Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
Snoop-y
veterán
válasz !Overdose! #7204 üzenetére
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
Integra
titán
válasz !Overdose! #7204 üzenetére
jaja, lambot kérem én is.
megdugom az össze nagymellűt aki a kocsival jár, aztán mikor megvoltak, eladom és veszek egy spoon nsx-et az árából, 612le, csá
álmodik a nyomor..[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
NoLF
veterán
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
orbano
félisten
-
Snoop-y
veterán
Asszony autója készülget
Utána jönnek az új foteljeim:
Versenyben volt még a recaro speed is de kihagyhatatlan ajánlatot kaptam az OMP-re.
Szégyenkezni valója szerintem nincsen. Brutál oldaltartása vanNew level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
Snoop-y
veterán
válasz Integra #7215 üzenetére
Ha szerencsém van elvileg 100-120 körül itt lehet a kettő. ( ez baráti a netes árhoz képest 380$ körül van /db ) A recaro meg vazzeg 130K volt darabja egy hónapja most 177K
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
Integra
titán
válasz xcbiker #7218 üzenetére
gyári méretet gyári nyomással használom, talán +0.1 bar a gyári ajánlásra
meg az újat is, mivel ez a gyári méret szintén az új felnihez is.
215/45r16 dunlop sportmaxx
sajnos európa lévén, sok választási lehetőségem nincsen ebben a méretben
az kumho ecsta xs-ről nem tudják, hogy mikor lesz eu-ban, a bridge importőr még csak nem is hallott re11-ről... advan ad07 is csak japánban... szóval semmi jóra nem lehet ilyen téren számítani.
mindegy, pár szezonra jó lesz ez is.
legjobb árakat szinte kívétel nélkül az automax.hu adja...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Snoop-y
veterán
Pirosban sajnos nincsen ( ez a típus van még feketében kék ülőlappal-támlával )
Másik típus van pirosban de annak nem ennyire jó az oldaltartása. Nekem meg az kell[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Integra #7221 üzenetére
automax-tól vásároltál már? én is velük szemezek gumi illetve felni téren.
most snoopy rábeszélt a toyo proxes t1-r-re meg a gumiteszt.com is jobbra hozta ki mint a yokohama parada-t.ॐ "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil ॐ ° Honda - The Power of Dreams ° Eat, Sleep, JDM °
-
Snoop-y
veterán
T1-R jól tapad nagyon és nincs meg benne a yoko féle vizes úton bizonytalanság.
R888-ra lennék kíváncsi vizes úton de nem nagyon találkoztam még olyannal aki utcán azzal közlekedik. Esetleg Boo tud majd mondani rá valamit de ő meg Advan mániás asszem
-
TexT-BoY
addikt
válasz Snoop-y #7229 üzenetére
andor R888 szemezik nyárra, 17es felnivel majd meglássuk mi sül ki belőle.
A héten meglesz neki a fék, jövőhéten pedig megy lakatoshoz a verda, a fél oldalát cserélik, mert állitolag elég durván fogy benne a vas.HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."
-
VTI-Totya
tag
válasz Winner_hun #7211 üzenetére
Bekapikapicike??
150-nél tolok egy negyediket és a lehúzott ablakon dobom neked a fehér zsepit, hogy töröld szemed, szád.
-
VTI-Totya
tag
válasz Winner_hun #7232 üzenetére
Arra, neked meg tövig.
Ui.: Rossz hírem van, nincsen hondapóló már sehol sem.
150-nél tolok egy negyediket és a lehúzott ablakon dobom neked a fehér zsepit, hogy töröld szemed, szád.
-
xcbiker
addikt
Végre találok egy olyan felnit amit elképzeltem...
...erre csak BigFootokra (17-18")való van, meg 5-ös lyukkörrel.Notebook javítás, BGA chip csere. Adatmentés Sérült Adathordozókról.
-
m3tr0
őstag
[OFF]Ide írom, hátha valaki tud rá választ. Szóval az lenne a kérdésem,hogy szoktak-e ill. mérnek-e úgy a rendőrök autóból bármilyen készülékkel,hogy nem azon az oldalon állnak amerre én haladok, hanem az út másik oldalán de velem szemben.
Ahogy eddig én láttam, az csak úgy történt,hogy a menetirány szerint jobb oldalon az út mellett állnak és a szembe jövőket mérik( nyilván ha autóból mérnek akkor ugye szemben állnak le).Remélem érthetően írtam le. Ha nem, akkor rajzolok hozzá, fontos lenne, mert leet,hogy belecsúsztam egybe, elég nagy sebességgel.[/OFF]
-
m3tr0
őstag
tehát akkor mérhettek a baloldalon az út széléről szemben velem aki ugye a menetirány szerinti jobb oldalon közlekedtem. az nem fasza.
már csak abban reménykedhetek,hogy amikor mentem akkor még nem álltak kint, mert csak visszafelé láttam,hogy ott állnak..[ Szerkesztve ]
-
wierra
senior tag
Az simán meglehet. Nem kell a sebességkorlátozásnál (sokkal ) gyorsabban hajtani és nincs félnivaló (hogy valami elképesztően hasznos és abszolúte nem közhelyes kommentet szüljek)
"In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
Snoop-y
veterán
válasz xcbiker #7247 üzenetére
Nekem is volt Indianapolis. A keménységéről annyit, hogy mikor meg lett ütve nem a felninek lett baja hanem elcsavarta a hátsóhidat. Nem véletlenül kerül ennyibe
-
xcbiker
addikt
megvan!
nem is drágaNotebook javítás, BGA chip csere. Adatmentés Sérült Adathordozókról.
Új hozzászólás Aktív témák
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest