Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stylerr
addikt
Kíváncsi leszek, hogy most mik lesznek a metatop deckek. Várom a Tempostorm snapshotot.
-
-
Cathfaern
nagyúr
válasz fogtunder #57754 üzenetére
Igazából nem az a gond, hogy van netdeck, azt sose lehet megakadályozni. A probléma az, hogy van egy központi, mindenki által elfogadott rangsor, és igazából nem nagyon kérdőjelezi meg bárki is annak a helyességét.
Nyilván ha nem lenne tempostorm, akkor itt a topicban elkezdenénk beszélgetni, hogy mi épp a legjobb deck, ebből kialakulna egy rangsor, és a PH!-sok az alapján mennének. De erről lövése se lenne egy szlovák oldal HS-eseinek, ők is kitalálnának egy sajátot és stb.
És épp ezért a "kijött egy új patch / nerf" hírre nem lenne a reakció, hogy nah kiváncsi vagyok mi lesz a meta, hanem csomó ember elkezdeni kísérletezni, hogy mit lehetne kihozni az új/régi lapokból.Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
zsuha
aktív tag
válasz Cathfaern #57755 üzenetére
Sztem egy VS data report által mutatott statisztika elég hihető ('helyes'), mivel valós adatok alapján dolgoznak.
Persze ez a rangsor is befolyásolja a metát, mert ez alapján építenek deckeket az emberek. Ez pedig végül visszahat a statisztikára is.
A lényeg hogy van ugyan visszahatás, de a VS report sztem önmagában validnak mondható. -
whitezo88
nagyúr
válasz F-ECT$ #57753 üzenetére
azt szinte biztosra veszem hogy az Al'Akir a RB nerf miatt tényleg opcionális lesz, eddig lehetett látni midrangeben nem ritkán. 2 manás RB-t viszont szerintem már egyáltalán nem fognak játszani. Muzzy deckjében se volt most és első NA legend lett.
(#57756) saen
Iránymutatásnak jó, de csak az van hogy a sok casual netdeckel egyet, aztán nyomja curveon a dolgokat, nem techel. Aztán meg panaszkodik hogy szar a deck. Ez a másik baj: NA és EU más meta, rank5ig, 5-1 és legend megint más-más meta. Sokszor érthetetlen pár lapválasztás a listáknál, vagy csak simán outdated.
[ Szerkesztve ]
-
darkrock
aktív tag
Van két arany meg egy sima Tuskarrom
volt
[ Szerkesztve ]
-
grizlisandor
veterán
Yogg és a Dr. 8 törve. Talán yogg hiányozni fog, Cabalis Tome került a helyére, kiderül így nerfelve milyen és lehet lecraftolom.
Tyrande skin behúzva, csak sikerült bénázni egy sort. Régi Amazon acc-ra akartam megvenni, de nem sikerült rávenni, de a pénzt levonta(elvileg ez csak próbavonás és vissza utalják, ha jól tudom). Csinálok egy új acc-ot, azzal sikerült.
Már csak Morgl-t kellene megcsinálni meg Liadrin-t. -
tomazin
veterán
válasz grizlisandor #57763 üzenetére
Most lattam ebayon, h 1,5$ es megcsinalja neked a shamant. Ha nincs kedved az nem nagy penz.
Karadani:
Igen, tisztaban vagyok ezzel. Viszont elotte elolvasom kb mit kellene csinalni (hearthpwnrol szoktam decket szerezni) ill mivel max havi 100 meccset jatszok igy mashogy nezzuk az 5meccset. Persze miraclet ennel sokkal jobban eroltettem, mert nagyon tetszett es akartam vele nyerni, de pl patront mar nem volt turelmem megtanulni. -
KaraDani
addikt
válasz tomazin #57764 üzenetére
Nem is feltétlenül tanulásra gondoltam, inkább arra, hogy túl kicsi mintával túl sokat játszik még a szerencse is. Igazán jól megítélni egy deckket szerintem sokkal több meccsel lehet, de persze aki csak napi párat játszik annak ez nehezebb.
Még 50 meccses mintáim is tudnak nagyon torzak lenni. Vagy lehet én nézem rosszul, és ki kéne tolnom hearthpwnra a deckkeket ilyen szövegekkel, hogy 100% winrate - rank 4 to legendMorgl-ért sem nagy pénz, de ott legalább csak HS-ezni kellett. Liadrinért fizettem volna simán többet is a lvl 20 wow helyett
[ Szerkesztve ]
-
KaraDani
addikt
válasz micafighter #57629 üzenetére
"Mondjuk azt sajnálom hogy az OTK paklit ki akarták nyirni mert egy kombó deck (volt)"
Tessék itt az új verzióNem az én kitaláción, de ki kellett próbálnom
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
aki nem látta volna, érdekes kis olvasmány. [link]
-
whitezo88
nagyúr
[ Szerkesztve ]
-
JNashville
senior tag
Van egy 80 grammos questem, amit szívesen bedupláznék, ma 12.00-ig gépnél vagyok, priv ha szintén van.
MARVEL AT HIS MIGHT!
-
JNashville
senior tag
-
fogtunder
nagyúr
-
F-ECT$
titán
Amazonos HS-e van valakinek? Hogy lehet rábírni, hogy frissítsen?
Dive ever, work never.
-
zsuha
aktív tag
válasz F-ECT$ #57788 üzenetére
Pont ugyanez volt a gondom. Nekem sem frissítette először (nem is tudtam rámenni h frissítse), aztán tnap délutánra bedobta notificationbe, hogy van újabb verzió, és végre rá tudtam menni hogy aktualisieren HS. Sztem indítsd újra a telód/tableted, biztos a háttérben néha csekkolja.
Legrosszabb esetben clear data.[ Szerkesztve ]
-
basaharc502
aktív tag
Van egy 80g-s questem, amit szívesen dupláznék. Ha valakinek van kedve játszani írjon pm-et!
-
törölt tag
Priest mirror. Vesztes helyzetben elnyomja yoggot. Secret, arcane intellect, cabalist, a +4 hero attack warrior spell. Még jött pár apróság aztán megölte magát. Ez a lap még mindig "fun & interacitve". Értem én, hogy valahogy legyen már esélye megfordítani a meccset a mezei usernek, de ennél még egy brann boom kombó vagy egy halom shredder is jobb.
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
Chess a brawl, szóval class questeket nem lehet farmolni megint.
Nyitottam egy Harrisont, nem volt meg NAn
[ Szerkesztve ]
-
kchryss
veterán
válasz NyxNyxNyx #57794 üzenetére
Én 50 goldos sámán küldetéshez gányoltam össze egy Malchezar decket, mert nincs normális sámán deckem. Kasuálban szintén egy gányolt priest jött szembe. Már agyonvert, 8 hp-m volt, ő még fullon és csak neki volt boardja amikor meglepetésemre felhúztam egy Yogg-ot Malchezar-nak köszönhetően. Kiraktam és 5 spellből letakarította az ellenfél boardját nekem meg feltöltötte a kezem lapokkal és meg sem ölte magát. Entombbal ellopta, aztán sokáig bohóckodtunk majd megint lehetetlen helyzetbe kerültem amikor meg egy N'Zoth-ot húztam fel szintén Malchezar-nak köszönhetően. Ezt már nem tudta megoldani, de felhúzta az entombolt Yogg-om amit kirakott. Pofán lőtte párszor aztán kinyírta magát. Szóval oda-vissza megnyerte nekem a partit Yogg.
-
Scale
őstag
Sziasztok!
Amazon prime miatt nektek is levontak 1 dolcsit a számlátokról? Nem úgy volt, hogy ez free trial ?
-
thesound
addikt
Le. Szerintem ez csak a bankkártya próba, hogy hiteles-e. Befoglaltak 1 dolcsit, elvileg a bank felszabadítja, ha nem lesz elhasználva. (legalábbis régebben így működött a bankkártya valódiságának ellenőrzése). De 1 dolcsit megért az animgif így is.
Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
-
pachito
őstag
Az érzés, mikor nyitsz egy ilyet egy nehéz nap után FeelsGoodMan:
Új hozzászólás Aktív témák
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- TCL LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Horgász topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest