Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaveNo1
veterán
Belcher Miracle tök jó a mostani metában, zsinorban 3 huntert is porig aláztam vele Ha feljön mindkét sap akkor semmi esélye a Midrange Hunternek.
You are not prepared.
-
-
thesound
addikt
Olyan "jól" ment az aréna az elmúlt héten, hogy arra gondoltam már a háromból nem azt fogom kivenni ami a szerintem legjobb, hanem a másodikat... tudom hülyeség, de volt 0-3 benne
Marad a ladder, ott azért van sikerélmény a rúgóval.Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
-
Devas
őstag
Na ki hol tart a Ladder-en? Én rank 18-on megrekedtem.
Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
-
SLYM
veterán
én egyszer mentem arénában 0-3-at amikor kezdtem a játékot és kaptam egy ingyen belépőt. nem tudom mit csináltok, de célszerű kis manás lényeket választani, meg 1-2 tömegpusztító varázslatot. ezek elsőbbséget élveznek minden máshoz képest
-
Sirandrish
legenda
Tudtok mutatni egy effektív Hunter decket?
Asszonyka kipróbálná a HS-t és pont Hunteres küldim van, és szeretném olyan paklival útnak engedni amivel lesz sikerélményeMostanság nagyon sokat beszéltetek róla...tudnátok linkelni egyet?
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Watto1991
senior tag
válasz Sirandrish #19818 üzenetére
Nagyon jó, én is ilyesmivel megyek, csak Timber wolf haleyett valami más van bent.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz Watto1991 #19819 üzenetére
Az enyém is hasonló egyébként szóval majd meglássuk hogy milyen ez...köszike
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
DaveNo1
veterán
Savannah nélküli Zoo/Deathrattle hunter most az egyik legnépszerűbb, tegnap néztem Forsent, ő is ezzel érte el Legend rangot, + ahogy néztem rank1-3 környékén iszonyat sokan tolták ezzel. Snake Trap is volt mindegyikben, régen eléggé lesajnálták ezt a lapot, de most win lap is lehet
You are not prepared.
-
DaveNo1
veterán
válasz Sirandrish #19822 üzenetére
Kb. ez csak tracking helyett freezing trap, és az egyik explosive helyett snake trap.
You are not prepared.
-
SLYM
veterán
az a gond, hogy azt már észrevettem, hogy ha nem arénázol vagy rankedezel, akkor nagyjából mindig olyan ellenfelek jönnek, akik hasonló időt tettek a játékba, vagy kb ugyanannyi lapjuk van, mint neked. próbál mindig hasonló kaliberű ellenfelet találni a gép, mint amilyen te vagy. új játékos így a te accoddal nem lesz túl sikeres szerintem, lehet érdemes lenne lemenned rank 20-ra, vagy csinálni neki egy új accot
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Rank20on vagyok mivel nem rankedezem..sőt már nem is játszom, csak napizgatok amikor épp úgy van
Rank 20ig is csak a gátlapért megyek fel...meg mert semmi extra nem kell hozzá.Új accot mindenképp kap majd ha tetszik neki
-
Sturdiridge
tag
2 priest W a napi küldi, ladderen próbálom, eddig úgy kaptam hogy el sem hiszem... olyan figyelmetlenségek és nem átgondolt szituk hogy nem hiszem el ideje lesz jobban figyelnem.
-
Devas
őstag
válasz thesound #19816 üzenetére
Nekem meg most sikerült 3 játékkal felstreakelnem magamat rank 18-ról 16**-be. Hihetetlen milyen gyenge ellenfelek jöttek most, éjjel meg szinte csak vadállatokkal találkozik az ember.
Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
-
thesound
addikt
Amúgy ki milyen módszer alapján választ lapot arénázáskor? Már ha lehet ilyet megfogalmazni. Nyilván rövidtávon nézve az arénát a szerencsefaktor játszik, de hosszútávon nézve azért nem számít(hat) annyit. Itt van egy ilyen netes gyakorló aréna deck összerakó, de nem tudom mire jó, mert ok összreakom, de aztán? Honnan tudom, hogy jó-e? (max linkelni lehet és a hozzáértők megmondják.)
A mana-addict-on többször elolvastam már a cikkeket, néztem pár videot is, de valahogy az aréna eddig nem jött össze.Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
-
DaveNo1
veterán
válasz thesound #19828 üzenetére
Trumpnak van összefoglalója hogy mit érdemes beválogatni, szerintem azt nézd át sok segítséget ad.
Amúgy többnyire a kombó lapok nem jók, kell jó early-midrange-és late game lap a megfelelő leosztásban + néhány remove spell (hard és aoe)
Mivel sokszor dob be Hero basic lapokat, ezért érdemesebb azt a hőst választani amelyiknek jobbak a basic lapjai, ezért a Mage-Rogue-Pala trio a legjobb az arenaban, utánuk meg a Druid.
You are not prepared.
-
Zedz
addikt
válasz thesound #19828 üzenetére
Persze, egy kis szerencsefaktor van benne, de igazából kb. mindig össze lehet rakni egy olyan paklit, amivel szépen lehet teljesíteni. Ismerni kell, hogy melyik lap value, melyik nem az. Játék során ügyesen kell tradelni, és igazából ezért nagyon jó az aréna, mert megtanítja a játék alapjait. Tulajdonképpen ha a random rosszból tudsz várat építeni, akkor az általad ismert és összerakott paklival a ladderen elég sikeres lehetsz. Egyik jobb magyar srác mondta, hogyha arénában megvan az átlag 7-8 win, akkor legend esélyes vagy.
-
thesound
addikt
Na én is felmásztam 16*-ra, de a rugó itt már nem működött, jött a hunter. De amúgy én is azt vettem észre, hogy éjszaka csak a "fanatikusok" (nem negatív jelzőként) maradnak fent játszani és a döntő többségben ők a jó, nem casual játékosok, így nehezebben lehet előrehaladni. Biztos ha valaki elér egy szintet a játékban, hogy mennyire játszik jól, akkor ez már nem számít, nálam még úgy látom számít, hogy mikor jásztom.
vagy éppen véletlenül rngesus az egész
(#19829) DaveNo1
Ez volna az?
jó az új avatarod[ Szerkesztve ]
Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
-
DaveNo1
veterán
Amúgy ha valakinek van kedve gyakorolni az jelöljön be: Astech#2379
Csináltam most egy csomó új paklit, kíváncsi vagyok, hogy műdödnek. (Új ramp druid, Metashaman, KT priest, Juggler-hunter, stb.)
You are not prepared.
-
Sirandrish
legenda
-
Sturdiridge
tag
tényleg jól megy a sámán a mostani metában kb. 5 meccset játszottam és már 2 szintet is léptem. kezd tetszeni a sámán, már az előző szezonban is jól mentem vele. már 500goldnál járok szóval lassan meg lesz a kieg ára, egyből megy bele loatheb meg a belcher, tőlük sokat várok. seagiant betörésén gondolkodtam de még nem tettem meg, Reckful- nál láttam hogy az ő paklijában is van, mit gondoltok? van értelme?
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz Redcaster #19837 üzenetére
Kicsit bonyolultabb a dolog egy egyszerű kérésnél.
Először is jogosultnak kell lenned...aztán a MODik elbírálják hogy kaphatsz-e egyáltalán.
Ezek után elmondod hogy mit szeretnél, és az arcképgyárosok megpróbálnak belőle alkotni egy PH kompatibilis darabot, és ezután egyszer be is állítják.Egyébként te az első lépésnél "elbuksz" ugyanis tudtommal őstag rang az alja
-
Zedz
addikt
válasz Sirandrish #19840 üzenetére
Elbírálják? Szóval ha megvannak a követelmények, akkor sem biztos az avatar?
-
Sirandrish
legenda
Nem biztos.
Ha voltak veled gondok akkor egyéni elbírálás alá kerülsz. Persze elévülnek idővel a kihágások
Ha nem volt veled gond akkor viszont tuti hogy megkapod..vagyis legyen 99,99%Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
F-ECT$
titán
válasz Sturdiridge #19838 üzenetére
Loatheb mindenképp befér a sámán deckbe, de a Belcher nem feltétlenül. (Persze lehet neki helyet szorítani.) Én a Sea Giantet nem különösebben szeretem, bár ha valahová, akkor a sámán (totemek) és a hunter (snake trap, uth) deckekbe tudnám elképzelni.
Dive ever, work never.
-
Zedz
addikt
válasz Sirandrish #19843 üzenetére
Óóó értem, köszönöm. Na majd egyszer tán nekem is lesz.
-
Ps Vita
őstag
ha paklit akarok vásárolni,azt hogy csináljam,mert fogalmam sincs?
biztos volt már róla szó,de nem találtam meg
-
DaveNo1
veterán
válasz Sturdiridge #19838 üzenetére
Múltkor volt itt linkelve egy anti hunter shaman, szerintem azt próbáld ki, bár kell bele pár legend.
[ Szerkesztve ]
You are not prepared.
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Ikarus 435 embléma logo felirat szám típusjelzés
- Corsair VX450W 450W PSU asztali számítógép 80 Plus ATX tápegység
- Adattábla szett IKarus 435 alu logo felirat embléma busz bus
- ASUS U-65GA 650W PSU asztali számítógép 80 Plus ATX tápegység
- Asus B85M-E, Intel i7-4790 + rézmagos gyári hűtő, Hynix 4x8GB (32GB) 1600MHz RAM
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest