Új hozzászólás Aktív témák

  • lipi67

    veterán

    válasz martin66 #7628 üzenetére

    Q9550 alá UD3-as szériából lenne jó a az UD3R/P közül valamelyik.
    rev-es vitába úgy érzem, nem szállnék be, jó bármelyik. (fasza, be is szálltam :B )
    Nem veszti el, csak ne ütsd át (feszeld túl) mert egy "elégett" procit gariztatni macerás..
    Az előbb említett combóval (UD3-as széria + 9550, ez nem fenyeget, 1,2v-on tudja talán mind1ik, az meg pici fesz. Szerintem más lapoknál se kell egy 9550-et szétfeszelni 4GHz-re.
    Tápnál ehez nem 1000Watt kell, elég egy erős 400-450-es is, én a corsair-t ajánlanám.
    500 és 550W között.. :U 50Watt (nem értem a kérdést)
    Mire szolgál a fesz? - :U Ezt se értem.. Jó ha áramalatt van azért a gép, nem?
    Feszt ET6-tal emelgeted, nagyolod, majd mikor mindent belőttél a biosban, biosból tuningolj. (VID-je felé mész a fesszel) - Lehet nem ez volt a kérdés, kicsit "ízesen" fogalmazol.
    8,5-ös szorzóval a 4GHz-hez ugye kell Neked 470-es FSB. Mivel nem táblázatok élére törsz, 24/7-es beállítás az ideális cél, igy jó lenne ha a ramjaid szinkronban (1:1)mennének. Igy 2x470, 940 MHz kellene atomstabilan. Ezt egy 800-as Crucial simán viszi, de egy gyengébb eresztésü kingston szinkronban nagyon nem biztos, hogy tudja.(tRd 7-en lenne jó, hogy értelme is legyen) Nem kell márkás ram, de 1066-os átlagos jobb lenne, ne az legyen már a szűk keresztmetszett.
    GA-EP45-DS3LR : Inkább UD3LR, azt hiszem az még van, és nem is rég vett itt valaki, s meglepően jó tuningban. (olvasgatsd a topikokat -york-giga), nézegetsd Gorni oldalát.
    Hűtő: 4GHz-hez ok, s ne a "halksága" legyen a legfontosabb paramétere, valamit valamiért.

    Ja! Giga Extreme lap nagyon jó deszka, de Neked egy tuningbarát procival kell 4GHz és azt olcsóbb lapokkal is elérheted emberi feszen, s a szolgáltatások ..másodlagosak. (itt)

    (#7636) kimi02: Huhh..Ha jól emlékszem Miskolcon van az is meg a 8400-as is. Igen, emlékszem, szinte detto uaz a 2 proci volt. :K ;)

    [ Szerkesztve ]

    Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"

Új hozzászólás Aktív témák