Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Produkció
senior tag
meddíg lehet eljutni egy q9300-val ha cm htx2 van rajta és meddíg ha hyper 212?
Az autónak 3 betűből áll a neve: BMW!!!!! BMW E36 M3 3.2 a PRODUKCIÓ :P
-
-
Zájec
veterán
válasz Produkció #1162 üzenetére
attól függ mit értesz eljutás alatt... ahhoz hogy feláljon a rendszer, botoljon,,
ahhoz nem kell bivaly hütés... inkább a prime igényli a hütés... a 100% terhelés...
ami ugy a játék alatt nem igen fordul elö... hanem a töredéke..szóval egy gyenge hütövel is eléred a feszemeléses tuningot, söt, még
játék alatt is tudod használni a beállitást.. mert ugye a játéknál se kap akkora terhelést.
de viszont prime-ot nem tudsz rajta csinálni, mert nem tudod lehüteni. -
Produkció
senior tag
akkor ez így stimmel szerintetek? Asus p5e3+q9300+hyper212+2gb csx 2ghz-ram,+hd4870 ahogy kapható...lényeg az eleje, ram+proc+lap...minden ok így ezzel? fingom sincs néha intelhez
-
Produkció
senior tag
új téma adott helpet kérek....nehéz az átállás....tehát téma adott, veszek egy p5e3+q9450+hyper212+CSX 2Gb 2000MHz-es ramot, kérdésem a köv. ahhoz hogy a ramok ténylegesen 2ghz-en járjanak ahhoz 500as fsb-t kellene produkálnia a procinak és akkor már 4ghz-es órajele lenne? ...ahhoz már kevés a hyper 212 meg talán a p5e3 is nem?....mindenképp megveszem azokat a ramokat, max 1600 vagy 1800on fognak futni...ha vmiben tévedtem segítsetek plz, 9éve amd-m van volt
[ Szerkesztve ]
-
Szatesz
őstag
válasz Produkció #1175 üzenetére
Hát nembiztos hogy annyiro ja véltel az a ram...Mert a CSX elég sok lappal nem kompatibilis mint a ddr2 diablo sem....Jah a q9450 valszeg 3.4 ghzn fog 24/7 be menni léggel.....500 FSB meg elég sok lenne a p5e3 nak...föleg 24/7 be.....Mire kell neked a 4 mag?
>>> HUN eXtreme OC Team <<<
-
Produkció
senior tag
válasz Szatesz #1177 üzenetére
mindenre kell....bár mostanába már csak 4-5órát használom 1 nap, főleg net, torrent, játék, tömörítések, ritkán konvertálás, meg pl nem tom mi a hivatalos neve de a pover tray-t használom kép "létrehozáshoz"....munkahelyen kb másfél órát ír ki egy 2mp-s kép létrehozásához, X2-m megcsinálta kb 20perc alatt, phenomon nem próbáltam...szal kizárt az 500as fsb?...mondjuk 450 mehet 24/7ben? 400nál már nem igen kifizetődő az ára...a jövőre nézve viszont igen, remélem kompatibilis lesz az a szar mert feldugom az eladó seggébe
-
Szatesz
őstag
válasz Produkció #1178 üzenetére
Hát nemtudom ez majd akkor derul ki ha megvan a q9450 ed és attol fugg 450 et a lap bir 24/7 be de kitudja milyen procit fogsz ki.... Én akkor is E8400 ast vennek a helyedbe alltalaban mennek 4 ghzt és elég mindenre szerintem neked is elég lessz és feleannyiba kerul...
-
sniper elite
senior tag
Hello! Szerintetek megéri a mostani Q6700 procimat, Q9450-re cserélni? Vagy ha már cserélek akkor kicsit erősebb procit vegyek?
-
Produkció
senior tag
válasz Szatesz #1181 üzenetére
keldor papa p45-t javasolta az 500as FSB-hez...2 magost már nem vennék mert most kivételesen nem félévente akarok gépet cserélni, ezt szeretném most 2évig megtartani, nehalem ide vagy oda ...most 1 ilyen 4 magos szörnyre van szükségem...amúgy sztem többet ér egy 4magos 3.2-3.5GHZ-en mint egy wolfi 4en...persze drágább is 80%-kal és alig 30%al gyorsabb kb...
[ Szerkesztve ]
-
Produkció
senior tag
válasz sniper elite #1183 üzenetére
nézd meg a q9300 tesztet
-
Szatesz
őstag
válasz sniper elite #1183 üzenetére
Szerintem maradj a q6700 nál....
Produkció: Miben gyorsabb ? Játékban minden játékban gyorsabb a kétmagos 4 ghzn mint a négymagos 3.4 ghzn...A konvertalasban meg hasonlokban van valamennyi elönye.... ha van.....Az E8400 as 35 k általában a Q9450 meg 65k tehát ez még 50% árkülönbség sincs...de ezt neked kell eldöntened....Csak segiteni akarok benne!
[ Szerkesztve ]
-
SzlobiG
félisten
válasz Szatesz #1186 üzenetére
Ebben igazad van, hogy játékokba még nincs kihasználva a 4mag (persze kivételek vannak), de én 4magról kettőre tuti nem váltanék már, mert érezni fogja windosba, hogy 2 maggal kevesebb meg ugye ott ahol kivan használva. Meg inkább azonos órajelet kéne nézni.
Q6700-ről meg valóban nincs értelme váltani Q9450-re max ha egy jó példányt fog ki.
-
sniper elite
senior tag
Közben találtam egy QX9650 procit itt a ph-n! Lehet lecsapok rá, mert ezzel biztosan 3 évre bevagyok biztosítva Csak érjem el a tulajt!
-
Produkció
senior tag
válasz Szatesz #1186 üzenetére
én 62ért veszek most 9450et, 34ért láttam e8400-t, és úgy értettem hogy az e8400árának*180%=q9450....azért szeretnék 4 magost, mert már amikor megvettem a 2magos athlont is éreztem hogy mennyire jó az hogy windowsba mehet 1szerre 4-5 dolog simán beakadás nélkül....most a phenomom 2hete van meg lassan, igaz már csak pár napig...de még 1szer se akadt be semmibe windowsba( nav2007 keresés+torrent+rar tömörítés+explorer+windows media player...kb ennyi ment asszem).....és ez tetszett meg benne igazán, kell az a 4 mag nekem...azelőtt elindult 1 nav keresés és behalt a 3200+os A64em
-
Produkció
senior tag
válasz Gorneck #1191 üzenetére
nekem a 3ghz-es X2 ezt már nem bírta rendesen, 9éve AMD-m van ebből indulok ki mindíg....rar tömörítésnél mindíg úgy belassul...persze lehet kevés a 2gb ram de akkor is, van hogy divxet nyomok ki ami 0,7 vagy 1,3 gb, mind1.
-
jugeen
addikt
válasz Produkció #1190 üzenetére
a te megoldásod nem a 4mag, hanem nav leszed és nod felrak. viccet félretéve alapelvárásaid vannak, semmi komolyabb igény. ezeket bármelyik 2 magos rendszer viccesen kiszolgál. különféle HDD írás és olvasás műveleteknél meg a 4 magos rendszernél is be fog lassulni ugyanúgy. a különbözetből inkább építs magadnak egy RAID rendszer. jobban jársz vele.
[ Szerkesztve ]
-
Produkció
senior tag
de nem akarok már visszafele fejlődni....2év alatt a 2 magot dughatom a seggembe, amíg a 4 mag még 2év múlva is szépen kiszolgál, és sztem eladhatóbb lesz mint egy e8400
mod: nav nélkül nem létezik a windowsom...útálom a nodot, navba bízok még ha le is terheli a rendszert rendesen[ Szerkesztve ]
-
jugeen
addikt
válasz Produkció #1194 üzenetére
2 év alatt a q9450 is seggközeli állapotba fog kerülni. szerinted én QX9770 után visszafejlődtem? vehetnék újra de teljesen felesleges. egy MS rendszer alá? hahahaha
én csak is benchmarkok miatt tartottam itthon QX-eket. amennyibe kerülnek, nem érik meg. és ez a véleményem a sima Q-k esetén is.
[ Szerkesztve ]
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Produkció #1196 üzenetére
Viszont tuninggal sokkal többet kajál\erősebben melegedik.
Sajnos a 45nm Quadok árán érezni, hogy mit akar Intel'bá.A helyedben nem agonizálnék a témán sokat és felejteném az aranyárú DDR3mat.
Egy P45 lap Q9450el vagy akár Q9300al 2x2GB 800as memóval bőven elég lenne.
400as FSBvel gond nélkül menne mindkettő és mire nem elég egy ~3Gs 4magos?
Ha mindenképpen 3.5GHz kell, az is megy valszeg, FSB450/466 és <1000 MEM.
Memórián felesleges sokat húzkodni, mennyiség a lényeg, akár 4x2GB is lehetÉs mint előttem írták, ha kitömörítgetéseket akarsz gyorsítani, ahhoz RAID0 kell.
Ha nagyon el vagy eresztve, 2x2db F1/320GB Samsung, 2 R0 tömbbe szervezve.
A két tömb között 150-200MB/s tartós sebességgel tudnál dolgozni. Ami elég jó.. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Okos Otthon / Smart Home
- SSD kibeszélő
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen TV-t vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- PlayStation 5
- Nem lesz Stalker 2
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...