Hirdetés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
-
GAMEPOD.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz -Ben- #150949 üzenetére
Ha nagyon közel tartom most nézem nekem sem old fel, de nekem eszembe se jutott még hogy full közelről oldjam fel, mert minek. Egy 15cm is közelinek mondható még, és úgy simán felold. Ha oldalt fekszem nekem felold, persze ha párna kitakarja az egész fejem nem. Azt meg elhiszem én hogy neked nem így működik ha írod, de én ezeket szerencsére ilyen mértékben nem tapasztalom.
Én csak annyit veszek észre mint már írtam is, hogy alig vártam X eladás után i7ről megint visszatérjek, és nagyon szeretem ezt a telefont. Most ha nálam fos lenne eleve nem vettem volna megint.
TechN7ne:
Arra a fekete csíkra is mennyien hivatkoznak, mikor meg elkezdek használni rájönnek, jah fel sem tűnik már hogy ott van.
[ Szerkesztve ]
-
-Ben-
veterán
válasz B-L-A-C-K #150951 üzenetére
Nem vagyunk egyformák, elképzelhető, hogy jobban „torzul” a fejem, ha oldalt fekszem, vagy másképp tartom, stb, de sajnos sosem működik. Egyébként teljesen egyetértek, X után akármelyik korábbi iPhone -t veszem a kezembe, mindegyik egy nevetséges őskövület. X alá már nem mennék, jelenleg - szerintem - ez a legszebb, legjobb telefon annak ellenére is, hogy a Face ID -val csak kb. 70% -ban vagyok elégedett.
Szerk.: a fekete csíkra se panaszkodom, sőt.. szerintem nem is néz ki rosszul.
[ Szerkesztve ]
-
-
Gsx-rr
veterán
válasz madgie #150954 üzenetére
Az a masik,hogy ezt a dizajnt 3 ev alatt tudtak osszehozni es igy is osszecsapottnak tunik az egesz.
Tul sokan megszoktuk ,hogy az Iphone volt a legjobb telefon.Bar en lehet azert is vagyok ennyire kiakadva,mert nalam hulladek az Ios. Erre is raferne mar egy teljes dizajnvaltas. A erteseitesi kozpont egy kaosz, most is 20 ertesitest latok ha lehuzom ossze vissza rendszer nelkul ha lehuzom!
[ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
válasz Gsx-rr #150955 üzenetére
Dehogyis, az új OS-ek tökéletesek!
Pár órája frissítés közben ez fogadott, nézném a telefonon, mit csináljak, az meg nem old fel sehogy sem, csak a zárképernyőt mutatja Ki/bekapcs segitett csak rajta, most meg a Macbookot gyalulom.
-
SÖ
addikt
Ha már fikázás ami távol áll tőlem 😜 nálatok sem lehet a Safariban a kijelző tetejét megérintve a lap elejére pörgetni? Elvették?
[ Szerkesztve ]
-
SÖ
addikt
válasz Gsx-rr #150955 üzenetére
Dizájn azóta szar amióta Ive átvette. Annyira letisztult hogy már nincs is. És most újra megkapta. Milyen volt Jobs idelyében? Zöldes kék jellemezte, volt kontraszt volt stílusa.
Gsx
Köszi megjavult. Nálam szinte mindig fut és van hogy 20+ tabbal. Platform függetlenül mikor oldják már meg hogy ne töltsön újra pedig már akkora RAM-ok vannak hogy elférne . Sajnos iOS alapból nem spórol az adatforgalommal mintha minden országban korlátlan volna. Pl a Safaribol hiányolom az adat tömörítést, de nem mert az lelassitaná. Droidon a chrome ezt már rég tudja.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Az gáz, ha én azt mondom hogy első iPhone(7)-om és biztos nem kellene másik telefon?
20 éve a Prohardveren
-
SÖ
addikt
Tényleg nem is mondtam🤪 Most az esős napokban nem tudtam feloldani. De a jelszó kódot sem adta, ez zavart.
-
gyuromoj
veterán
Amúgy mi ez az újraindulós dolog?
Én nem tapasztaltam eddig, pedig mindig a legfrissebb iOS van fent a telefonon.PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
ittakary
nagyúr
válasz GALARDO #150977 üzenetére
ezt mondom én is, pont szóbakerült amikor BLACKkel beszéltem
utazok a kis buszomon, és mellettem egy srác X-et nyomkodott, majd amikor észrevette hogy nézem lesajnálóan nézett a kezemre... még csak nem is Plus-om van jelenleg, hanem egy szottyadt kis 7-es .... mint a szegényeknek....
#sarcasm [ Szerkesztve ]
-
GALARDO
addikt
válasz Gsx-rr #150953 üzenetére
Arra én is, az biztos, hogy fogni fogom a hasam. Na meg azért nem sajnálnám a pénzt, főleg, ha megnőne a telefon is. A kameraelhelyezést, meg a keretet elviselném valahogy.
ittakary: Te még elő mered venni mások előtt?! Én csak meló közben a kocsiba, vagy itthon merem használni. Nem bírnám elviselni ezt a szégyent, te tök bátor vagy.
[ Szerkesztve ]
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
aprokaroka87
nagyúr
Szerintetek az iphone x meddig lesz népszerű telefon?
-
agabe
addikt
válasz aprokaroka87 #150985 üzenetére
par ev.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz aprokaroka87 #150985 üzenetére
Addig míg ki nem jön egy újabb jobb.
-
nagyúr
Na, megvolt a céges buli,túléltem, bár tegnap még nem voltam valami jól, igaz, reggel 6ra értem haza. Nem tudom, ti meddig dolgoztok, én még egész jövő héten, de tök jó lesz, a cég fele már szabin, szerdától meg kb. a cég harmada, aki még megy be dolgozni, egész családias és nyugis lesz.
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
-
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #150993 üzenetére
Az, de végül nem vettem fel semmit, csak a szokásosat, ahogy sokan mások is.
Nyertem tombolán egy borkóstolást a főnökkel, de persze meg is beszéltük, hogy mivel tudja,hogy pálinka párti vagyok, "átmegyünk arra"
Elkészült az idei évi céges videó is (nem a buliról, csak minden évben ki van találva egy téma, és arra épülve csinálunk videót), de majd megkérdezem, publikus-e. Kint van a YT-on,de csak az tudja megnézni, akinek van linkje hozzá, rákereséssel nem adja ki.
(#150995): Előbb majd rákérdezek, nálunk elég szigorú a policy minden szempontból, jobb, ha biztos az ember a dolgában, még akkor is,ha ez nem melóval kapcsolatos közvetlenül.
[ Szerkesztve ]
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
B-L-A-C-K
titán
válasz icecave #150994 üzenetére
El is felejtettem te nem szeretsz veszélyesen élni...
Más téma mindenikek: Adókötelezettség ingóság eladás után magánszemélynek 600 ezer alatt nincs ugye, na most nekem nem egyértelmű hogy max 600 ezer tiszta bevétel utána, vagy max 600 ezer értékig. Azaz én veszek pl egy X-et 300-ért eladom 320-ért az ilyen alapon már 320 ezernek minősül vagy csak 20 ezernek?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs