Új hozzászólás Aktív témák

  • buvartacsko

    addikt

    válasz audi100td #56004 üzenetére

    a szervizről beszéltem, meg arról hogy basznak támogatást adni a régi gépekhez. :)

    konkrétan x200 tableten boot előtt nálam úgy el van csúszva a kép hogy az valami förtelem, fél év alatt képtelenek voltak megcsinálni. mert csak 1 alkatrészt tudnak cserélni egyszerre. hiába adtam nekik tippet hogy esetleg a kijelző szalag kábelét kellene cserélni... cseréltek (volna) vagy 4x kijelzőt (2x sikerült, mert 2x olyan kijelzőt küldött a lenovo ami nem is jó a gépemhez), cseréltek alaplapot, (teljesen feleslegesen) és lejárt a garancia, lehagyták a webkamera matricáját a gépről, azt is csesztek visszarakni, így az is szabadon fityeg. (igen ez semmiség, csak k**va igénytelenül néz ki) (igen tudom, vadásszak ilyet íbéjen a 400 ezres géphez) a kijelző amit cseréltek ráadásul szarabb is lett mint ami a gépben volt.

    a szervize közben elmondta hogy volt olyan nem 1x, hogy rendeltek egy alkatrészt és teljesen más jött helyett, pl alaplap helyett hdd.

    tényleg g*cire nagyszerű ez a lenovo !!!!!!!!!!!!444444444444444444 :C :R

    a végére odáig jutottam hogy szarok az egészbe, panaszolhatnék, sőt, írhattam volna egy 9873498274982 oldalas levelet az egész sztoriról, aztán a lenovo elbírálta volna hogy adnak másik gépet. de mivel csere kijelzőből is szarabb jött, gondoltam max kaphattam volna valami szaros edget.

    a probléma hogy se az új thinkpadek nem jönnek be semmilyen szinten, se más gyártók gépei. fogalmam sincsen mire válthatnék, vagy notebook vagy desktop pc.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák