Hirdetés
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Xbox Series X|S
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
-
GAMEPOD.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
r3dsnake
nagyúr
Aqua:
Tisztelt Ügyfelünk!
Egy logisztikai hiba miatt még nem sikerült átadnunk a csomagot a futárszolgálatnak, de várhatóan a jövő hét folyamán már kézbesítésre kerülhet a csomag.
A késésért szíves elnézését szeretnénk kérni.Lesz ebből 3 hét is.
-
B-L-A-C-K
titán
Ilyen se volt még hogy rendeltem ebay-ról egy dolgot és nem a posta hozta ki hanem a DPD.
-
Arcképgyáros
Na megtörtem, mégis fizettem be bitcoinba.
-
Arcképgyáros
-
Totheground
addikt
寒すぎ❄️
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
DrDobos
őstag
Sziasztok!
Analfabeta vagyok az iphonehoz, de lenne ket kérdésem1. Valahogy a fokepernyore ki lehet tenni par darab nevjegyet, hogy feloldas utan csak egy kattintas legyen egy telefonhivas? (mas telefonokon a kozvetlen tarcsazas a funkcio neve)
2. Gyorstarcsazas van a telefonban?
Elore is koszi
Samsung Galaxy A55 5G
-
B-L-A-C-K
titán
válasz #76385920 #150663 üzenetére
Tartalékba vedd meg...
DrDobos: Telefonkönyvnél hozzá adod a kedvencekhez azokat akiket gyakran hívsz, majd főképernyőm csinálsz egy jobbra húzást, ott lesznek a widget-ek, szerkesztésre mész, és hozzá adod a kedvenceket, azaz így majd egy oldalra húzással eléred őket.
[ Szerkesztve ]
-
SidCorky
őstag
Ha 6s vagy újabb modell, akkor 3D touch (erősen megnyomod) a telefon appra és ott is eléred őket
ASUS ROG Zephyrus G14 2024 // Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 14 Pro // iPad Pro M2 // Fujifilm X-T30 II
-
Gsx-rr
veterán
Ceges buliszezon elindult mar nalatok?
-
B-L-A-C-K
titán
Én meg most voltam a konyhàban kenni egy zsíros kenyeret.
-
legenda
válasz szekra #150681 üzenetére
Én bírom, mert muszáj, illetve érdekem, de kegyetlen dolog, kell hozzá komoly akaraterő.
7etape: Nyáron volt egy komoly gyulladás, 2 hét kórház, szteroidos lökésterápia, utána bő 2 hónap szteroidos kezelés és az első pillanattól kegyetlen diéta, a korábbi ételek és alkotóelemek legalább 98%-a elhagyva, 4 hónapig nagyon egysíkú és kemény diéta, de megérte, mert probléma nélkül elhagyható volt a szteroid - a mellékhatásokat is megúsztam viszonylag jól -, néhány hete kezdtem el visszaiktatni bizonyos kajákat, de sok olyan kedvenc van, amit talán soha többet nem ehetek meg annak érdekében, hogy később ne legyen ismét gond. (Semmi csípős, erős fűszer, zsír, tömény cukor, méz, szénsav és még sorolhatnám...)
B-L-A-C-K: Telekom BF-kor olcsóbb volt és nem fogyott el mind, most akció nélkül ennyi náluk, 10-es kupon le belőle és hajrá.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz szekra #150686 üzenetére
Vastag csak szerencsére.
Úgy néz ki, hogy jól bírom, legalábbis amiket eddig visszaiktattam, azok miatt nincs gond, remélem mással sem lesz, de kibírom, ha bármit is örökre nélkülözni kell, bár hiányzik azért sok dolog.
Ja, meg voltak azért akaraterőt és embert próbáló helyzetek a kemény diéta alatt, nyaralás, lakodalom és hasonlók...[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
szekra
addikt
Nekem ez egyébként egy rohadt antibiotikumtól volt, konkrétan annyira kiölt belőlem mindent, hogy a bélflórámat 0-ról kellett vissza építeni. Olyan baci szabadult el bennem ami az idős embereket elviszi, qrva nagy szerencsém volt, hogy fiatal vagyok és időben észrevették. Azt hittem életem végéig dietáznom kell, colitises leszek, aztán hála ég rendbe jöttem, de qrva nagy tortúra volt.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz szekra #150690 üzenetére
Az a baj, hogy manapság minden szir-szarra antibiotikumot adnak az orvosok. Az lesz a vége, hogy tele leszünk rezisztens baktériumokkal.
Amerikában már ez nagy baj a kórházakban. Én vagy 10 éve nem voltam olyan beteg, hogy antibiotikum kellett volna. *kopp,kopp,kopp* Igaz nem járok tömegközlekedéssel.[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
agabe
addikt
válasz radi8tor #150698 üzenetére
Jo orvost talalni sem konnyu, vagy szerencse kell hozza, vagy ajanlas, de meg ajanlassal sem tuti.
Mire sajat magad kitapasztalod egy orvosnal, hogy jo-e addigra akar keso is lehet, vagy legalabbis sokkal nagyobb gond mint az elejen volt.(#150699) B-L-A-C-K:
Az e legjobb valoban.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Milyen routert?
- Automata kávégépek
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.