Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Jojo5 #114651 üzenetére
Gondolom úgy értette, hogy egyes szerek használata nagyban csökkenti a hímivarsejtszámot.
Más: akkora nagy kamu ez a power bank kapacitás téma.
Nagy betűkkel 5100 mAh van rajta, de a leírásban ez van. Persze így bele gondolva logikus, mert van azért az átalakítónak is vesztesége. De akkor ne 5100-asnak írják.
Az a szerencséjük, hogy nem került semmibe (ajándék volt).[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz icecave #114654 üzenetére
Én amúgy ezt mondtam, hanem azt hogy a befeszített hasizommal terheled a belső szerveket (lefelé nyomod), ami idővel komoly gondokat okozhat. Prosztata, here bajok, stb.
Kitörések végzésénél is hasonlóan rosszul terhelődnek a belső szervek. Az embernek az lenne a legjobb, ha földön csúszva csinálna mindent.[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
-
legiaap
félisten
válasz radi8tor #114634 üzenetére
Én 2004 óta tartom a 63 kilóm és a magasságom is ua. 175cm.
Mi is próbálunk egészségesen élni. Csirke, hal, meg sovány húsok. Zöldségek, gyümik, meg ugye xilit cukor helyett. Teljes kiörlésű cuccok. Persze néha becsúszik egy-két pizza, csoki de nagyjából tartjuk a dolgot.
Vitaminok naponta, sőt asszony ráált a természetes tusfürdőre, arclemosóra, dezodorra úgy hogy azok is hasznosak és ezekkel a természetes tisztálkodó szerekkel a környezetünket sem csesszük még jobban tönkre. Persze kicsit drágábbak mint a normál termékek.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
-
-
Blaise
veterán
Én vitaminból nyár kivételével a többi évszakban Béres Actival Energia és Béres C-Vitamin 500mg tablettákból egyet-egyet naponta.
-
r3dsnake
nagyúr
Mai német juhász fotózásom: Album
Szerintem jól sikerültek.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz radi8tor #114671 üzenetére
Egy kérdésem van: hogy oldja meg? 1-2 kivételével nem tud csinálni magának, kajával kell bevinni. Viszont az ételek vitamintartalma jócskán lecsökkent a pl. 100 évvel ezelőttihez képest a nagyipari termelés miatt. Persze nem mindegy, milyen forrásból szerzed a húst, gyümölcsöt, stb., de akkor is.
[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Tibee86
nagyúr
válasz icecave #114674 üzenetére
Én már vagy egy éve nem szedek ilyeneket, régen azért toltam magamba eléggé a különböző csoda vitaminokat.
Minden reggel cékla-répa-almalével kezdek, délelőtt turmix, amibe aztán mindent belerakok ami van, spenót, kivi, alma, körte, mindenféle magvak, diófélék, méz, joghurt, tényleg végtelen a tárház, ebből szoktam délután is egyet néha. Tavaly év vége fele vettem egy Nutribullet-et, ma már akár dupla áron is megvenném mert imádom amiket össze lehet vele hozni. Meg mostanában a salátákra is rákaptam, abból is szinte minden nap eszek egy jó nagy adagot.
Szerencsére soha nem voltam az a betegeskedős fajta, pár évente max elkapok egy ilyen 1-2 napos kis náthát.[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz legiaap #114677 üzenetére
Azért nem értek ezzel egyet, mert ha ez így lenne akkor szerinted milyen vitaminokat ettek 1000 éve?
És ne húzzátok elő megint a nincs annyi vitamin a mai zöldségekben kártyát, mert egy házilag termesztett valaminél nincs jobb. Régen is és most is ugyanúgy termesztik.
A boltokban kapható zöldségekben valóban kevesebb tápanyag van, mert sokan közülük még földet sem láttak nem hogy napfényt.Van lehetőség jó minőségű összetevőket beszerezni, csak nem olyan könnyű: hetente 1x van biopiac, nem minden boltban árulnak bio fűszereket, stb.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
nagyúr
válasz radi8tor #114680 üzenetére
Ezt úgy állítod, mintha mindenki számára elérhető volna a házilag termesztett/tenyésztett alapanyag... mondjuk nekem nagy %-ban igen, hisz amit lehet, hozom otthonról, de az csak egy része.
