Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• balisz

senior tag

IMÁDOM ezt a metát! Az új szezonban az ellenfeleim több mint fele csak arra játszik hogy éljek túl, aztán turn 10, (vagy 7-8...) Yogg majd csinál valamit. Mindenbe belerakják! Druid és Mage a szokásos, de az elmúlt napokban láttam már Warrior-ban, Shaman-ban, Rouge-ban, Priest-ben. Ez már nagyon gyászos. Lehet hogy azért csinálják, mert nerfelni fogják, de ha azután is ezek ellen kell majd játszanom akkor inkább nem játszok több standard-ot. Sokan egyből leszólják a wild-ot, mert hogy Dr. Balanced, meg Mysterious Challanger, de ezerszer inkább azok mint ez a szemét! Előző hónapban szinte végig Wild-ot játszottam, sok tucat Dr. Boom-al találkoztam, de egyszer sem éreztem azt hogy mennyire igazságtalan vagy OP lenne, ellentétben Yogg-al.

Konkrét példa máról. Én Maly warlock-al játszottam, ellenfél Yogg-Maly Druid. Dominálom a meccset, enyém a board, erre a 8. körben moonfire az 1/1-es minion-omra és Innervate Yogg... Persze a board-nak annyi (ami ugye az enyém volt), egy kis heal és pár húzás, neki semmi rossz. És persze még több heal-el túlélte még pár körig, raven idol-ból választott még egy moonfire-t és megnyerte a meccset.

Itt tart a játék, az nyer aki eldobja az egyik win condition lapját, csak azért azért, hogy a félkarú rablóba még egy kis aprót dobhasson... Aztán persze visszakapja mintha semmit nem történt volna, mert ugye a skill és a tervezés nyeri a játékokat.

Új hozzászólás Aktív témák