Új hozzászólás Aktív témák
-
asbotb
csendes tag
válasz Sirandrish #11 üzenetére
értem én, de így már nem sok kedvem lesz hozzá... visszaírom a Stadia-t
-
Sirandrish
legenda
Azért vártál rá ennyit hogy le tudják butítani annyira hogy még ezen a HW-n is játszható sebességgel fusson..
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
asbotb
csendes tag
ha már ennyit vártunk rá, tényleg nézhetne ki jobban...
-
Micsurin
nagyúr
Teljesen jó ez kb mint a W3 port. Vevős.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
taki01
őstag
Van már kint gameplay, ahol a framerate-t is lehet látni. Ma jött a game-hez frissítés is.
[ Szerkesztve ]
-
gergelyilles
csendes tag
Hú de rosszul néz ki. Asszony most a 3. házzal viszi végig a játékot így láttam eleget a játékból. A legtöbbet a particle és a hajak/szőrökből lehet optimalizálni és látom ez lett az igazi áldozat.
Greg
-
addikt
Szerintem is kisebb csoda, hogy kiálltak a projekt mellett és elkészült. Utóbbi időben sok törölt vagy elodázott Switch portról hallani, szóval itt van végre egy stúdió, aki kitartott a projekt mellett!
Azért a teljesítményre én is nagyon kíváncsi leszek, hogy mi az a sötét varázslat, amivel elérték, hogy ne állandóan 20 FPS körül legyen a teljesítmény.
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
Sirandrish
legenda
Persze, ez világos. Csak sokan ezt a játékot már el is felejtették, erre nagynehezen kiadják Switchre így.
Oké...ennyi van a vasban, ez is érthető, de már én is egyre kevésbé nyelem le ezeket, pedig aztán nekem mindegy csak Nintendo legyenEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Sirandrish
legenda
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Sirandrish #1 üzenetére
Amúgy szerintem nem ronda, csak ne 20 FPS-sel fusson
Live-Die-Respawn
-
Sirandrish
legenda
Hát ez dönöjűűű...
Hja nemideEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Hibátlan állapotú & Garanciális Samsung Galaxy Z Fold 4 (512/12GB) + Gyári S-pen tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest