Hirdetés
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5 Pro teszt
- Call of Duty: Black Ops 6
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Diablo IV
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Nintendo Switch
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kroni1
veterán
Na azért nem találtam, mert ennek a topicnak van az elején:
Mondjuk ez ahogy olvasom 1,4-1,45V-on hosszútávú használatról beszéltek, az meg azért már tényleg sok..
-
TTomax
félisten
Na végre már egy Q9550...azt hiszem veszek is egy ilyet kedden nem várok tovább a Q9650-re...
Majd én megnézem mit megy a LanPartyban....[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Kroni1
veterán
Na kipróbáltam és mégse a lapommal van gond, hanem az eddig belepróbált procikkal volt, (pl. 2140, 2180, 6550) mind 415- körül álltak meg..
A Q9550 meg simán megy 3,825GHz-et (450x8,5-ön) is 1,25V-on! -
TTomax
félisten
aham...meg lesz ott a 470-475....valahol ott lesz vége 1.3/1.35-el gratula... valami ilyesmit keresek én is...
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Kroni1
veterán
A Q9550-nek ki tudja mennyi a valódi TJ Max? Tényleg a Realtemp írja ki a valódi hőket?! Mert a Coretemp +5fokot, Everest +10fokot mutat, úgyhogy örülnék ha a Realtemp lenne a "real".
-
Tommmmka
senior tag
Hi q9300 alá elég egy asus p5ql-e lap 2gb DDRII ocz 1066 reaper kittel?
8 fázisú a lap azonban csak P43-as de ahogy néztem lényegében annyiban kevesebb a P45-nél h. nincs benne cf. Szal elég ez az asus lap illetve a p43 q9300 tuninghoz? -
Tommmmka
senior tag
sry lejárt a limit most már 3 konkrét lap között állok asus p5ql-e(p43 8fázis) vagy giga p43 ds3 (p43 6 fázis) Giga p35 ds3(p35 6 fázis) a p43 már 45nm-re van optimizálva azért talán az jobb lenne q9300-ért
-
Kroni1
veterán
Sajna nem tom, h a lap vagy a proci de 450-460 körül vége van sztem, de gyári hűtővel meg nem emelek feszt, és nem is nagyon próbálkozom tovább, mert ezzel a szar hűtővel ha kicsi feszt is emelek melegszik rendesen.. majd ha lesz normális. Amúgy RT 2.75 hol van fennt? Mindenhol csak a 2.70-eset találom.
-
Zájec
veterán
nem kell feszt emelned,, elég ha kisebb szorzón megnézed,, mondjuk x7-n... ( pl.:7x500).. ahonnan letöltöttem tegnap ([link]) , onnan már nem lehet, mert levették... probálj guglizni , hátha valahonnan sikerül...
(#1773) Donnie::: ,, ilyet én is tudok mutatni
[ Szerkesztve ]
-
Donnie
őstag
-
cserkosz
tag
Nagyon kemény ez a L815-ös FPO[link]
De jó lenne egy ilyen -
Szatesz
őstag
Ez se rossz[link]
>>> HUN eXtreme OC Team <<<
-
Tommmmka
senior tag
bocsi tudom h. nem ide való de nem igazán tudom hol kérdezzem meg
Szóval az lenne a kérdésem h. ha ma reggel 9-kor rendeltem egy q9300-at 49k-ért iponban de délután 2kor már 52-ért volt fenn akkor mennyiért fogják átadni nekem holnap? Annyiért amennyiért rendeltem a procit vagy az "új" áron?Előre is thx a választ
-
Tommmmka
senior tag
ok ty
Majd lököm mire jutottam a kicsikével. -
R3plica70
aktív tag
Úgy néz ki rövidesen megérkeznek, mivel listára már felkerült :
CPU Intel s775 Core2Quad Q8200 2,33GHz , kb 35 970 Ft nakker nettó.
Lehetne kicsit kedvezőbb is az ára :-( -
Zájec
veterán
válasz Tommmmka #1783 üzenetére
49-ért q9300-t az nagyon drága... te nem szoktál körülnézni máshol, mielött vásárolsz... ezért élnek meg ezek a boltok , mert mindig van ilyen aki bedöl nekik...
43-45 -ért lehet kapni 9300-t,,, arról nem is beszéve hogy az enyémet 39-ért adtam el 1 hónapja... és nem vitték el rögtön...
-
Zájec
veterán
igen ,mert kifutó széria... mostmár jönnek az utódok.. q9400 lesz az utódja, csak még a magyar ára nem olyan... kiváncsi leszek mit megy FSB-re az R1 Q9400-s .. én azt néztem ki magamnak..
az "argep.hu-n" még irja jó pár helyen...
de ez a magyar üzletmentalitás " emeljük az árát mert nem sok van belöle" ez undoritó, nem hogy csökkentenék... az ilyen boltoknak azt kivánom hogy menjenek csödbe,, fúúúj... senkinek nem ajánlom hogy most vásároljon,, pláne Q9300-t.. nagyon sokat bukik rajta.. ezt a procit kb 40-ért kéne adni... de még ez sem lenne olcsó... de 50-ért ,, felháboritó....
-
m4rc!
őstag
de ez a magyar üzletmentalitás " emeljük az árát mert nem sok van belöle" ez undoritó, nem hogy csökkentenék... az ilyen boltoknak azt kivánom hogy menjenek csödbe,
Miaz, h magyar üzletmentalitás? Ilyen AZ üzlet, másképp hogy lehetne pénzt keresni szted? Nyilván, h vmi hiánycikk drágábban adom, erről szól a világ..., de majd, ha te okos üzletember leszel nem így fogod csinálni
We are analog players in a digital world
-
amdkiller
aktív tag
Srácok hány fokos lehet egy Q9300-as gyári hűtővel, fesz emelés nélkül?
Everestben már 80 fok főlé ment ha felnyomtam az FSB-t 400-ra.
Az orthossal terheltem...
Van olyan ami mind a 4 magot terheli mert, az enyém csak 2-t terhekt 100%-ra?Köszi a segítséget előre is
-
Tommmmka
senior tag
Hi!
A gyári hűtő mennyire feszesen kell h. jata legyen? mert nem v.ok biztos benne h. jól tettem fel.......
Realtemp szerint idle 55 fok prime max 82 amit rohadtsoknak tartok... a gyári asus progi szerint meg idle 35 fok:S és akkor pls egy gyári hűtő felrakási segédletet kérnék Amúgy meg ami gyárilag van paszta a hűtőn az nem kevés kicsit?[ Szerkesztve ]
-
Tommmmka
senior tag
körülnéztem de ennél olcsóbban csak 47k-ért találtam nekem meg SOS kellett a cucc mivel elpasszoltam a régi konfigot... amúgy ez az FPO mit sejtet? : L818A427?
-
Tommmmka
senior tag
100 h. vagy az alaphűtő a fos vagy én vagyok béne mert idle és load között kb 10-20 sec alatt 30fokot melegszik a proci. szal akkor én vagyok szar vagy a hűtő vagy mindketten?
alapfeszen viszi a 3000-et idle 56 fok -
SimonYana
addikt
Nos Uraim!
Maj ha lesz időm betérek már többet ebbe a fórumba,ha már én nyitottam.Most van egy Q9550-em.Nem volt időm vele foglalkozni.
Feszekhez nem nyulva minden Autón próbáltam alapon is és 500-as FSB-vel is.
Jelzem a 8.5×500 nem stabil,de megy.Ha lesz időm majd tesztelem és fix feszekel próbálkozom.Alapon terhelés nélkül 1.14Volt
® SimonYana ®
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest