Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
wmarci
senior tag
Ha majd később kiszeretném egészíteni mégegy X2-essel akkor azt is bírni fogja a prockó? Hátha ha jól számolom, akkor az 530$ kb=76.000FT
A lap már megvan. Gigabyte X48T-DQ6
Plussz megtámogatva 4GB (2X2GB) Crucial Ballistix DDR3 PC3-12800 memóriákkal.
Mind ez egy 24 colos monitort fog meghajtani. -
sniper elite
senior tag
Lapban jól választottál, nekem is ilyen van, és ugyan ezért vettem most egy új QX9650 procit a 4870x2 CF miatt! Szóval a karik kihajtását veszed alapul akkor sztem minimum egy ilyen procit érdemes venni csak! Hiába van nagy divatja megint a kettő magos prociknak, ha egyszer xart se lehet belőlük kihozni!
-
SzlobiG
félisten
válasz sniper elite #1252 üzenetére
"Hiába van nagy divatja megint a kettő magos prociknak, ha egyszer xart se lehet belőlük kihozni!"
Ezt azért nem mondanám.
-
wmarci
senior tag
Te mennyiért vetted a procidat?
-
keIdor
titán
Azzal a késöbbel fölösleges foglalkozni szvsz... addigra ittlesz az RV870 meg NV új magja. Informatikában sose szabad annyira előre tervezni, mert jön az új és nem éri meg a "duplázás". Meg 2x annyi bukó, ugye...
Amúgy Q9550=236$ vagy mennyi és Q9650=530$, de itt ne dollárba számólj hanem Euro-ban. Q9650=120k, Q9550=60k (mint most a Q9450)
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
SzlobiG
félisten
válasz sniper elite #1256 üzenetére
Hát nem volt olcsó, miért nem keldorét vetted meg ő 110-ért adja és jófajta?
-
wmarci
senior tag
Erről jut eszembe. Ebay-en nem érdemes venni? Ott szoktak lenni jó vételek. Persze újjakra gondoltam és Box-ra. Oem-ben nem bízok .
-
subaruwrc
félisten
megint előtört belőled a hatalmas tapasztalat dual core tuning terén mi csíra?
-
SzlobiG
félisten
válasz sniper elite #1258 üzenetére
Az igaz, vmi eredményt tolhatnál róla mit megy.
Wmarci: Enyém, meg keldoré is ebayról van és oemek.
Subaru: Ez tényleg erős volt.
[ Szerkesztve ]
-
AirBooms
addikt
Neked szerintem megártott a forróság!
-
Laraxior
titán
válasz SzlobiG #1273 üzenetére
500as FSB nem megy neki? Kétlem...mondjuk azt is hogy ne mennének a ramok többet...
Nekem a 4X1 Kingmax veszettül megy"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Gorneck
legenda
8xxx-es szériáról tudni vmit? Mármint vmi pontosabbat, mint ami a roadmap-en van?
Gorneck#1239
-
SzlobiG
félisten
válasz Laraxior #1276 üzenetére
Nem is próbáltam, meg sztem 450-nél elhalna úgy mint keldoré...x38-ba nem akarnak menni 1000-en, már úgyse ha 5-5-5-15-t beállítok, csak 5-5-5-18-al a gyári értéken(auton), tökmind1 milyen fesz.
Na de ez 2X2giga, 4x1gigával már más lenne a tészta. 2X1giga ST ramom ment még 1100 4-4-4-4-en is, persze csak teszt erejéig.
Mod: Majd haverral cserélek pár napig ramot neki Crucial 800-as 4-4-4-12-es van neki megy 1066-ot P35-be majd oda adom neki ezeket, nála mit megy, meg nálam a crucialok.
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz SzlobiG #1278 üzenetére
2x1et ne számoljuk bele a szórásba...ott nekem is megy a Kingmax 1200-t 2.05Von 5-5-5-15ben
Viszont a 4 ram már nem bírja a 450es FSBhez választható 1125ös órajelet. Így csak 1080ban tudom járatni,bár így is betyárgyors a cumó. Szóval szerintem mennie kel annak a ramnak"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
wmarci
senior tag
Csak egy kérdés még. Érdemes megvenni most az új konfigomat, vagy várjam meg a Nehalem-et? Ezt csak azért kérdezem, mert nem akrok lemaradni .
-
SzlobiG
félisten
válasz Laraxior #1279 üzenetére
Haverral értekezek azt kipróbáljuk nála hogy megy (P35) meg akkor nálam a crucialok. Olvasás/írás így 1000-en nagyon kevés hiába a gyors procc, ennek ellenére elvagyok így is.
wmarci: Ha nemakarsz lemaradni, akkor évente kell cserélgetned az alkatrészeidet kb.
Szerintem most vegyél yorkfieldet azt kész felesleges várogatni nehalemet.
[ Szerkesztve ]
-
booz
senior tag
szevasztok kérdésem vettem 1 q9450 most egyböl adtam neki biosban 1,375v-t meddig lehet vele elmenni ill menyit mennek ezek a procik
-
Zájec
veterán
Q9300 & EP45-DQ6 :: 7x450fsb-n
nem a csúcsteljesitmény volt a lényeg hanem az hogy minél kisebb CPUtermination (VTT) és MCH fesszel vigye a York a 450-s fsb-t.. ahhoz képest hogy a P35-ben 1.25v az alap, ennél az eredménynél elég alacsony MCH feszen sikerült stabilizálni..
-
jayjay
tag
Ezt mit jelent egy Q9300-as procinál?
CPU Code: SLAWEHTPC: XFX HD4830 512MB, 400W Corsair, 2x2048MB Kit OCZ, E5200,Scythe Slip Stream, GIGABYTE GA-G31M-ES2L, Scythe Shuriken, APLUS CS-GL3
-
GOREVAS
csendes tag
ÜDV,
szal q9450hez cooler master hyper z600 + rá 2 db 12 centis venti[ kb 10 k, efölé nem akarok menni] ? vagy vki tud jobbat ?
cél hogy aránylag halk és ízí tuning pl 2.66 -->> 3.2 GHz
válaszokat előre is thy all *.-)) -
Gorneck
legenda
Gorneck#1239
-
MRaptor
tag
Hi!
Lenne egy kis gondom a Maximus Formula alaplapom problémázik az új Q9450-es procimmal. A Bios kiír róla minden adatot, de mielőtt elkezdene betölteni a win a jmicron után azt írja, hogy ismeretlen cpu, frissítse a biost. De ha ismeretlen mért ír ki minden adatot benne?!
A problémámat felvetettem a lapom topicjában, úgyhogy ne zavarjatok el.
Eretleg lehet, hogy rossz a proci.
Kérlek segítsetek.
Köszi előre is.
Üdv MRNem voltam 1 hónapig. Naés?
-
snoopy
aktív tag
ez az R stepp mikor jönn? Júli végén? vagy később?
-
jugeen
addikt
-
benjamin
tag
Szevasztok
A Q9450 és a Q9300 már sokat hallani és van tuning eredmény is.
Nem ide vág, de ha tud valaki valamit a LGA775-ös Xeon X3320 és Xeon X3350 server procikról akkor az irjon valamit, mert engem azok érdekelnek. Árban csak kicsivel drágábbak mint a Q9450 és Q9300. Ugyanazok az órajelek csak alacsonyabb a Vcore és ezáltal jobban is húzhatók 24/7-ben.Semmi sem sürgős, csak ha futni kell!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs