Hirdetés
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Xbox Series X|S
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
-
GAMEPOD.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
Ez azért nagyon durva. Azt ajánlja a rendőrség, hogy használjanak kormányzárat.
Térfigyelő kamera vette fel, hogyan lopnak el egy kulcs nélküli autót
Elég lenne betenni estére egy árnyékoló dobozba a kulcsot.
⭐ Stella
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
MODERÁTOR
Kicsit elővettem megint az Ubuntu Mate Linux-ot.
Nem akarja az Iphone-t egy hálózatban vezeték nélkül felismerni.20 éve a Prohardveren
-
madgie
titán
válasz GALARDO #150058 üzenetére
Nekem holnap viszik az S8-at, gyászkeretes időutazás mellette az i7, de egyszerűen sokkal jobb kezelni, az iOS meg a 11 böszmesége mellett is sokkal fluidabb. Nagyobb meg nem kéne, Plus biztos nem.
Egy dologban kegyetlen volt az S8: HDR filmek. De hát úgyse telefonon filmezek.
[ Szerkesztve ]
-
Gsx-rr
veterán
Miert lehet az ,hogy a Jofogason mar delelott ota elfogadasra var a hirdetesem?
-
madgie
titán
válasz Gsx-rr #150065 üzenetére
Én két órával később csináltam egy újat, aztán mire a régi kiment, az újjabbik alapján már el is vitték az S8-at (illetve még nem vitték el, holnap reggel jönnek megnézni).
Amúgy durva ez a jófogás, hét érdeklődő üzenet jött a cuccra csak egy óra alatt, hardveraprón sokszor hetekig árulom ugyanazt, ami amott 1-2 nap alatt elmegy.
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
Ennek a Handrasnak nincs valami idős nője.
-
Endless
aktív tag
On October 6th the planet blacked out for two minutes and seventeen seconds. ***I12***
-
-
madgie
titán
válasz szekra #150074 üzenetére
Adtam neki négy napot, volt olyan, hogy megizzasztottam olyan anyagokkal, ami néha várna rá (high framrate/bitrate videók csekkolása), hétvégén megnéztem a nyugalmi fogyasztását is, abban maradtam, hogy jobb lesz ez az iOS. Durva, hogy a régi 5S sem szaggat bele, ha mondjuk elindítasz egy videót és közben elfordítod a kijelzőt, az S8 meg már ennyitől dobálja elfelé a frame-eket. De egy 60 fps-es anyagban alapból (forgatás nélkül, nyugalmi állapotban) teljesen normális szerintük a frame drop... szerintem nem. Az S8 egy gyönyörű telefon, de a hardver-szofver valahogy dadogós alatta, olyan mintha kevés lenne. Lehet, hogy droid-betegség ez, nem fogom kutatni a mikéntjét, ez van. A nyugalmi fogyasztás dettó, harapta a milliwattokat a Samu üresjáratban, ma alig nyomkodom a hetest, 81%-on van... reggel hattól. Az S8 már szerintem már 50 körül lenne. Szóval marad a 7, ha meg használom ezeket, mind merül
Igazából egy Product RED, vagy akár ezüst hetesnek örülnék, a feketét továbbra se nagyon csípem, de most nincs (ráfizetési) kedvem a csereberéhez. 128 gigás ez is, több, mint elég.
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
Van köztetek, aki ért a java-hoz, SOS?
-
gyuromoj
veterán
Pénteken az X mellett kint volt egy S3-as Watch is. Azt is megnéztem gyorsan. Elsőre nagyon furcsa volt, de azt nem néztem még meg hogy mik az alapvető mozdulatok vagy az irányítás alapjait videón, így betudom annak.
Viszont kellemes csalódás volt arra a pár percre.[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Milyen routert?
- Automata kávégépek
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.