Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Gsx-rr
veterán
válasz -Ben- #153547 üzenetére
Utolso gondolat a temahoz.
Ha ilyen eletut utan es egy ilyen cegnel eltoltott X ev utan nincs egy normalis megtakaritasa,es ezek szerint kifele elt es olyan autokkal jart amit meg se engedhetne maganak akkor, ezt a helyzetet meg is erdemli.De ketlem, szerintem fillerb@szo Joska es az egesz egy szinhaz.
-
Cyberpunk
félisten
Nekem 17 ezer feliratkozóm van.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
MODERÁTOR
A kezembe akadt a kocsim 2007-es kötelező biztosítása mikor még A0-ban voltam.
Akkor fizettem 12.720 forintot évente
Azóta is baleset mentes vagyok ugyanazzal az autóval.
Most B10-ben vagyok és 13.291 forintot fizetek évente.
Nem is inflálódik a forint igaz?20 éve a Prohardveren
-
Cyberpunk
félisten
Szép fejes! [link]
Hope was the right choice, and it always will be.
-
-
-
gyuromoj
veterán
Vasárnap délután rendeltem a Hollister-től pár pulcsit öcsémnek.
Kedden jött mail hogy feladták, ma délben hozta a UPS.
Nem kicsit lepődtem meg.[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Zjunior
veterán
válasz Cyberpunk #153568 üzenetére
Ez is egy szegyen, eddig azert vett mindenki apple mert tamogatott volt a 6 eves telo is, most meg mar kapcsoljam ki, mert nem bírnak optimalizalni, meg akksit fejleszteni billiardokbol...
Alig varom jojjon valami mas.
De erre 0 eselyt latok jelenlegVissza kellett ternem laptopbol is Dell-re mert 2015 os Macbook pro milliardokert van garancia nelkul:/
[ Szerkesztve ]
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
madgie
titán
Valakinek nincs telekomos kuponja? Kellene usb-c kábel ehhez a nyüves Samsunghoz
-
aprokaroka87
nagyúr
-
B-L-A-C-K
titán
Juj Bandit már 1125 dodóval támogatták...:/
-
madgie
titán
válasz Gergőke88 #153584 üzenetére
Lehet válogatni? a bestbuyban valami hétezres autóstöltőt mondtak (usb-c kábellel), amire elfogad kupont. De hogy melyiket, azt nemtom. Nyilvan jó lenne a Samsung Qi is 17 ezer 7-ért, de két kupont már nincs pofám kunyerálni
Kicsit belaktam ezt a második S8-at, kapott X gesztusvezérlést, kicsit összenyomtam az UI-t, asszem jó lesz ez
-
mondomén
őstag
válasz B-L-A-C-K #153595 üzenetére
Igen ez engem is zavar, de a bortokban biztos lezuztam volna a telefont. Tobb tokot meg nem akartam kiprobalni, utalom oket, nem vagyok hajlando foglalkozni vele.
Uvegfoliat ajanljatok mar nekem. Sosem hasznaltam, lovesem sincs hol kezdodik a minoseg.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest