Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- World of Tanks - MMO
- Assetto Corsa Competizione
- Battlefield 4
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- EAFC 25
- Battlefield 2042
-
GAMEPOD.hu
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
VTI-Totya
tag
válasz Winner_hun #7151 üzenetére
Ha átvernek egy kétkezű munkást az nem épp poénos.
A sok öltönyös köcsög, az más.....150-nél tolok egy negyediket és a lehúzott ablakon dobom neked a fehér zsepit, hogy töröld szemed, szád.
-
-
orbano
félisten
-
orbano
félisten
-
orbano
félisten
-
Integra
titán
hála snoopy bácsinak megvan nekem is a biztosítási igazolásom, ennél patentabbul ki se jöhetett volna..
ezer köszönet!!az allianz meg kapja be, vagy aki azért felelős, hogy 2, azaz KETTŐ hónap alatt nem voltak képesek ezt elintézni..
dilettánsok...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Winner_hun
titán
Mi ez a biztosítási igazolás?
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
orbano
félisten
válasz Winner_hun #7166 üzenetére
ahogy a neve is mondja, ez igazolja azt hogy befizetted a kötelezőt. be kell tenni a forgalmiba szépen a letéphető kis bizonylatot.
A vér nem válik VAZZE!™
-
TexT-BoY
addikt
válasz Winner_hun #7168 üzenetére
aki utalja annak nincs .
Pl anyám is utalja, ezért kapnak ilyen igazloló lapot, amit ugyan ugy betesz a forgalmiba és csokkolom.HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."
-
orbano
félisten
válasz Winner_hun #7168 üzenetére
nem tudom. nekem megjött, oda volt írva, hogy tépjem le és rakjam az okmányaim közé, én megtettem. észrevehető teljesítménycsökkenést a kocsimban nem okozott a plusz súly
A vér nem válik VAZZE!™
-
Winner_hun
titán
Hát nekem van az a sárga kis csekk oszt' jónapot kívánok.
-
Integra
titán
válasz Winner_hun #7171 üzenetére
nekem meg nincsen, mert egy összegben kifizettem, erre van az igazoló lap
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
marsu
veterán
válasz Winner_hun #7164 üzenetére
A REX asztal nagyon klassz!
Adok érte 5.000.- pénzt, ha eladó ... vagy akár többet is!
Press any key to continue ...
-
Snoop-y
veterán
válasz Winner_hun #7171 üzenetére
Csekk azmiaz mijaza csekk? Fakk én online intézek szinte mindent
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
-
Winner_hun
titán
-
Winner_hun
titán
válasz Integra #7178 üzenetére
Na az meg a másik. Megjött a csekk, kint hagytam a konyhában, hát másnap nem befizette anyukám? Azt hitte azért hagytam kint hogy fizesse be. Ehh, előbb ment el a pénzem mint kellett volna
Bár én elég sokat járkálok a postára szóval nem gond +1 csekknek a befizetése► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Integra
titán
válasz Winner_hun #7179 üzenetére
neked acélsodronyból van az idegrendszered
-
Snoop-y
veterán
válasz Winner_hun #7184 üzenetére
Délben egy normális ember dolgozik
Reggel 8-kor kezdek sokszor 6-ig is bent vagyok. Milyen posta van nyitva olyankor?
Amelyik meg nyitva van 8-ig ott 3 kilométeres sor van egy 120 kilós ügyintézővel aki 70 és a halál közt van és a lélegzetvételnek is kétszer fut neki.New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
VTI-Totya
tag
válasz Integra #7181 üzenetére
Azért az emberek 90%-a nem tud kifizetni a kocsi biztosítására egyben az év végén 30-40ezreket.......
Ez nem sértés meg egyéb akar lenni, csak néha gondolkodj, mielött megszólalsz.
Snoo: ott van tőled 5percre kocsival, és este 8-ig nyitva van, én is oda járok.
[ Szerkesztve ]
150-nél tolok egy negyediket és a lehúzott ablakon dobom neked a fehér zsepit, hogy töröld szemed, szád.
-
Integra
titán
válasz VTI-Totya #7186 üzenetére
ok, értem én, semmi baj nincsen.
én sem fizetek mindent egyben, igaz, valszeg nem is költök annyi pénzt olyan dolgokra, mint mondjuk más. én inkább megfogom a pénzt és ésszel beosztom, céltartalékot képzek és van, hogy lemondok dolgokról más dolgokért. de lehet, hogy csak én gondolkodom így.
-
Snoop-y
veterán
Kedvezményes biztosítás ( hobbi ) igénybevételekor egy összegben egész évre előre kell fizetni a biztosítás díját. Amúgy meg egy normálisabb biztosítónál is adnak rá kedvezményt ha egyben kicsengeted.
Totya pont te beszélsz akinek 3 kocsija van és idén akarsz STI-t venni?
Amúgy teljesen igazat adok Orbano kollégának. Akinek 30-40K egybeni kiköhögése gondot okoz az járjon biciklivel. Ráadásul most a fenntartási díjakról beszélünk. Mit csinál az akinek ez gondot okoz ha valami történik is az autójával és nem csak benzin kell bele?mod: Jahm és igen én sem itthon nyomtatom a pénzt hanem spórolok gyűjtök mindig lóvét ,hogy bármi krach beüt akkor kibírjam egy ideig vagy hamar megoldjam a problémát.
Totya ezt ne vedd magadra de pont ezért nem vettem Subarut ( bár használtan megtehettem volna ) mert nem éreztem úgy, hogy ha valami problémája lenne akkor tudnám finanszírozni a javítását. Jó persze a 18-éves autóm is prémium cuccokból van összerakva de ha ne adjisten nagyon szorulna a hurok ( ami nem fog mert így kalkuláltam mikor megvettem ) lenne lehetőség rá nem fullos méregdrága cuccokkal szerelni. De egy Subaru-t mi az anyámmal szerelek?[ Szerkesztve ]
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
orbano
félisten
válasz Integra #7191 üzenetére
áhh ez baromság, amíg a wc-ben nincsen plazmatévé
persze lehet engem neveltek rosszul, de nálunk ha jött egy váratlan kiadás, sosem estünk hanyatt, mindig gond nélkül ki tudtuk fizetni. mellette viszont ésszel költekeztünk. másnak meg elromlik egy 10e forintos alkatrész a kocsijában és pánikba esik.
mondjuk most én is likviditási problémákkal küszködök, de ez átmeneti szerencsére.A vér nem válik VAZZE!™
-
VTI-Totya
tag
válasz Snoop-y #7192 üzenetére
Én nem is mondtam olyat, hogy sosem vennék fel hitelt..........
Milyen ember az olyan aki nem tud kifizetni év végén 30-40ropit........Én még tavaly nem tudtam volna kifizetni mert nem volt ilyen munkahelyem, de a kocsimnak köszönhettem a munkámat. Anélkül az sincs sok embernek, vagyis függ a létezése a munkától és nem "hobbi meg gizda autó"-nak használja hétvégente........
Elhiszem, hogy mi jól élünk meg itt a nagy átlagnak nincsen nagy gondja, meg soha nem is volt. Én nem is olyan régen még egy átlagos mindennapi ember voltam, alulfizetett munkával. Tény, én próbáltam és sikerült is tenni érte.
Nah, nagyvonalakban ennyi.
(bár itt is van olyan aki ezt a büdös életben sem fogja megérteni, hogy én most itt mi a szaron lovagolok, meg miket hordok össze)150-nél tolok egy negyediket és a lehúzott ablakon dobom neked a fehér zsepit, hogy töröld szemed, szád.
-
Snoop-y
veterán
Volt kollégám is olyan, hogy a fizut úgy várja mint a messiást mert máról holnapra él pedig 1,5x többet keres mint én
Természetesen meg van róla győződve, hogy én meg alvilági alak vagyok mert olyan dolgokat megengedhetek magamnak amire szerinte még neki sem futja.Én spórolok dolgokra és igyekszem mindenből ha nem is a legjobbat de a saját szintemhez képest jót venni.Bakker 2 évig nem volt függöny az első lakásunkban meg se csillár se falilámpa mert nem vehettem volna olyat amire vágytam de tudtam ,hogy ha megveszem a szart akkor az életben nem cserélek le egy függönyt mert jóaz. Így meg mindig baszott az ideg mikor hazamentem és motivált, hogy meglehessen az asszony selyem nemtom milyen faszom függönye csilliárdokért meg atkaölő porszívó meg masszázsfotel százezrekért és még sorolhatnám.
De meglett és amikor kollégák elkezdték feszegetni, hogy miből akkor a válasz:-nem rendelek minden nap kaját
-nem bulizok hétvégenként 10-20K összegből
-heti 6 napot melózomNew level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
Snoop-y
veterán
válasz VTI-Totya #7195 üzenetére
Hidd el nagyon jól értem mit akarsz mondani.Én sem itt kezdtem ahol most vagyok hanem mezítlábas ügyfélszolgaként. Onnan küzdöttem fel magam idáig.Nem volt ismerős meg ajánlok egy havert meg átvesszük eminnen.Van aki ezt soha nem tapasztalja meg mert vagy elsőre kifogja a tutit vagy mindig van hátszél, hogy segítsen.
Én emlékszem arra, hogy mikor nem mentem el katonának hanem polgári szolgálatosként havi 21.000Ft-ból + párom 50.000 Forintjából kellett a lakást meg a kaját fizetni.
Az állam meg kapja be a faszom mert ha nincs senkim akire számíthattam volna akkor ebből simán éhenhalok.
Szar volt látni a milliós autókkal,laptopokkal Ibizán nyaralós rohangáló orvosokat akik rinyáltak milyen kevés a pénz. Én meg nagyokat nyeltem bólogattam és ettem a vajas szendvicsemet. Én most is 2x meggondolom mire költsem a pénzem. Egyetlenegy szórakozásom van ezen a világon ami nem annyira olcsó gondolom nem nehéz kitalálni mi az. Erre költök csak ebben élem ki magam. Persze más szemében költséges hülyeség ez is. De ezért én megdolgoztam kő keményen. Lehet üzemeltetni autót meg persze lehet munkához is használni. De vagy ki tudom termelni egy autó fenntartási költségeit ( nem tuning hanem szerviz,biztosítás illetékek stb ) vagy nem.New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
VTI-Totya
tag
válasz Snoop-y #7197 üzenetére
Én nem is rád gondoltam mikor ezt leírtam.
Vagy te mondtál nekem ilyeneket? Én nem emlékszem.Ui.: semmivel sem kerülne többe a bubu, mint a meglévő két hondám fentartása.
(annyival több maradna viszont, mert azt már nem szeretném tuningolni tovább)[ Szerkesztve ]
150-nél tolok egy negyediket és a lehúzott ablakon dobom neked a fehér zsepit, hogy töröld szemed, szád.
-
-
VTI-Totya
tag
válasz Snoop-y #7199 üzenetére
De most megtehetem, fiatal vagyok, kihasználni most sem tudom 100%-ban akkor meg minek várjak?
Gyűjtsek még 10évig egy retek bubura, hogy kp megtudjam venni?? Addigra vénnek fogom magam érezni egy turbós nagy böszme kocsiban.
Koporsóra sem gyűjtök, meg semmire sem. Most vagyok fiatal és most akarok élni, nem 10 meg 20év múlva.Jah, meg házat sem kaptam senkitől,(aki kapott attól sem irigylem mert szerencsés ember, hogy volt kitől) nem a szüleimmel élek, nem a szüleim lakásában, nem fizeti helyettem senki egy számlámat sem, nem is örörköltem meg nincs is kitől, így még a házat is ki kell fizetni.(62 évesen lesz a mienk, havi 80-at már most fizetünk érte)
De itt szerintem hadjuk a dolgot békében mert nem szeretnék senkivel sem vitatkozni.
Mindenki máshogy nőtt fel, én sajna elég szűkösen amit szeretnék kárpótolni, legalább az érzés miatt.
(lehet ez csak engem érint ennyire mélyen, hiszen 16 éves koromban elhúztam otthonról, mégis úgyérzem viszem valamire az életben szerintem............)Jah, és a helyesírásom is pocsék.
Új hozzászólás Aktív témák
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest