Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
titán
Hazajöttem, persze hogy megnéztem a festéket, csak előtte jól összeráztam. Amikor visszatettem a tetejét a tasaknak egy kicsit prüszkölt, persze hogy a telefonom mellette volt. Nem bírom levakarni róla a festéket. Lehet bekenem az egészet
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Integra
titán
válasz TexT-BoY #7399 üzenetére
erről szerintem akkor mondj majd bármit is, ha valóban megakarjátok venni és minden rendben megtörtént. másnak mások a tapasztalatai az emberrel. nekem nem tisztem eldönteni, én csak leírtam amit olvastam.
[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Snoop-y
veterán
válasz TexT-BoY #7406 üzenetére
Bazzeg beleülsz megrángatod fordulaton megnézed füstöl-e. Kicsit megrángatod a futóművét.
Mondjuk azért 4 milláért átnézetném és nem bemondásra hinném el, hogy jó lehet e...New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
VTI-Totya
tag
Megjöttek a ruháim.
Persze amiket rendeltek pólót, egy darab sem volt már.
Sapekot, meg csak simát kaptam.
Így, magamnak rendeltem egy rakat ruhát. (de naon zsír mindegyik, még a női is, de azt azért nem próbáltam fel.)150-nél tolok egy negyediket és a lehúzott ablakon dobom neked a fehér zsepit, hogy töröld szemed, szád.
-
VTI-Totya
tag
-
VTI-Totya
tag
Viszont pénteken kiviszem amit magamnak rendeltem, hátha kap hozzá valaki egy kis kedvet.
Nekem személyszerint, a kabát meg a pulóver a kedvencem...... de majd megnézitek, ha érdekel.
150-nél tolok egy negyediket és a lehúzott ablakon dobom neked a fehér zsepit, hogy töröld szemed, szád.
-
Integra
titán
válasz VTI-Totya #7416 üzenetére
nekem egy honda racing-es kabát kéne, de nem f1-es, hanem sima honda motor co. féle..
de ezekhez nem lehet hozzájutni, csak f1-es cuccok vannak
egyet fogadnék el f1-ből, a bar honda kabátot vagy pólót, amikor megnyerték a magyar futamot, de azt nagyon...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
VTI-Totya
tag
válasz xcbiker #7421 üzenetére
Nem a pulóver, csak a póló fogyott el.
Jah, és a pulóver dög meleg, kabáttal együtt meg csak -20ban ajánlott......
A kabát viszont kettészedhető, a mellény kiba..ott jól néz ki külön is, a kabát másik része meg olyankor széldzsekinek tökéletes mert ráadásul vízhatlan a külseje. (nagyon megérte az árát, mert hasonlót minőséget ilyen árban sehol nem kapsz)De majd meglehet kukkolni is pénteken.
150-nél tolok egy negyediket és a lehúzott ablakon dobom neked a fehér zsepit, hogy töröld szemed, szád.
-
VTI-Totya
tag
válasz TexT-BoY #7428 üzenetére
Kisgyermek, ilyet nem illik mondani. Mi vagy te? Fakking kritikus bakker.
Max.: nekem ez nem jön be, érdekes kabát, vagy valami hasonlót.Ui.: Te is mutattál már nekem olyan dolgot, amiről szentül hitted, hogy űberkirály, mégsem fikáztam le, de még csak rossz mondatot sem tettem. Neked tetszik, akkor jó. Te hordod. Maximum annyit szoktam ilyenkor mondani, hogy nem az én stílusom.
[ Szerkesztve ]
-
NoLF
veterán
hm? mér nem gyári az ülés?
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
VTI-Totya
tag
Kezdek spórólni......
-
aesir
veterán
Srácok, hogy lehet leszedni sebváltógombot?
Van saját életem...
-
Snoop-y
veterán
Ez a kocsi felejtős nem kevés ideje hirdetik különböző mesékkel.
Volt már orvos hétvégi autója meg külföldről behozott is. Az ülés téma is előkerült a tulaj állította, hogy ez ilyen gyárilag...New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
!Overdose!
őstag
Villanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás
-
P00By
nagyúr
válasz !Overdose! #7443 üzenetére
Nem lehet vele előzni
-
xcbiker
addikt
hát igen... ez már ismerős.
Notebook javítás, BGA chip csere. Adatmentés Sérült Adathordozókról.
-
Snoop-y
veterán
Hmm nem lesz neki rossz bolt ha ezt eladja ennyiért.
Ha valaki ilyenre vágyik inkább keresse meg Tomitsu-t ( feléből megvan kb és marad még arra pár százezer, hogy papírozgassad )New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
Snoop-y
veterán
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
xcbiker
addikt
némi rozsdát fedeztem fel minap az alvázon az emelési pontoknál.
Mit kellene vennem, hogy ezeket lekezeljem?
Notebook javítás, BGA chip csere. Adatmentés Sérült Adathordozókról.
Új hozzászólás Aktív témák
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Autós topik
- Facebook és Messenger
- LEGO klub
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Házimozi belépő szinten
- BMW topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs