Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz radi8tor #115599 üzenetére
Fém helyet cirkónium-ot is használnak, és jól írod nem feltétlenül kell híd 1 foghoz. Amúgy van egy fogtechnikus végzettségem is...
Mela Kehes: Nem tudom nálad mi lehet, több oldal volt abba a dokumentumba, de lényegen nem változtat, mivel látod a nyomtatási kép ugyan az az oldal 2 példányba 1 oldalon.
[ Szerkesztve ]
-
-
B-L-A-C-K
titán
Egyre többet találkozok fész falon azzal a f@szsággal hogy oszd meg ez meg azt, és a postás ennyi meg ennyi pénzt hoz majd neked. Pl tegnap raktak fel egy ilyet, ~27 ezren osztották meg. Most tényleg ennyi analfabéta van itthon?
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
B-L-A-C-K
titán
válasz radi8tor #115606 üzenetére
Engem az ilyen kikészít... Még ha 100 ember megosztaná fél nap alatt azt mondom oké, mert vannak hülyék, de hogy több mint 27 ezren nem tudom hová tenni. Ja és van olyan ismerősöm aki csak tegnap 7 ilyet osztott meg, le is tiltottam... Biztos úgy van vele 1 majd bejön...:/
-
nagyúr
válasz radi8tor #115606 üzenetére
Úgy látszik, ismerőseim körében hatottak a kitartó "munkálataim", mert engem senki sem "hívott ki", hogy tegyek fel 15 évnél régebbi képet
Gondolkodtam már, hogy mindenkit törlök, aki megoszt egy hoax-ot, de rájöttem, hogy kb. 2 héten belül (mert van, aki ritkán lép be) egyedül maradnék ismerős nélkül.
Jojo5: Hajrá, csak toljad neki! Nyomatni kell, mindennek megvan a gyümölcse, még akkor is, néha csak sz*rt kap az ember egy ideig nem kell feladni. Most spec én is 2 cégnek is dolgozok (már említettem, de nem is ez a lényeg), egyiknek 2 hete, erre megkerestek, hogy olyan jól tolom és jövök bele a melóba, meg megcsinálom amit mondanak (ezt nem is értem, ez alap nem? Elvégre ők a megrendelő, persze, hogy megcsinálom, amire kérnek), hogy fel akarnak venni teljes állásba minél előbb. Megyek majd be tárgyalni a héten. Nem tudok teljesbe menni, mert akkor ugrana a másik meló, de mindenképp szeretnék nekik dolgozni, mert nagyon normálisak, nem elszállt, nagyképű banda. Az ilyet meg kell becsülni, mert egyre kevesebb ilyen van, az biztos.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz Tibee86 #115572 üzenetére
azért szeretem ezt a tesztelős oldalt, mert főként a kamera adottságait vizsgálják alapon, kizárva így a hibalehetőséget, hogy a nem teljesen azonos feltételek mellett készített képek alapján hasonlítsák más készülékekhez, illetve azok kamerájához.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
nagyúr
válasz radi8tor #115610 üzenetére
Úgy értettem a törlést, bocsesz. Már sok emberről leiratkoztam, persze ebben az a cumi, hogy így azt sem látom, ami amúgy érdekelne róla (mondjuk a megosztott sz*rjai 0,1%-a). Főleg azokról mondtam le, akik óránként 3 képet nyomatnak fel a gyerekükről, és persze mindenki ott omladozik a kép alatt, hogy jajj, de szép, jajj, de jó gyerek, meg "gratulálok", meg mittudomén. Azokról nem is beszélve, akik elmennek étterembe és fényképezik a kaját.
-
legiaap
félisten
válasz icecave #115608 üzenetére
Nekem lassan csak csaladtagjaim maradnak meg feszen. Mindenkit kitoroltem mar szinte a baromsagai kozul. Akik meg megmaradtak azoknak a felet meg nem kovetem, de oket mar nem volt szivem torolni. Szanalom a kobon.
[ Szerkesztve ]
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Totheground
addikt
válasz icecave #115611 üzenetére
Vagy amikor a kifejezettem ronda és/vagy hordó nő megoszt magáról valami retek selfie-t, és a hasonló kvalitásokkal rendelkező társaság ott nyalja, hogy "de gyönyörű", meg "csodaszép vagy". Én azt imádom és jut majdnem minden napra.
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
legiaap
félisten
válasz Totheground #115614 üzenetére
Mar parszor megmondtam, hogy kene mar egy vilagvege.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
r3dsnake
nagyúr
válasz Totheground #115614 üzenetére
Ajánlom EZT a figyelmedbe.
-
Hunt3r22
őstag
-
nagyúr
Ez így van, de ha lesz gyerekem az nekem öröm, miért kellene ezt minden áldott nap a világ pofájába tolnom, ha akarja, ha nem? Majd ha ronda gyerekem lesz, rakok fel róla képet a facebookra, aztán erőt merítek a sok őszinte hozzászólásból, melyek szerint milyen gyönyörű ez a gyerek
Én persze ugyanúgy szeretni fogom, de a face-n meg senki sem fogja azt mondani, hogy "hátöcsém, ez a gyerek ha lemegy a bányába feljön a szén". Ezért egy felszínes f*s az egész.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Gergőke88 #115622 üzenetére
Erősen
Én is olyan vagyok, nem akarok sz>rozni a beállításokkal, nem érdekel, hogy egy-egy képhez ha fél órát b*sztatom a beállításokat, mennyivel jobb képet tudnék lődni. A pillanatot akarom elkapni, a lehető legjobb minőségben, szóval számomra a telefon "point and shoot" üzemben hozza a lehető legjobb képet. Ez számít.
-secret- : Vagy csak a gyerek fotója alá rakom, hogy most kaptam postán (előtte persze nem posztolok 50 ultrahangos képet, meg 800 oldalnézetes képet arról,hogy anyu pocija hogy kerekedik....).
[ Szerkesztve ]
-
Jojo5
őstag
válasz -secret- #115626 üzenetére
Nekem az volt csak a bajom vele, hogy gyorsan elillant a bőrömről, amivel most szemezek az Prada Luna Rossa Extreme és a Guerlain L'Homme Ideal
[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
Arcképgyáros
válasz lacy86 #115627 üzenetére
Én sem Douglasban vettem, csak itt van róla leírás. Ja de Douglas meg Müllerben rajt van az eredeti matrica.. az online shopokban nem 100%, hogy eredeti. Vannak már olyan hamisítványok, hogy nem mondod meg róla.
Jojo: Emporio Armani Acqua Di Gio-ra fájt a fogam de megláttam ennek az árát, nem hagyhattam ott. Prada jó illat!
[ Szerkesztve ]
-
Hunt3r22
őstag
Guccit akarok majd venni, Guilty diamondot, pár hónapja szemezek vele.
Xr
-
Bling95
őstag
Nekem mosz Mont Blanc Emblem van. Szerintem eleg jo illata van.
-
legenda
válasz madgie #115637 üzenetére
nem is teszi így a felhasználói hozzáértéstől és használati módtól függővé az összehasonlítást.
te keverted bele a fotós témát, de a kérdés alapján pont az torzít a dolgon, mert egy hozzáértő fotós sokkal többet képes kihozni bármiből (mobiltelefon esetén is), mint a nagy átlag, de azt állítgatással (is) fogja elérni.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
madgie
titán
A modulok adottságait manuális beállításokkal, beállított, nem természetes körülmények között mérik. Semmi köze a DxO számainak ahhoz, mennyire szépen tudja mondjuk a fénymérés lekövetni egy lemenő nap fényeivel megfestett felhő színeit.
De leegyszerűsítem a választ: a létező legnagyobb hülyeség DxO számok alapján telefont venni. Főleg, ha az itt említett full automata módok preferálását nézzük. És nem elsősorban azért is, mert sokan odáig jutnak el, hogy egy darab szám alapján hiszik azt, hogy mondjuk a Z5-tel jobb képeket fognak csinálni, mint az LG G4-gyel.
-
legenda
válasz Tibee86 #115644 üzenetére
automata módban (is), az ilyentén eszközölt (nyers) összehasonlításokat szoktam nézni, illetve lehetőség szerint olyanokra szoktam hivatkozni - sok más téren is -, mert azok zárják ki legjobban a külsős hibalehetőségeket.
számomra nem alázás kategória ugyan, mert a 6s is abba a körbe tartozik - illetve inkább a 6s plus az ois miatt -, ami nekem már megfelelő.
jómagam sem vagyok profi fotós, pont ezért fontos számomra is a dolog, automata módban használom leginkább a telefonokat fotózásra.
találsz olyan teszteket, ahol azonos személy készített képeket a két telefonnal, azonos a tárgy is, de még úgy is adott minimálisan a felhasználói hibalehetőség.madgie; nem vagyok a téma szakértője, de sokkal jobban hozzáértő szakemberek is gyakran állnak szöges ellentétben egymással bizonyos dolgok kapcsán, ha meg már ott sem lehet igazságot tenni...
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
w333
félisten
(#115647) kali
találsz olyan teszteket, ahol azonos személy készített képeket a két telefonnal,
Ott vagyok pl. én Link, ilyen képeket "szifonnal" nem csinálsz
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Diablo IV
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Debian GNU/Linux
- Napokon belül megjön az új, M4-es Mac mini is
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- MSI Z370-A PRO
- Apple Watch Ultra 2 49mm Black Titanium Black TL M/L, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Dell Optiplex 3010 MT,i3-3240,8GB Ram,500GB Samsung Evo SSD,Eredeti Win 10 Pro,számla,garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest