Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
Na itt az idő lecserélni a telefont...
-
veterán
-
w333
félisten
válasz B-L-A-C-K #114862 üzenetére
Aha ... csak nem túl nagy a 4.7" ?
Gyereknek itthon van 5S néha szoktam nyomkodni, nekem az már nagyon pici ... oké kényelem szempontjából zsebben pl. nagyon jó, na de egy böngészés vagy Fecebook szerintem már elég kényelmetlen rajta
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
whitezo88
nagyúr
válasz Gsx-rr #114870 üzenetére
ne menjünk bele ebbe a konteóba, hogy a modern mikrók károsak. Alapvető fizika módján működik, se sugárzást nem kap az anyag, se fém meg hasonló káros részecskék nem mennek bele a kajába. Kilépsz az utcára, a szállópor meg a szmog nagyobb kárt okoz.
Elég jó összefoglalás a WHO oldaláról [link]
[ Szerkesztve ]
-
Gsx-rr
veterán
válasz B-L-A-C-K #114875 üzenetére
Tavaszi formámhoz képest gondoltam ami nálam +7-8 kiló,Karácsony után se voltam 100
.98 ről kezdtem a diétát ,most 95 vagyok. és nem is akarok 90-ig lemenni ,mivel azért akad valamennyi izom
Talán az is így gondolja aki azért már látott ,vagy engem vagy képet rólam.
Nálam a diéta mellett az edzés is megy ,nem túlzóm már el ,kb 40perc súlyzós edzés és 40 perc kardió.A kajáról meg annyit ,hogy a Magyar átlagnál próbálok egészségesebben enni túlnyomólag!
Próbálok odafigyelni arra ,hogy mit eszek![ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Gsx-rr #114874 üzenetére
Persze,hogy nem ismerlek, poén volt. Semmi negatív vonzatot nem képzeltem hozzá.
(#114884): Én amikor 90 kilóról letoltam magam 64-re (természetesen kiszámolt fehérje-szénhidrát-zsír, súlyzós edzés, aerob, heti kb. 1 kilós súlyvesztéssel), már hallottam vissza a faluban, hogy rákos vagyok....
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Gsx-rr #114884 üzenetére
75 kilót mondtam, és 176 centihez a 75 kiló normális. Izom meg mindenkin van, régen a rendszeres edzés miatt hamar vissza is jönne, jó pár éve mondhatni nem csinálok semmit, így arra mondtam nem sok izom van rajtam jelenleg. Szóval 176 centihez nekem a 90 kiló max szálkás izomba kellene, amúgy meg elég biztonsági őrös testalkat lenne izmosan, de nem szálkásan.
[ Szerkesztve ]
-
Gsx-rr
veterán
-
B-L-A-C-K
titán
Itt egy lazulós nászutas képem , itt olyan 81 kiló vagyok, és 97ről fogytam le, és nem edzettem mellette csak 1 hónapot. Na ha ilyen lennék megint kicsit szálkásabban nem is kellene több.
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
-
Gsx-rr
veterán
válasz B-L-A-C-K #114895 üzenetére
De miért szokott ennyit ingadozni a súlyod? Mert azért amiket írtál az alapján 20 kilók mennek le fel.
Kajára ennyire nem figyelsz? Bármit és sokat eszel ,vagy hajlamos vagy ennyire a hízásra.
Nekem a visszahízás nem egy gyors folyamat ,már volt ,hogy mindent mindennel ettem ,de nem lett drasztikus hízás
Diéta az mit jelent? Szinte 0 szénhidrát?
Én általában nagyon alacsonyra veszem vissza ,de most belőttem 150 grammra és nem akarom elkiabálni működik.Kinek mi vált be?
-
Tibee86
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #114892 üzenetére
Nem akartalak megbántani.
De legalább tisztában vagy magaddal és teszel ellene. Persze ahogy te is írod ha testépítő vagy az más.
Én szerencsére jó géneket örököltem, most is van egy pici hasam ami kicsit zavar is, de egy-két hét diéta is visszajönnek a kockák, de majd tavasszal. -
B-L-A-C-K
titán
válasz Gsx-rr #114897 üzenetére
Régen gimi 3.-ig annyit ettem amennyit bírtam 58 kiló voltam. Utána meg volt 1 év +30 kiló valami megváltozott... Utána egyszer lementem 70 kilóra és tartottam 3 évig, majd leszartam a kajálást és szépen lassan elhíztam megint. Utána ugye most esküvő, le 80-ra, itt meg már nászúton elbasztam mert tömtem magam végig a kaját, nem bírtam megállni...Ott már 1 hét alatt +5 kiló, gyomrom ki is tágult és nem tudtam visszaállni, és hülyeségeket is ettem végig utána. Magyarul én baszom el mindig, pedig elég lenne mértékkel enni, este már nem rámenni hűtőre/rendelgetésekre, és kicsit oda figyelni mit eszem. Szóval nem nehéz, csak agyilag ilyen téren buta voltam már többször is.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Wise (ex-TransferWise)
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- OLED TV topic
- PlayStation 5
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest