Új hozzászólás Aktív témák

  • dgyuri0123

    nagyúr

    válasz .DLL #63870 üzenetére

    "odacsap ha kell, anélkül, hogy "csapkodna", ebből a szempontból nem vizsgázott rosszul az angol újfiú. :)"

    Azt el is hiszem. Jó hangú, kellemes dobozok a Q Acoustic-ok szerintem is. Ráadásul az áraik sem járnak a fellegekben. (még) :)

    Kétcsatornás módban filmet nézni nem gond, hacsak az nem, hogy sokszor (általában) a "center" hangsáv jóval halkabb a többinél, így bizony le-fel kell "tekergetni" a hangerő gombot, aszerint, hogy halk beszéd, vagy attak van a filmben. Sokcsatornás erősítőnél ez nem annyira gond, mivel ott a Center hangerőt magasabb értékre tudod állítani, így kevesebb macerával jár a filmnézés. De kb. ennyi a hátránya, sőt...én agybajt kapok, amikor a hátam mögül szólal meg egy hangszer, ráadásul sokszor az énekhangot is rákeverik a Center hangsávra, szinte teljesen feleslegesen (ettől is kiver a frász). Minek, mikor ott vannak a frontok, ráadásul center nélkül is ugyanúgy "bejön középre" az énekes, ha a zene úgy kívánja... ( persze ha kellően "kifinomult" a rendszer )

    Liszi megelőzött...

    (#63873) liszi70: ezek szerint Te még nem hallottál rossz sztereót, pedig ej, de sok olyan van, ahol bizony nem jön be középre az énekes... :N

    [ Szerkesztve ]

    "csak a zene van"

Új hozzászólás Aktív témák