Új hozzászólás Aktív témák

  • dgyuri0123

    nagyúr

    válasz Lite #66172 üzenetére

    Villám fejes erősítő "teszt". Épp A-HA-t hallgatok. ( néha azt is szoktam :B ) East Of The Sun West Of The Moon album.

    Ez az albumom a régi Marantz CD6000 OSE - Marantz PM8000 - TDL RTL3 trión nem szólt sehogy. Ne küldj el légy szíves melegebb éghajlatra, de tényleg emlékszem, hogy szólt az a rendszerem. :K Elég sokáig megvolt.
    Nem dinamikáról beszélek, hanem hallgathatóságról, ami szerintem nagyon nem ugyanaz. Az sziszegett, torz volt, totális mély hiánnyal és kakofonikus katyvasszal a "bonyolultabb" részeknél.

    DA300-al ugyanez kellemes, nem bántó, hosszan hallgatható, még teste is van, stb. Nem értem miért szidják sokan, ha képes "jobban" szólni, mint egy ( ha lehetne kapni ) mai új áron , kb. 4-500e Ft-os hangfalas rendszer. Biztosan ennyivel jobbak a kifejezetten fejes erősítőként funkcionáló eszközök, nem tudom, nem ismerem őket, csak "dobozból" hallgatok "zenét". :B

    Most épp Ghymes / Vágyalku szól és ugyan az a helyzet. A régi rendszeremmel "idegesítő és fájdalmas" volt hallgatni a totálokat, ezzel szemben most simulékony, folyékony, nem bántó a hang. Ezt semmiképpen nem nevezném rossznak, max. annyi, hogy vannak nála jobbak.

    Nagyon saját véleményem és nagyon szerintem. :R

    [ Szerkesztve ]

    "csak a zene van"

Új hozzászólás Aktív témák