Új hozzászólás Aktív témák

  • tboldi

    nagyúr

    válasz sugarforce #63539 üzenetére

    Yep, kézzel, de még a bútorlámpácskánál is jobb. :D

    Amúgy megnéztem a másik zárszerkezetet közelebbről, amiről levágtam a csatlakozót: a központi zár motorján kívül mást nem tudnék roncsolásmentesen leszerelni róla, az egész egység össze van préselve és szegecselve. Valahol a belsejében van az eredeti kapcsoló, de mivel nem tudok hozzáférni úgy, hogy visszaállítható legyen az eredeti állapot, inkább nem bántom. Az egyetlen megoldás az marad tehát, hogy az alsó fül, amire ráfog a zár, az kijjebb jön, amit meg a hátfal megigazításával lehet csak megfelelően elérni. Gondoltam már arra is, hogy a fül furatait kitágítanám, hogy kijjebb lehessen csúsztatni, de valószínűleg minden egyes ajtócsukáskor beljebb csúszna.

    Szeretném egyszer kihúzatni a hátfalat, de mivel megfelelően záródik az ajtó így is, egyelőre nem élvez prioritást. Ez csak egy kisebb, velejáró kellemetlenség, amire ez a billenőkapcsoló lett az áthidaló megoldás. :)
    De ha találnék megfelelő alakú Reed-relét, akkor azt és az ellenoldali mágnest el tudnám rejteni a burkolat alá, és tökre úgy működne a dolog, mint gyári valójában. :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák