Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Ben-
veterán
Látom, idén is szar mindenkinek a(z) X.... Legalábbis azoknak, akiknek nincs, vagy nem volt rá keret...
[ Szerkesztve ]
-
-
lacy86
addikt
Latom nem valtozott semmit a topik 🤪🤣
-
aprokaroka87
nagyúr
Szerintem azé vetitik le a reszkessetek betőrők összes részt folyton, mer a betőrők nem reszketnek.
Tudjuk a nép kérte
-
viega1
csendes tag
Öszintén annyira nem is néztem, hogy fekete-e nekem de biztosan az, én csak használom amennyire lehet
Mint mondtam néha iszonyatosan belassul. Nemtudom mitől. Ezen kivül meg a face id kiforratlansága miatt más bajom nincs vele
Ami nagy pozitivum az akkuidő , hogy mondjak valami jot is
[ Szerkesztve ]
Apple termékek a legjobb áron garanciával :)
-
B-L-A-C-K
titán
válasz -Ben- #152059 üzenetére
Amúgy részben igaza van, mert van egy jó pár bug az iOS-ben, ami elhiszem hogy sok embert zavar (pl amit említett már nálam is előjött 2x, hogy a feloldási képernyő elforgatva jön be), illetve még írt párat ami elhiszem nála jelen van, mert más is írta, és egy 4 kilós telefonra írjanak már meg egy iOS-t normálisan. Szóval ezzel egyetértek, de az hogy pl amit most mondott a szigettel kapcsolatban nem.
viega1: Én meg pont az akkutól nem vagyok elájulva, ha normálisan használom ez is 1 nap alatt lemerül, vagyis ha reggel leveszem estig bírja ki. Mondjuk az is igaz hogy többet van a kezemben mint az elődök.
[ Szerkesztve ]
-
Gsx-rr
veterán
válasz viega1 #152055 üzenetére
Igazad van, a 750i szar. Azert nem is azzal jarok!
7etape: igazad van! Nem vagyok elegedett! Tudod ,hogy miert? Mert szeretem a jo dolgokat mindenben es emiatt ezeketek veszem meg, nem biztos,hogy ez dragat jelent!
Iphone-om is azert volt mar 8 evvel ezelott mert az volt a legjobb.
Iphone 5 nel meg megvolt az erzes hogy a vilag legjobb telefonja van a kezemben es minden gyarto irigykedik es probalja utolerni az Apple-t.Most mar ez megfordult! Az Apple kapalozik kezdem azt gondolni kezsegbeesetten!
Ez egyre jobban lathato![ Szerkesztve ]
-
viega1
csendes tag
válasz Gsx-rr #152062 üzenetére
Az a baj , hogy nincs aki odabasszon az asztalra
mert cook nemfog. Nem nyelnek le plussz 1gb tárhely költséget sem hanem mindent háritanak tovább emiatt előbb utobb nagy elégedetlenség lesz. Ha a laptopnál oled váltás lesz rá se merek majd nézni az árra[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
i5S jól felhúzott egyszer (szoftveres bug), el is adtam, aztán utána vettem két Androidost is (mindegyik felső kateg volt), de hamar vissza tértem. A rendszer, megszokott dolgok miatt. Ma már nem a legjobbak, de ott vannak még. Kicsit ilyen Nokia, vagy Blackberry szindróma ez, mondjuk az Apple csődbe nem fog menni, de kissé bealudt, azt a konkurencia szépen a nyakára nőtt.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
viega1
csendes tag
Ive meg évek óta csak a tökeit vakargatja vagy nemtudom , mert iphone 6 ota nem sokmindent rajzolt át a belső elemeket ugysem ő tervezi
-
Tibee86
nagyúr
válasz viega1 #152066 üzenetére
Állítólag a Campus 2-vel volt elfoglalva, nem az iPhone-ok külsejével egy ideje.
-
-Ben-
veterán
Igazad van, eddig is egyetértettem, de ettől függetlenül te tényleg nagyon kritikus vagy. Én elégedett vagyok jelenleg, ha nem is tökéletesen... A Face ID továbbra se kellene, ha lenne Touch ID, de más problémám nincs. Az iOS hibái idővel javítva lesznek.
[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
válasz Gsx-rr #152069 üzenetére
Szerintem szimplán kezdenek rájönni az emberek, hogy teljesen felesleges minden évben megvenni a legújabbat, mert még csak közel sem ad annyival többet, mint amennyivel többe kerül. AZ X erre meg csak rátesz még inkább, mivel annak az árából 2db i7-et tud venni az ember.
-
Gsx-rr
veterán
válasz Tibee86 #152073 üzenetére
Hozza kell tennem! Egy dolog miatt verhetetlen az X. Ez pedig a home gomb hianya es emiatt a programokbol torteno kilepes!
Ez hibatlan es szerintem 3-4x gyorsabb kezelest tesz lehetove!De ezt nem neveznem gesztusvezerlesnek,mint sokan teszik.
A kamerat fejleszthetnek,hogy valosan alkalmas legyen kesztusvezerlesre.
Pl hivas felvetele erintes nelkul. Rengetegszer van,hogy vizes a kezem es nem tudom felvenni a hivast. De ez autoban is jo lenne vezetes kozben. -
Gsx-rr
veterán
válasz B-L-A-C-K #152076 üzenetére
Felvenni hogy veszed fel? Illik egy gombot megnyomni. Ennek ellenere pl az Uj autok tudjak gesztusvezerlessel iranyitani a radiot es a kihangositot!
Vajon miert? Ez a gombnyomkodas mar tobb mint 20 eves technologia az autokban!
Nekem pl ugy van a kocsiba lerakva a telefon,hogy felem nez, nem tartoban van, tok jo lenne egy suhintassal felvenni. Szerinted hany ember nem tudja annelkul hasznalni az auto funkciogombjait ,hogy ne vegye el a tekintetet az utrol?De hagyjuk az autot! A fent emlitettek miatt otthon is jo dolog lenne, nekem legalabb is!
-
Zjunior
veterán
válasz B-L-A-C-K #152060 üzenetére
Nalam az akksi 1,5 napig birta mind2 keszuleknel. Non-stop hasznalat kozben , lehet mert a face id nem meritette mivel jelkodokat irkaltam 10/8x...
Kajak orultem ha beengedett a fejemmel...
A sziget tema egy vicc sose lehet eszrevenni, csak ha nagyon oda osszpontosit az ember...Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
Gsx-rr
veterán
válasz Gergőke88 #152082 üzenetére
Nem, de ha telefon tudja,akkor akarmilyen autoban aki autostartoban hasznalja mukodne.
Szerinted mindenki magabiztosan kezeli az auto kezeloszerveit?Ooo! Van mar olyan telefon ami tudja a csodakamera nelkul?
https://youtu.be/BpEPNYVBP_0
Vonatkoztassunk mar el tolem! Van akinek nincs gomb a kormanyan!
Pont ezert rakjak uj autokba a gesztusvezerlest mert van akinek balesetveszelyes gombokat keresnie!
Pont ezert van hangvezerles is![ Szerkesztve ]
-
Gsx-rr
veterán
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Gsx-rr #152086 üzenetére
Jó de utána még meg kell nyomni a kihangosítást nem? Mert oké hogy felveszed így de ki is kell hangosítani. Amúgy meg ezt te hoztad fel hogy hiányzik neked, miközben van kihangosítod a kocsiban...A kocsiban lévő meg nem csak abból a szempontból jó hogy a kormányról felveheted, hanem abból is hogy nem a telefon hangszóróját használja, hanem a 100x jobb minőségű kocsiban lévőt.
[ Szerkesztve ]
-
Gsx-rr
veterán
válasz B-L-A-C-K #152087 üzenetére
Nekem nem kell megnyomni. Tokmindegy gombbal vagy telefonon veszem fel a telefont, ha csatlakozva van a kihangositohoz akkor oda megy a hivas, nem a speakeren keresztul szol!
Tehat ha eleg lenne a suhintas akkor egybol a az auto kihangositojan szolna nem kell fizikailag gombot nyomkodni!De vonatkoztassunk el az autotol. En csak kb 20 szazalekban beszelek ugy hogy a fejemhez emelem a telefont.
Tegyuk fel a vezeteknelkuli tolton van a telefon. Jon egy hivas. Nem egyszerubb lenne ,ha elhuzod a kezed felette es felveszi a hivast kihangositva?
Nekem tobbszor van,hogy fozok vagy kezet mostam es jon egy hivas es nem tudom felvenni gyorsan.Lehet csak nekem lenne praktikus ilyen funkcio ,de szetintem hasznos lenne!
Meg valami! Hogy utasitasz el egy hivast az autoban? Ott nyomkodhatod a kormanyon a gombot. Egyszerubb lenne egy balra suhintassal ? Nem?
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Gsx-rr #152088 üzenetére
Otthoni gesztusvezérlés ebben az esetben értem, jó is lenne, de a te esetedben arra is kellene megoldás akkor hogy hogy hangosítsa ki, mert oké hogy elhúzod a kezed felette és felveszi, de az még nem hangosítja ki.
"Meg valami! Hogy utasitasz el egy hivast az autoban? Ott nyomkodhatod a kormanyon a gombot. Egyszerubb lenne egy balra suhintassal ? Nem?"
Egyszerűbbnek nem mondanám, hiszen a kormányon van a kezed, azaz kézre esik a lenyomás is, de persze ezen nincs mit magyarázni, mert ebben az esetben az is egy élhető funkció lenne.
-
viega1
csendes tag
válasz Zjunior #152091 üzenetére
Amugy a szigeten rugozást nem értem. Ha azt csinálták volna hogy akkor lesz egy 1 cm-es sáv telibe akkor az lenne a baj. mondjuk lett volna még tér talán hogy oldalra keskenyebb legyen akkor többminden kiférne. Talán majd az iphone xS meg lesz az iphone XL az meg a plus nagyság
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Gergőke88 #152094 üzenetére
De: "A másik autóban négy fő utazott, három felnőttet súlyos, egy hatéves gyereket pedig könnyű sérülésekkel vittek kórházba"
viega1: én nem hallottam ilyen korlátozásról légzsák esetén. A másik kocsiból esett ki az ember. A vétlen kocsiban utazók szenvedtek súlyos sérülést.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
Új hozzászólás Aktív témák
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- DIGI kábel TV
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Háztartási gépek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Synology NAS
- Építő/felújító topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...
- Cooler Master 240L core white Vízhűtés!
- KOLINK KL-850M PSU - 850W - 80 PLUS BRONZE - MODULAR
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest