Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
grizlisandor
veterán
80g-s questet cserélnék: Sanyiiiiii#2558
-
saen
veterán
Lehet nyerni ingyen pack-eket a tippeléssel, én Thijsnak szurkolok, szóval őt választottam.
-
grizlisandor
veterán
válasz grizlisandor #58602 üzenetére
Elkelt.
-
Sirandrish
legenda
És hol lehet tippelni?szerk: csak a szememet nem verte ki...
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
h3lios
addikt
Én is rá szavaztam, 1: mert a kedvenc profi játékosom LC mellett, másrészt iszonyat konzisztens. Minden nagy verseny döntőjében ott van, 2 time EU Champ és Tavaly is elődöntős volt.
(#58606) Sirandrish
Be kell lépni a bnet-re böngészőből és a linken keresztül lehet dobni rá a picket.Mondjuk TGT packot osztani...
[ Szerkesztve ]
B-tag: H3lios#2825
-
rocket
nagyúr
Jott uj update friends voice chattel.
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
Sirandrish
legenda
-
-
h3lios
addikt
Új Questek a játékban !
50 Gold - Inspiring - Use your Hero Power 30 times.
50 Gold - Weaponmaster - Play 10 Weapons.
50 Gold - It's a Secret to Everyone - Play 10 Secrets.
50 Gold - Combo Meal - Play 10 Combo cards.
50 Gold - Elemental Overload - Play 15 Overload cards.
50 Gold - You Shall Not Pass! - Play 20 Taunt minions.
50 Gold - Rampage - Play 10 Enrage minions.
50 Gold - Tiny Bubbles Make Me Happy - Play 10 Divine Shield minions.
50 Gold - Death to the Living! - Play 20 Deathrattle minions.
100 Gold - Cry Havoc - Play 75 Battlecry minions.
50 Gold - For Azeroth! - Play 30 Battlecry minions.
50 Gold - Swashbuckler - Play 10 Pirates.
100 Gold - Murlocalypse - Play 75 Murlocs.
50 Gold - Mrgrgrglrr - Play 30 Murlocs.
50 Gold - Beyond the Dark Portal - Play 15 Demons.
50 Gold - Stable Master - Play 20 Beasts.
60 Gold - Warrior Mastery - Play 50 Warrior class cards. (These are also for every classes)
40 Gold - Play 30 Warrior class cards. (These are also for every classes)
50 Gold - Overpowered - Play 10 cards that cost 8 or more.Mostantól a Murloc -ok csak a saját minionjaidra hatnak pl. Warleader az ellenfél pempőit nem buffolja innentől kezdve.
-Yogg mostantól ha overload-os spellt castol akkor megkapod utána a lockot a manakristályokra.
-Ha transzformos minionra kasztolsz Entombot mostantól nem mutatja meg, ha felhúzod.
-Gladiator's Longbow mostmár véd az explo trap ellen (3 év alatt sikerült kijavítani).Szerk: Az új 2 100 -as Quest elég gonosz Blizz. részéről. Rengeteg játék kell, hogy ezek meglegyenek. Őszintén szólva 75 murloc-ot mikor játszol ki ? Ezekre most külön decket kell gyártani, mert anyfin palában is csak 5 murloc van (wild-on).
75 battlecry kicsit könnyebb, de ehhez is kell 10+ játék.[ Szerkesztve ]
B-tag: H3lios#2825
-
Vasinger!
nagyúr
Aki szeretett anno Plants vs. Zombies-zal játszani akkor az örülhet, mert most kijött belőle egy HS-re hajazó, TCG stílusú játék. iOS download
Utazás mellé tökéletes időtöltés, ha HS-ben felmenne a só.
h3lios:
Ezek szerintem sokkal időigényesebb Questek, mint korábban mert hagyományos deckkel nagyon nehéz megcsinálni majd őket... Tehát hiába ad egyik másik több goldot, mint az átlag, attól még az gold/befektetett idő aránya rosszabb majdhogy mindnek.
[ Szerkesztve ]
-
-
rocket
nagyúr
válasz h3lios #58620 üzenetére
Kiraly, most felporgott a Blizzard
Nem gyors farmolashoz lettek kitalalva, de nem baj, kell a valtozatossag.Nem sok 75 murloc Anyfinnel, de kilehet nyomni akinem nem jon be, en szeretem a decket.
[ Szerkesztve ]
-
EmptyParadox
senior tag
Jók az új questek, főleg, hogy szinte mindegyik 50+g.
Casting Entomb on a transformed minion will no longer reveal the minion’s identity if it gets drawn again.
Ezt nem teljesen értem, meg hogy miért is jó.
Ethereal Peddler now reads “Battlecry: If you’re holding any non-Rogue class cards, reduce their Cost by (2).” This was done to make it more clear, especially with upcoming releases.
Hmmm, especially with upcoming releases. Vajon miért kell ennyire egyértelműsíteni? Kíváncsi leszek a Blizzconos bejelentésre.
A Choose Your Championnal, és az update-tel is pozitívan leptek meg, tetszik az irány.
-
Balathruin
veterán
válasz EmptyParadox #58624 üzenetére
Az ellenfél informálódott arról hogy felhúztad, mert megmutatta. Semmi értelme nem volt.
-
F-ECT$
titán
válasz EmptyParadox #58624 üzenetére
Hiába 50+g a többsége, ez szinte észrevehetetlenül hoz átlagban több g-t, mint az eddigiek. Arról nem is beszélve, hogy a legtöbb eddigi quest meccsenként 10 gold jutalmat adott (pl a nyerj 2-t questekhez átlagban 50% wr-rel 4 meccs kell, így 40 gold / 4 meccs = 10 gold), ezek viszont sokkal kevesebbet hoznak meccsenként.
Nem az a gond, hogy tovább tart egy quest, hiszen 3 napod van rá, de akkor adna már annyival többet. A 2 új 100-as legalább 150-et ér, mert ha csinálsz rájuk direkt decket, akkor szinte biztos, hogy bukod a meccseket, és így nem jön a 10g / 3 win, normál deckekkel meg 15-20 meccs kell hozzájuk.
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
EmptyParadox
senior tag
válasz Balathruin #58625 üzenetére
Áhá, megvan, akkor ez bug volt. Nem is tudtam róla. Köszi, így már értem.
(#58626) F-ECT$: Igaz, de a kezdőknek ez nagyon jó, legalább nincsenek rákényszerülve a nyerésre.
Viszont ma kaptam egy Total Dominance-t, de azt is Innkeeper ellen toltam le, annyira nem volt kedvem szenvedni, 10g ide vagy oda.[ Szerkesztve ]
-
Kanczy
veterán
A nagy részük rohadt lassúnak tűnik. Ha normális deck-kel játszol, nagyon lassúak lesznek a questek, ha pedig ezekre raksz össze valamit, fix bukó a meccs kb.
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
NyxNyxNyx
addikt
Hát ennek kurvára nem örülök. Arra jók ezek a questek még amellett amit írtatok, hogy hígabb lesz a casual, mert mindenki idióta paklikkal próbálja majd minél gyorsabban megcsinálni a questet. Mint mikor 1 és 2 dropos quest amit éppen nem akarsz elgörgetni és csinálsz rá egy trágya decket amivel 1 meccs alatt megvan. És így talán a casual emberibb lesz a kezdőknek. Bár már ebben sem vagyok biztos. Egy fullos murloc zoo szétszedi a noobokat.
[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
Kanczy
veterán
Most nyertem egymás után kettőt egy borzalmas Murloc hunter deck-kel, mert megkaptam a questet
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
-
rocket
nagyúr
Az biztos szepen lelasitottak a farmolasi lehetoseget az uj questekkel, valoszinuleg rajottek, hogy sokan ulnek a goldon es varjak az uj kiegeszitoket, aztan ebbol veszik meg.
Pl. 75 murloc, ha nem jutsz el oda, hogy kitud jatszani Anyfint (vagy eljutsz, de csak 1-2 murlockot raktal ki) az nagyon lassu lesz, es ugy fogjak sokan megcsinalni, hogy casualon tele rakjak a decket Murlockokkal, aztan kirakosgatjak amennyit tudnak, majd concede, igy a jatekelmeny az ellenfelnek nem lesz kellemes.
Persze kilehet nyomni a nem tetszo questeket, vannak akiknek nem fogja megerni, hogy ilyen sok idot raszanjanak, szoval mostantol majd a 2 win 40 goldos quest fog hianyozni sokaknak
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz rocket #58633 üzenetére
Anyfin az summon, nem play, tehát hozzá sem adja.
F-ECT$: Igen, én is ezt írom hogy ezért jó. Ami miatt nem tetszik, hogy nem szeretek pepecselni a questekkel. Általában mire megvagyok velük elég is volt a HS-ből.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
Sirandrish
legenda
válasz NyxNyxNyx #58636 üzenetére
Én is így vagyok vele, viszont itt legtöbb alkalommal nem is kell nyerni, csak dobalni kifele a minionokat.
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Prof
addikt
válasz fogtunder #58586 üzenetére
Valoszinu felreerthetoen fogalmaztam. Pont azt mondom, hogy elobb utobb a tobbseg wild-on fog jatszani mert a standard-ban a lapkeszletuk elenyeszo resze lesz megengedett lap (es megkevesebb lesz eleg jo lap hogy kompetitive modba beferjen). (az aktualis legujabb kiegek+classic)
Egy haver friendquestnel jott egy mech shaman-al, ami gazlow-ra epitett es tolta ki a sok mechet es 1 manas spellt, jo meccs volt.
-
törölt tag
Pár napja volt redditen egy thread egy lehetséges achi rendszerről. Abban voltak (többek között) ilyen ötletek, mint ezek az új questek. Kár, hogy az egyszerűbb megoldást választották és így oldották meg.
Olyan téren mondjuk jók ezek a mostani új feladatok, hogy elég játszani és végre nem kötelező nyerni és így talán kevésbé ég ki az ember. Annál nagyobb szenvedés nincs, mikor olyan kaszttal kell nyerni, amit adott illető nem kultivál. -
F-ECT$
titán
jott egy mech shaman-al, ami gazlow-ra epitett es tolta ki a sok mechet es 1 manas spellt
Tök sok olyan lap / kombó van, ami kicsit érdekesebbé tenné a játékot, de nem elég konzisztens, hogy ladderre menjen vele az ember. Épp ezért szinte sosem játssza senki, még casualon se, pedig növelné a változatosságot.
Ami a kerékkötője ennek az az, hogy a vereség semmi rewardot nem ad, hacsak nem sikerül közben valami questtel haladni. Így ezek az új questek ebből a szempontból jók, kíváncsi vagyok, hogy mennyire kavarják fel az állóvizet akár csak casualon.
Dive ever, work never.
-
whitezo88
nagyúr
Lehetséges következő expansion téma: [link]
-
alevan
őstag
15 démonos küldit kaptam. 2 meccs alatt megvolt, mindkettőt megnyertem Wild rank 15ön
Nem olyan rossz a demon lock
[ Szerkesztve ]
"Ezért lovagol a pokolba a konzumer IT piac. A hülye igények... . Azt sem tudod, hogy mit akarsz de az jöjjon havonta frissités formájában."
-
tomazin
veterán
Kaptam battlecryos küldit.
Első meccs: 5db
Második: +12dbMindezt úgy,h csak 1-2-3manás battlecryos lények vannak benne.
Mentem egy midsámlival, mert a másik küldim overloados. A battlecryos küldi meg se moccant (vagy ha sikerül a fire elementalt kitolni, akkor +1 lett volna), de normál pár játékkal (mint egy 40est) nem lehet megcsinálni, paklit kell rá csinálni, hogy belátható időn belül kész legyen.De amúgy tetszik az ötlet, nem leszel frusztált ha nem nyersz, halad anélkül is a küldi, bár annyira nem volt izgalmas, amikor casualon mid sámli jött szembe, de az első meccsen egy pirate lock jött szembe, vele jól elbohóckodtunk, de sajnos miután minden piratet kipakolt feladta.
whitezo88 : A titánok benne voltak wowban valamilyen formában, mint karakter (raidboss vagy ilyesmi), vagy csak a lore része, de nem jelentek meg soha?
[ Szerkesztve ]
-
saen
veterán
-
alevan
őstag
válasz tomazin #58648 üzenetére
Lore formában vannak csak benne. Northrenden vannak a Titanic Watcherek (Freja, Thorim, Hodir, stb), akiket a Titánok a saját képükre formáltak.
Egyedüli titán aki valszeg megjelenik valamilyen formában a Legion kiegben az Sargeras, hiszen a "sírja" van az új területek középpontjában.
De pl. N'zoth sem jelent meg soha a WoWban, mégis van róla kártyalap
"Ezért lovagol a pokolba a konzumer IT piac. A hülye igények... . Azt sem tudod, hogy mit akarsz de az jöjjon havonta frissités formájában."
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Viccrovat
- Ingyen kellene, de tegnapra
- BMW topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- NBA és kosárlabda topic
- Felgyorsítaná a futárokat egy okosszemüveggel az Amazon
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest