Új hozzászólás Aktív témák

  • mhmpista

    aktív tag

    válasz KaraDani #52259 üzenetére

    És (#52260) fendre köszi a választ. Dani felvettelek. Esetleg majd rátudsz nézni egy meccsemre amikor esetleg össze is jön amit eltervezek, és megszakérted? 8 után szoktam tudni játszani.

    Akkor a craftolást jól értettem, ezt már megtettem, legendet bontottam hogy tudjak craftolni a paklimhoz illő kártyákat. Totem golemből 2őt mert az nagyon jó kis lap ehhez a stílushoz. Tuskarr totamic mert olcsó volt. Thunder bluff valiant, mert ha jó helyre kerül akkor brutál felhúzza a totemeket. Meg a legdrágább Eternal Sentinel, mert ha kapom a plusz mannát akkor a 3 körben kirakom Flamewreathed Facelesst és utálom az overloadot, persze kéne még egy, mert így ritkán jön ki jól.
    3 napja használom pont ezt a paklit szóval lehet nem ismertem még ki eléggé.

    heartharena.comra bereggeltem, megpróbálom átlátni. Címszavakkal röviden mire is való ez a weblap?
    Most bereggeltem ide is http://www.arenamastery.com/ de pontosan mit is kellene kezdenem velük?

    Amúgy szerintem nagyon jó paklit összeraktam, vagy OP a sámán, az is lehet. De ha az ellenfél nincs tele jó lapokkal, az elején kijön a 3-4 early game variációm akkor nyerek általában.
    Meg nem nyom valami olyan trükköt hogy húzzon 2 lapot mind 2 játékos aztán ezt a kártyát visszateszi a pakliban majd megint kiteszi, aztán ezt addig csinálja amígnem nem marad kártyám (vagy hely a kezemben már nem is tudom) és kapom a büntiket, és igazán nem is játszunk csak figyelem ahogy sz.pat. Ez 2x is megesett velem. Remélem ilyesmivel nincs tele a játék, ha sok ilyen van tuti nem fizetek.

    PAKLI ötlet?

    Tegnap végig néztem a paklim de nemtudtam kivenni belőle semmit. De valami hirtelen meggyilkoló spell ami hiányzik belőle szerintem vagy valami amivel early gameban tudok fordítani. Csak a most bentlévő spelleket sajnálom kivenni, a minionokat pedig szintén, mert akkor nem marad mit fel raggelni.

    A kiegészítőkért mennyi pakk kártya jár? Gondolom egy single story mód meg kártyák. Igazából akár fizetek is érte, csak ahhoz kikell hogy állja az idő próbáját, tehát ha leköt 2-3 hónap múlva is akkor akár fizetek is érte.

Új hozzászólás Aktív témák