Új hozzászólás Aktív témák

  • orbano

    félisten

    válasz Polllen #101928 üzenetére

    látni lehet hogy nem ezt látod, mert biztos nagyon meggyőző, hogy egy SMSL M400 mit tud mérve, és hogy ennél nem kell jobb, de azért én bármikor össze merném vetni egy 20 éves prémium DAC-kal :)
    denesdr: nekem az nem fejlődés, hogy olcsóbb és keveset fogyaszt és _esetleg_ szól már úgy mint egy 40 évvel ezelőtti jól megépített vas. Ezt tényleg oda meritek tenni ahhoz a fejlődéshez ami a számítástechnikában lezajlott? Most vicceltek ugye?
    A szobakorr, meg az ANC is tipikusan jelfeldolgozási, nem hangpreprodukciós feature és pont a számítástechnika fejlődése tette lehetővé. De jobb hangot ezek sem adnak, csak kényelmet. Egy legmodernebb Samsung telefon viszont kategóriákkal többet tud, mint egy 30 évvel ezelőtti PC. Számítási kapacitásban, a kijelző képességeiben, hordozhatóságban, egyéb képességekben. És akkor erre azt mondjátok, hogy ehhez teljesen hasonlítható dolog, hogy egy nemtomhánytízéves erősítő technoológiát tudtak már addig tweakelni, hogy hallgatható. :D
    érted: számítástechnika, ami forradalmasított mindent a világon, megváltoztatta az emberek életét, szokásait, versus az audió technika, ami mondjuk kipottyantott egy jobb ár/érték arányú fejhalglatót. Vagy csak én nem hallok _nagyságrendekkel_ jobb hangot egy ma kapható pártizezer forintos vacaktól? Hát pont most mentem ezen végig, és jutottam oda, hogy azért a pénzért amim van, nem tudok venni ebben az évezredben gyártott dolgot SEMMIT, mert megfizethetetlen. Egy 98-ban gyártott PC képességeit megkapom a kínai telefon shopban 5 ezerért.

    [ Szerkesztve ]

    A vér nem válik VAZZE!™

Új hozzászólás Aktív témák