Egyértelmű, hogy egy kémiailag előállított vitamin sosem lesz olyan, mint ha egyből a forrásból szedi ki a szervezeted, de azért nagy arányban az előbbit is fel tudja használni a tested. Kivétel persze van, vegyük csak a C vitamint, nem mindegy, hogy L-,vagy D kötésben van a molekulája.
radi8tor1: Szóval a világnak vége van Budapest határainál. Értem.
[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz icecave #114681 üzenetére
Budapesten is mindenki számára elérhető szombatonként 6:30 és 13 óra között a MOM biopiacon.
Macerás minden szombat reggel oda menni, kényelmesebb lenne hét közben beszerezni a dolgokat, de a végeredmény a fontos. A lehető legjobbat adni a testednek.Meg talán vasárnap van még piac Szimpla kertben. De én oda nem szoktam járni. MOM-os sokkal nagyobb.
Szerk: vidéken szerintem nem olyan rossz a helyzet, ott azért egy sima piacon is fellelhetőek jó minőségű zöldségek. Budapesten viszont csak kevés helyen van így. A topik 70% ide valósi, nem?
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
nagyúr
válasz radi8tor #114682 üzenetére
Biztos, én is itt lakom, ahol a topik nagyobb része (III. ker powa' ). Egyébként vidéki paraszt vagyok, Bács-Kiskunból származom, ahova sokat látogatok haza, és hozom az otthon tenyésztett disznóból származó cuccokat, kakasokat, csirkéket, stb. Plusz az idény zöldségeket. Egyébiránt a Flórián piacra járunk, ott pedig igyekszünk azoktól vásárolni, akik tényleg maguk termelik (nincs sok), nem pedig a raktárból hozzák a standhoz nekik a cuccost. Csirke és disznóhúst ha pedig itt veszünk, van "bejáratott" hentes, akivel jó viszonyban vagyunk, elmondja, mikor kap friss árut, melyikből érdemes venni, és melyiket "bár szép, de inkább ne".
[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
válasz Gergőke88 #114686 üzenetére
Én még 25-ért vettem. Nem próbáltam másikat előtte, teszteket meg összehasonlításokat néztem és engem meggyőzött. A gyümölcscentrifugám is delimano, évek óta használom és az is nagyon bevált. Itt jól látszik (1:30-tól), hogy mi a különbség egy sima turmixgép és a nutribullet között. Egy vitamix s30-ra szívesen lecserélném, csak az majd 10x annyiba kerül.
-
Blaise
veterán
Jók ezek a turmixgépek, csak az a baj, hogy használat után mindegyiket szívás elmosogatni és tisztítani
-
-
Gergőke88
addikt
-
lacy86
addikt
Ismerosnek most telepitem ujra a notebook-jat!
"sima" HDD van benne --> fertelem amilyen lassu bakker!Nekem az 5 eves laposba van egy SSD de gyors mint a nyul
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Tibee86
nagyúr
válasz Blaise #114694 üzenetére
Én nagyon megszerettem és már el nem tudnám képzelni a napjaimat turmix nélkül. Alapból nem vagyok egy nagy zöldség-gyümölcs fogyasztó, de ezzel a géppel nagyon megváltozott, néha már túlzásba is viszem szerintem, van hogy egész nap csak turmixot tolok magamba.
Tényleg csak ajánlani tudom, mindent bele lehet tenni mindennel, küllemre szoktak érdekesen mutatni, de ízre még nem sikerült rosszat összehozni pedig semmilyen receptet nem követek csak dobálom bele ami itthon van épp. Jó a rukkolát mellőztem, az sajnos minden mást elnyom, maradtam a spenótnál.
Szerintem ezzel nem lehet melléfogni. Vannak jobbak, mint amit korábban írtam a vitamix s30, de az nem ez az árkategória.Gergőke88: Ebben az árkategóriába verhetetlen. Fórumot nem nagyon néztem. Diétára is nagyon jó lehet, eddig reggeli gyanánt mindig szendvics volt a menü, de ez kiváltotta. Na de majd akkor folyt. a topikjában.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest