Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
salaam
senior tag
F-ECT$ meg saen:
Nagyon sok lett a hunter, válaszként a sok control warriorra, aminek a tempo warrior elég jó matchup, szóval azért tűnik úgy, hogy visszaszorult szerintem. Hunter és a zoo most szerintem a két top ladder pakli, kb. mint 3-4 szezonnal ezelőtt a kombó druid és a patron. Ha sok a control, a midhunter nagyon jó, ha sok a sámán meg a hunter, akkor pedig a zoo.
De ez egyrészt saját tapasztalat, másrészt meg ugye akár 2-3 ranknál is eltérés lehet, attól, hogy én sok C'thun warriort látok, nem biztos, hogy máshol is sok van.
[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
válasz salaam #52201 üzenetére
huntert nem játszom, de a zoot alá tudom támasztani, ha nem húzol über szarul és legalább próbálod körbe játszani az ellenfél lapjait, akkor jól lehet vele haladni, én minimális játékkal vagyok most rank 7. néha elver egy miracle, vagy egy sámán, akinek kijön az rng, de a kontrol paklik többségét le lehet ütni, mielőtt stabilizálnának.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
KaraDani
addikt
"akár 2-3 ranknál is eltérés lehet"
Meg 2-3 óra leforgása alatt is meg kb bármitól tud mostanában fordulni a dolog úgy érzem. Tegnap délután pl rank 7 ről visszamásztam rank 4-re antiaggro control warriorral 70%-os winrattel. Csomó shaman és zoo jött. Estére eltűnt a zoo, shamanból is alig adott, de elkezdte szórni a totál greedy deckkeket, mint az nzoth rogue, nzoth pala, dragon nzoth warrior, meg mellé csomó hunter. -
saen
veterán
Köszi, megpróbálom majd a huntert. Meta itt az alsóbb rangokon nem igazán van, elég random mi jön. Shaman, warlock és priest a legnépszerűbb talán, de folyamatosan változik. Hullámokban néha van hunter vagy mage is pl. C'Thun warriort viszont szerintem egyet se láttam...
-
KaraDani
addikt
válasz thesound #52205 üzenetére
Dupla revenge, dula ghoul, dupla brawl, baron geddon. Totem shaman ellen szerintem nem kéne rossznak lennie (bloodlustot folyton körbejátszani nehéz lehet kicsit néha), furcsa mód 40 meccsből amit játszottam vele alig találkoztam shamannal és amivel találkoztam az is aggro volt, azokat nyertem.
-
micafighter
nagyúr
Hátha érdekel valakit: lehet jelentkezni a Witcher világából meritett Gwent zárt bétájára: https://www.playgwent.com/en
[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz micafighter #52208 üzenetére
Gondolom azért ez egy teljesen felújított változat lesz, mert a WItcheres gwent elég "pay" to win volt. Power creepek mindenhol. E mellett egyszerű is volt. Mindenesetre feliratkoztam, köszi.
A kiadó miatt és a witcher sikere miatt hátha ezt többen fogják játszani, mint a többi HS után bejövő kártyás játékot.
[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
LBandi
aktív tag
Sziasztok, vaccs end lörnölhetek valakit?
"Az igazi EMO-s halva születik."
-
GoTReX
őstag
Csak nálam vacakol mindig az Innkeeper? Elinditani nem tudom csak ha mindig újratelepitem,és néha gondol egyet és nem mutatja a paklim játék alatt.
XBOX ID: GoTReX #4839
-
penge111
addikt
Tegnap nyitottam egy ilyet Y'Shaarj, Rage Unbound, ahogy olvasom nagyon gyenge legend, ez nyugodt szívvel törhető?
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
szinesz.bob
senior tag
Ti mit játszatok az undorító totem shaman ellen?
Totem golem, ferral spirit, flamewreathed faceles (7-7 a negyedik körben) és közben egy flametounge totem..... Ha próbálok kimenni mindig van elemental destruction és hal mindenem... Most 3-ból 3 sámán alázott porrá 10 perc alatt ezzel a néhány lappal.
(level 18 -on voltam már csak 19)
Ha valami undorító akkor ez az!!!!!!!!!!!!!!
Elmegy a kedvem az egésztől! 5-kör és vége...[ Szerkesztve ]
-
fendre
tag
válasz szinesz.bob #52220 üzenetére
Nekem a dragon priest nagyon adja mostanában. Csúnyán alázza az aggro deckeket: zoo, aggro/overload sámán. sw:d teljesen jó megoldás T4 7/7-re.
Hátránya: sok meccs top-dickbe fordul T10 után és nagyon hosszú tud lenni -
szinesz.bob
senior tag
Én csak 2 hónapja tolom.
Ha priest-eltolom akorr is sose a kis leszedő jőn hanem az sw death(de abból 2).
Lapjaim nem igen vannak,(főleg dragon) a huntert fejlesztgetem azzal 56-nál járok a többi az 20-30.
Visszaraktam 2 hunters markot és arcane shotot,hogy az elején valahogy kontrolálni tudjam, de természetesen sose azt adja amit kellene....
Az agro sámán 90%-ban veri a hunteremet. A következő lapom amit dustolok az tuti knife juggler lesz.[ Szerkesztve ]
-
salaam
senior tag
válasz szinesz.bob #52222 üzenetére
A sámán 90%-ban veri a huntert, ha knife jugglert craftolsz, akkor is verni fogja.
-
saen
veterán
válasz szinesz.bob #52224 üzenetére
Az esélytelen, hogy mondjuk a te javadra legyen a 90%, de kicsit kevésbé rossz irányba el lehet menni. Ilyenkor mindig az a kérdés, hogy megéri-e, mert lehet a többi pakli ellen meg sokkal gyengébb leszel és többet vesztesz az egészen, mint nyersz.
-
GoTReX
őstag
Én beszorultam 20-19-re. Full csicska. Úgy vagyok már vele hogy küldiből kifarmolom a Varangyot meg a Quickshotot aztán aréna. Addig elég száraz ez így.
XBOX ID: GoTReX #4839
-
tretyak
aktív tag
válasz szinesz.bob #52227 üzenetére
Elkezdtem írni, hogy mit cserélj, de inkább itt van salaam deckje, pár napja linkelte:hunter
Dupla highmane, call of the wild, animal companion mindenképpen legyen, kb a legjobb hunter lapok.[ Szerkesztve ]
-
rocket
nagyúr
Blizznel szokott lenni summer salenel Heartstone kiegeszito/kartya pack akcio?
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
Nestor16
senior tag
Sziasztok!
Csatlakoznék az itteni PH Hearthstone játékosok táborához, egyelőre csak beszéljünk róla szinten.
Kb. 1 hónapja játszom és már azért eléget bontottam, de még nem állt össze egy jó pakli, mert bármit craftoltam volna le, nem lett volna rá elég vagy ráment volna minden egyéb lapom. Ezen akartam segíteni és mivel még első legendaryként kiesett Prophet Velen arany változatban így vagy be kellett volna törnöm (ezen agyaltam eddig hogy mégis mire) vagy későbbre meghagyni, úgysem lesz még egy ilyenem és arra jutottam, hogy inkább megtartom és erre az egy lapra próbálok építeni egy paklit. Pár változat után ez lett az eredmény, kellett bele kraftolnom azért 2 lapot, hogy ki tudjam használni a lap erejét. Az aggro paklik ellen nem túl hatékony, de olyan 50-50% az arány eddig.Érdekelne a véleményetek és hogy még hogyan lehetne rajta fejleszteni. Az szokott a baj lenni, hogy a kombó nehezen jön ki, mert ugye van benne Reno is meg C'Thun is tehát vegyesen minden. Viszont ha a metát bírom akkor a végén nem szokott baj lenni, szép kombók ki tudnak jönni.
Üdv, Dávid
-
alpihun
senior tag
válasz Nestor16 #52234 üzenetére
Hirtelen ránézésből a summoning stone szúrta a szemem. Kihasználod te azt? Sztem egy flash heal mehet helyette, vagy valami early minion, pl loot hoarder.
Ja és ugyanígy djinni meg grim is cserélhető simán még több early presencere. Excavated evil kellene, meg entomb, vagy pl museum curator, darkshire alchemist.[ Szerkesztve ]
Bagoly mondja verébnek, hogy nagy a feje, búsuljon a ló.
-
voyager4.4
senior tag
válasz Nestor16 #52234 üzenetére
Röviden: rossz döntés.
Amúgy: ha kompetitív akarsz játszani (és most feltételezem, hogy jó sok ccg/tcg tapasztalatod van, de legalábbis az alapok: tempo, lapelőny, alap stratégiák stb megvannak fejben) akkor bontsd a hulladék lapokat és építs egy tier 1 dekket. Ha csak fun akkor mehet a mostani felállás, de a sikerélmény még sokáig elmarad.(cserébe lesz sok-sok lapod/dust-od későbbre, amikor már tudod is, hogy mit akarsz...)no fate but what we make
-
Nestor16
senior tag
válasz voyager4.4 #52237 üzenetére
Köszi mindenki.
Nem vagyok tapasztalt. Ez amolyan első komolyabb próbálkozás volt minimális költségből.
(#52235) alpihun: Köszi a tippeket, akkor még lesz pár adventure hátra vagy előre. Még csak 1-1 szárny van meg.
Üdv, Dávid
-
NyxNyxNyx
addikt
Le kellett craftolnom Muklát, mert Zetalot szerint nagyon jó priestben. Itt a deck
Majd írok, ha kipróbáltam, már rég nem nyomtam ctrl priest-tel.nester: Hú. Érdekes ez a deck, emlékeztet az én régi próbálkozásaimra.
Pár lap amit én biztos nem raknék bele: Voodoo doc, Power word: tentacles, Patron, Summoning stone, Djinni, 2/8 sárkányA resurrect bevált? Mert ránézésre én nem raknám bele, de ha működik akkor fasza.
Amit érdemes lenne megfontolni (és olcsó): flash heal, discipline of cthun, Hooded Acolyte, Sen'jin shieldmasta, Darkshire alchemist, Twilight Darkmender, acolyte of pain a thoughsteal helyére (elvégre fel akarod húzni a combo elemeit), loot hoarder ami hőzás és early game is, Talán 1 smite se feltétlen hülyeség, elvégre szinergizál a Velennel és early game removal is.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
fogtunder
nagyúr
válasz NyxNyxNyx #52239 üzenetére
na ezt megnézem, úgyis az első wotog legend volt, ami esett, meg priest dominance küldi van.
amúgy kezdem érezni, miről írt salaam a yogg meta kapcsán, tegnap csoportosan jöttek a yoggos tempo mage-ek, rohadt idegesítő, nem tudsz mit körbe játszani, mert a cabalist tome-ból és yoggból bármi kijöhet.
[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
nekem tegnap sámánnal volt, hogy kezemben a bloodlust, lent 4 lény, köv kör legális, eltol egy cabalist tome-ot, amiből kap egy frost novát. köv kör blizzard, aztán flamestrike, ezek mind a tome-ból, aztán yogg, ami persze shadowsteppeli magát. nem nagyon rage-elek mostanában, de ott majdnem betört a tablet kijelzője.
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
már hiányoztak a rank18 NA playek [link]
-
zsuha
aktív tag
válasz fogtunder #52243 üzenetére
Igen, sajnos ez van. Valamit csinálni kéne a kártyával, mert rájött mindenki, hogy jól jár ha kirakja. Jobb eséllyel kapsz téged segítő spellt, mivel hiába csináltak random célzást, de így is van csomó spell ami enemyt támad alapból, és azt nem lehet változtatni.
Olyan mintha kb az lenne Yogg kártyára írva, hogy: "Trolling the whole endgame if you played lots of spells before. You have 60% chance to win the game. If not, you would have lost anyway." -
tomazin
veterán
Vki vegyen mar fel pls, h tudjam nezni. Nevem +1231 a tagem. Koszi
-
fogtunder
nagyúr
engem csak az idegesít benne, hogy visszahozta azt a fajta RNG-t ez a deck típus, amit rühelltem standard előtt. a többi, ami most is van, nem idegesít különösebben, néha elmegy a meccs egy 2. körös bemákolt juggleren, vagy tuskarrból kapott totem golemen, de a tome és yogg együtt, egy pakliban gusztustalan. amúgy funnak én is szeretem Yoggot, mert alapvetően jó nézni, hogy mi jön ki belőle, de mikor emiatt bukok vissza rank 6-ról majdnem 8-ra, akkor azért fel tud kúrni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung LCD és LED TV-k
- Minden ami hőszivattyú
- TCL LCD és LED TV-k
- BestBuy topik
- BMW topik
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ZBook 15 G4 27% 15.6" FHD IPS i7-7820HQ M2200 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest