Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
Van valakinek X200 / X201 billentyűzete?
Kiosztás mindegy.[ Szerkesztve ]
-
-
félisten
-
Bogyi007
veterán
válasz FoxiestFox #123101 üzenetére
tesla7-re írjál rá. Ő foglalkozik ThinkPados billentyűzetek beszerzésével és eladásával. Az én X260-as notimba tőle szereztem be a vadonatúj billentyűzetet.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
yodee_
őstag
Üdv mindenki!
Szeretnék információt kérni, hogy X280-ba mi a legerősebb wifi ami működik? Jelenleg Intel AX200 van benne. Gondolkodom az itthoni hálózatom fejlesztésén, és amennyiben a klienseimet nem tudom feljebb tornászni, úgy jegelem a témát. A jelenlegi kostrukcióval gigabit van wifin és lanon is. A cél 2,5gbps lenne.
Köszönöm
[ Szerkesztve ]
Honor Magic 6 Pro | Lenovo Thinkpad X280 | Lenovo Thinkcentre M920s
-
Tim82
félisten
válasz yodee_ #123107 üzenetére
Intel AX210 (Wifi 6E-t is tud, szemben az AX200-zal, ami "csak" "sima" Wifi 6-ot). Váltanod persze akkor érdemes, ha a routered is 6E-képes.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Fr3eWar
őstag
válasz Fr3eWar #123031 üzenetére
Aki esetleg még találkozott ilyen gonddal, új generációs thinkpad-ek esetén.
A megoldás hogy BIOS szinten az Inteligent Security opciót ki kell kapcsolni.
Így megszűnik a 20 másodperc után dimmeli az akkut és 30 sec után kikapcsolja a screent dolog, és innentől aktív az amit beállítunk a windows energia sémáknál.[ Szerkesztve ]
-
ricsip
addikt
-
Fr3eWar
őstag
válasz ricsip #123112 üzenetére
Nekem P1 Gen6 van, redditen találtam a megoldást, ott másnaki is ezzel a géppel meg 2023-mas T14-el (gondolom Gen3) Carbon Gen9-el meg hasonlókkal oldotta meg ezt 20-25 sec után kikapcsol a kijelző dolgot.
Ezért írtam az új generációkat.Módfelett idegesítő volt, hogy fél percig máshova nézel utána basztatni a tapipadot bejelentkezni a gépbe hogy nézd a dokumentumot rajzot akármit, aztán fél perc múlva megint lezárt ha nem nyúltál hozzá...
Ez volt maga a fő probléma, és hiába állítottál energia sémát, vagy 5-10-40 perc múlva kapcsoljon ki a kijelző vagy bármit, ha akkuról ment a gép akkor 30 másodperc után lezárt a pics@ba.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
-
t72killer
titán
válasz donjohnson #123119 üzenetére
Eegen, csak akkor meg matricázni is illene. Méh kitalálom
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
Wolfskin
őstag
Sziasztok,
mi lehet az oka, hogy a laptopom (T480s) akksija kikapcsolva, pár nap állás után teljesen nullára merül?
Illetve sejtem, a win nem kikapcsol, csak hibernálódik, ami áramot fogyaszt. Hogyan tudom beállítani, hogy teljesen kapcsojjon ki?
Lehet más oka is?Az akksi menedzselésére milyen megoldás van? Pl hogy csak 95%-ig töltsön, afelett állítsa le a töltást, ha töltőn is van, illetve 75% alatt kezdjen csak tölteni?
''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)
-
t72killer
titán
válasz Wolfskin #123122 üzenetére
Akksimenedzselésre thinkpad vantage. A lenovo saját cucca a win store-ban. Pont erre használom, 75 és 60% tresholdokkal . Első laposom, ami tud ilyet, végre nincs az akksikiszedős-poncraelrakós cirkusz.
[ Szerkesztve ]
-
barnam_
nagyúr
válasz Wolfskin #123122 üzenetére
Nem merül amúgy feltűnően gyorsan a gép használat közben?
Mert ha kuka az akku, akkor le tud merülni nullára akkor is, ha ki van kapcsolva.Hibernálás során a lemezre íródik ki a memória tartalma, a CPU nincs áram alatt. A gyors rendszer indítás is hasonló, tehát én inkább az akku állapotára gyanakodnék.
-
t72killer
titán
válasz Petrónius #123127 üzenetére
Én egyik gépünkön se kapcsoltam ki eddig, pont az első Thinkpademmel futottam bele a második bekapcsolásakor egy nemakarokbekapcsolódni-hibába . De a hiba azóta se jött elő, úgyhogy maradt a gyorsindítás/hibernálás.
-
donjohnson
addikt
-
félisten
Annyi év után úgy tűnik, végre sikerült megvennem életem első jó minőségű utángyártott akkuját.
Az alany egy X201 tablet, ehhez aztán nem terem minden bokorban akku, gondoltam én... ehhez képest az első google találat egy magyar shop volt, volt nekik raktáron, másnap mentem érte, mint egy gyári, jó minőségű a háza, nem kapcsol ki alacsony százalékoknál, a gép felé Sanyo akkuként jelenti be magát, 4-5 órát tud fórumozással és hírolvasgatással a gép, ami abszolút jó ettől a horror pocsék procitól (i5 U520) ami nem csak lassú mint a tetű, de fűt is, mint a kazán
-
ricsip
addikt
válasz FoxiestFox #123131 üzenetére
Vakszerencse. Magyar shop is csak annyit csinál, h. berendeli csájnából part number alapján az akksit. Aztán valamit hoz a Nagy Víz túloldaláról a Szent konténerszállító hajó.
[ Szerkesztve ]
-
-
Petrónius
aktív tag
válasz donjohnson #123130 üzenetére
"néha előjövő fekete képernyős (nem lehet bekapcsolni) bug-ra is ez a megoldás, ha találkoztál már vele."
Igen, sajnos már találkoztam vele (nagyon ritkán).
Ha nincs semmi hátránya akkor inkább mégis kikapcsolom.
Köszönöm. -
félisten
-
t72killer
titán
.
Nálunk potom 37 fontért dobálják a nagyobbik, 4cellás x13 akksit, de pár évig kivárok vele. Az eredeti kb duplájába kerül, még az is viselhető. Totál más világ, mint a Toughbook, amiről menekültem...30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
Balinov
titán
válasz t72killer #123135 üzenetére
Rendeltél már Innét oda a nagy Skót Felfoldre. T480shez elég szimpi áron van, bár a gyarija még elmegy 2-3 órát jó lenne tudni hogy ha kell, érdemes-e innen rendelni
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Ogard
tag
Szabad tudni melyik bolt volt? Nekem x220 aku kell, a kingsenner két évig birta, annál ez se eleht sokkal rosszabb, teszek én is egy lutri próbát.
-
félisten
válasz Ogard #123138 üzenetére
Persze, ez az.
Nekem még a gyári van az X220-ban, nem használták nagyon sokáig a gépet, amit vettem, ennek ellenére nem ment tönkre benne az akku, néhány tucat ciklus után 31%-ra állt be az elhasználódása, az baromi jó egy ilyen korú akkutól.
Ha veszel utángyártottat, majd számolj be, jól működik-e.
-
simonjoe
őstag
Érdekes ez az akku téma.
Nekem egy gen 8-as X1-em van. Két évesen vettem, az akkuban akkor valamivel több mint 200 ciklus volt, a kapacitását nem néztem. Mivel sokat használom akkuval, bár nem tapasztaltam amortizációt, a működése 2-3 óránál nem volt több, ezért úgy gondoltam veszek bele egy gyári újat márkaszervizben. Nos, az újjal sem tudott többet, ezért 3 ciklus után kivettem és vissza a régit. 2020-as akku, 345 ciklussal még mindig a gyári értéket hozza. Névleges: 51Wh, töltési kapacitás 100%-nál 51,99Wh.
Többször nulláztam már, az érték nem változik. Mondjuk ennek ellenére keveslem az akku működési idejét. Most arra vagyok kíváncsi, h meddig bírja, szinte folyamatosan töltöm, merítem.Joe
-
félisten
-
simonjoe
őstag
válasz FoxiestFox #123145 üzenetére
Kerestem az okát, de nem találok rá magyarázatot. Ha jól emlékszem közel 14 órás üzemidőt írnak rá. Na, ha ennek a fele lenne nagyon boldog lennék.
#123146i400:
Q..vára nem használom. Vagy arra gondolsz, h alapból a tapis kijelzőnek nagyobb a fogyija?[ Szerkesztve ]
Joe
-
t72killer
titán
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ingatlanos topic!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mindent a StreamSharkról!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Külpolitika
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Asus ROG laptop
- Lenovo Thinkpad L15 (i5 10gen, 8GB,500GB SSD. 15,6 ips fhd)
- Asus Chromebook Flip C302 laptop - ingyenes szállítás
- Lenovo gamer laptop /i5-8300H 4mag-8szál, 8GB DDR4, GTX 1050 2GB, 128GB SSD, 1TB HDD, 15.6" FHD/
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest