Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz martin66 #7628 üzenetére
Q9550 alá UD3-as szériából lenne jó a az UD3R/P közül valamelyik.
rev-es vitába úgy érzem, nem szállnék be, jó bármelyik. (fasza, be is szálltam )
Nem veszti el, csak ne ütsd át (feszeld túl) mert egy "elégett" procit gariztatni macerás..
Az előbb említett combóval (UD3-as széria + 9550, ez nem fenyeget, 1,2v-on tudja talán mind1ik, az meg pici fesz. Szerintem más lapoknál se kell egy 9550-et szétfeszelni 4GHz-re.
Tápnál ehez nem 1000Watt kell, elég egy erős 400-450-es is, én a corsair-t ajánlanám.
500 és 550W között.. 50Watt (nem értem a kérdést)
Mire szolgál a fesz? - Ezt se értem.. Jó ha áramalatt van azért a gép, nem?
Feszt ET6-tal emelgeted, nagyolod, majd mikor mindent belőttél a biosban, biosból tuningolj. (VID-je felé mész a fesszel) - Lehet nem ez volt a kérdés, kicsit "ízesen" fogalmazol.
8,5-ös szorzóval a 4GHz-hez ugye kell Neked 470-es FSB. Mivel nem táblázatok élére törsz, 24/7-es beállítás az ideális cél, igy jó lenne ha a ramjaid szinkronban (1:1)mennének. Igy 2x470, 940 MHz kellene atomstabilan. Ezt egy 800-as Crucial simán viszi, de egy gyengébb eresztésü kingston szinkronban nagyon nem biztos, hogy tudja.(tRd 7-en lenne jó, hogy értelme is legyen) Nem kell márkás ram, de 1066-os átlagos jobb lenne, ne az legyen már a szűk keresztmetszett.
GA-EP45-DS3LR : Inkább UD3LR, azt hiszem az még van, és nem is rég vett itt valaki, s meglepően jó tuningban. (olvasgatsd a topikokat -york-giga), nézegetsd Gorni oldalát.
Hűtő: 4GHz-hez ok, s ne a "halksága" legyen a legfontosabb paramétere, valamit valamiért.Ja! Giga Extreme lap nagyon jó deszka, de Neked egy tuningbarát procival kell 4GHz és azt olcsóbb lapokkal is elérheted emberi feszen, s a szolgáltatások ..másodlagosak. (itt)
(#7636) kimi02: Huhh..Ha jól emlékszem Miskolcon van az is meg a 8400-as is. Igen, emlékszem, szinte detto uaz a 2 proci volt.
[ Szerkesztve ]
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Diablo IV
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Debian GNU/Linux
- Napokon belül megjön az új, M4-es Mac mini is
- Horgász topik
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- INTEL CORE Ultra 9-285K / 3 év garancia / Bontatlan
- BESZÁMÍTÁS!!! - AMD Ryzen 5 5600X 3,7GHz AM4 BOX with Cooler Processzor - Számla & Garancia
- Eladó I5-9400f processzor + Gigabyte Z370P-D3 alaplap
- BESZÁMÍTÁS!!! - AMD Ryzen 5 7600 3.8GHz Box with Cooler Processzor - Számla & Garancia
- Újszerű/Felbontott/Értékcsökkent termékek - Hardver/Periféria/Háztartás - Számla & Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest