Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
válasz r3dsnake #152450 üzenetére
Én mondjuk egyáltalán nem gondolkodom saját lakásban, mivel az röghöz köt, és nehéz tőle szabadulni, persze ki lehet adni meg minden, ha olyan helyen van. Albival semmi gond nem lenne, ha nem vinné el a munkabér úgy 2/3-át, sőt sok esetben a minimálbér nem fedezi. Nyilván két ember, ha dolgozik, és együtt él már ki tudja gazdálkodni. Nos ez nem adott mindenkinek. Lassan ott leszünk, mint az olasz családok 3-4 generáció él egyszerre egy fedél alatt. A lényeg egyedül nem megy, ha nincs zsíros, jól fizető állásod.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Tibee86
nagyúr
válasz r3dsnake #152450 üzenetére
Persze ezt neked kell eldönteni, én csak a saját álláspontomat írtam le a hitelre vett dolgokkal kapcsolatban.
Így, hogy vissza is kapsz belőle nem hülyeség, meg ha gáz is van akkor legrosszabb esetben eladod és szinte pénzednél vagy.
Nálam az a baj, hogy nem tudom a törlesztőt úgy kezelni, hogy akkor most máshol kell kicsit visszavenni a költésből, hogy 0-án legyek.[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
válasz mondomén #152453 üzenetére
Nagyon húzós lenne MILC-ben gondolkozni, pláne hogy egy darab obim sincs hozzá, és nulláról kéne összevásárolnom a dolgokat.
Van egy Panasonig G7-es vázam amúgy a D90 mellett, és tök szeretem, de nem ebben a vonalban gondolkozok. Ehhez sincsenek objektíveim amúgy, analóg obikkal használom, adapterezve, de megvan annak is a varázsa. De ez nekem inkább "játszós" gép, dolgozni nem tudnék vele, legalábbis rendes obik nélkül.
Nikonban azért ésszerűbb gondolkoznom, mert ahhoz viszont van 3 objektívem is (ebből kettő FX), tehát lenne mivel használnom már alapból is.
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
viega1
csendes tag
válasz Cyberpunk #152461 üzenetére
Aki kocsira vesz fel hitelt az a legnagyobb idiota, kivébe ha munkaeszköz és termelésre használja. Bukik a hitelen a kocsi értéke köszönő viszonyba se lesz az eredeti árához képest. Volt már néhány ismi akik megvették a drága autokat aztán a kuton ötezrekért tankoltak vicc kategoria.
Ha nem fizeti valaki a hitelt , baszogatják aztán fizetési meghagyás , és ha van mit foglalni árverezni akkor arra ráterhelik :/
[ Szerkesztve ]
Apple termékek a legjobb áron garanciával :)
-
SÖ
addikt
Maga az orgazmus egy ilyen emirátusi gépen utazni [link]
-
lacy86
addikt
Levettem a 6S-rol az uvegfoliat ( mert majd cserelni kell )
Sokkal jobb igy a telefon bakker -
madgie
titán
válasz r3dsnake #152429 üzenetére
Ennél jobb Nikon kb nem kapsz most ,szerintem ugorj bele, ha normális FF gépet akarsz. Nikonos fotóstársamnak van D610, D750, D810 is, ebből jelenleg az utolsó a legfeleslegesebb szerinte (magazinokba sem kell 36 MP) a D610 meg az ára miatt maradt, de egyébként a 750-et szereti a legjobban.
Én is fotóztam már minddel, de nekem marad a MILC, azt szeretem.
-
lacy86
addikt
Akksi csere kerdes
Jobban megeri ugy cserelni akksit ha megrendelem pl. Alirol es ugy csereltetem ki, ugye?
-
Sukta 95
aktív tag
Én sem vagyok hitelpárti, de ember legyen a talpán, aki kivág 30 gurigát egy házra pl Debrecenben. Másrészről, a 0 %-os igazából csak likviditási kérdés, hozzányúlsz a tartalékaidhoz, vagy meghagyod későbbre és inkább kiszorítod a havi keretből? Igazából, ha van megfelelő tartaléka az embernek, akkor nem ördögtől való dolog. Nem a minimálbéres keresethez lett kitalálva, csak mindenki vérszemet kapott (a válság előtt pláne), hogy most új autó, még egy szoba a házhoz, gumicsónak, stb.
www.maon.hu Online marketing. Neked.
-
SÖ
addikt
-
Sukta 95
aktív tag
támogatom, jó lenne valami egyéb megkülönböztető jelzés is nekünk, felsőbb rendű ipnhone x tulajoknak.
www.maon.hu Online marketing. Neked.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz GALARDO #152488 üzenetére
Én már annak is örülőnk ha itt az off leírásba nem kódus régi ájfon lenne kint hanem a csoda X.
agabe: Igen azt is néztem már, amúgy mindenből persze, most amúgy valami fél áfás visszatérítéses is jó lenne. Megbízható GSM-be már a 64-es 330 alatt van, fél áfá-t visszakapnám ~285be lenne, ami már meg is felelne.
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz ittakary #152476 üzenetére
Ennyi pénzért inkább autót vettél volna ... így nem látnád a hátad mögött összesúgó embereket, lámpánál pedig te röhögnéd őket !
Szerk.
Tegnap születésnapról jöttünk így kénytelenek voltunk buszra szállni, 2 srác leült mellénk az egyik kezében iPhone X volt, oké hogy valakinek ez "menő" (én inkább lenézem, mert szerintem bedőlt az Apple marketingnek és ez ultragáz) és feltűnési viszketegsége van, de én azért nem lóbálnám a levegőben mert még valaki kikapja a kezéből a 400 ezres telefont !
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
w333
félisten
válasz B-L-A-C-K #152494 üzenetére
Na oké de a srác olyan feltűnően nyomkodta mintha egy telefonbemutató lenne ... akaratlanul is láttam de nem csak én hanem mindenki, persze normálisan használva nem lenne gond de így felhívja magára a figyelmet a tolvajok pedig sajnos soha nem alszanak !
Szerk.
Különben ez is egy néptelefon lett, tele van vele az egész belváros ... szóval ha valaki azt gondolta hogy most ezzel kitűnik a tömegből hát el kell hogy szomorítsam ez bizony már "néptelefon" és a kutyát nem érdekli
Feltűnési viszketegségre inkább Lamborghini vagy Ferrari, azzal lehet
(#152496) B-L-A-C-K
Ő azt gondolta hogy biztos "menő" ... pedig nagyon nem volt az !
Komolyan talán még meg is venném az Iphone X -t csak ne lenne ennyire szét hypolva ... ez engem nem tudom de zavar hogy az egekbe magasztalják !
Így csak azért sem kell !
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
Új hozzászólás Aktív témák
- Cooler Master 240L core white Vízhűtés!
- KOLINK KL-850M PSU - 850W - 80 PLUS BRONZE - MODULAR
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest