex-TransferWise)
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xbox Series X|S
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- KOLINK KL-850M PSU - 850W - 80 PLUS BRONZE - MODULAR
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA