Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ígyvanferi
addikt
válasz Sturdiridge #19399 üzenetére
Hol jársz a ranglétrán? Ugye szezon végére a kevésbé jó, kevés lappal rendelkező játékosok is fentebb kerülnek, akiket adott esetben könnyebben versz meg.
Én legalább is mindig azt csinálom, hogy hó elején, közepén csak annyit játszom rankeden, hogy a questeket megcsináljam (gyakran azokat is arénában teljesítem) és így az utolsó néhány napon nyomok pár órát pusztán a jobb helyezésért. -
Sturdiridge
tag
14-13 között mozgok most, de szerintem sikerül előrébb is kerülnöm ha így folytatom.
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
ez elég gyors volt
[link] -
F-ECT$
titán
válasz fogtunder #19404 üzenetére
Egy srác csinált azzal kapcsolatban is tesztet: összerakott egy paklit 15 normál és ugyanazon kártya 15 golden verziójából, majd eldobta a felajánlott 3/4 kártyát, és 12x volt olyan a 100-ból (12%), hogy az első húzással visszakapta valamelyiket. Ez viszont pont a várt eredmény, hiszen ha első vagy akkor erre 3/27, míg ha második akkor 4/26 az esély, ami 11.1 - 15.3%. Szóval teljesen jól működik a mulligan, csak mivel egy csomó kártyából 2 van benn, így sokkal többször érzed azt, hogy topdeckeled az eldobott kártyát, mint az valójában történik.
whitezo88: Kolento deck?
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
Redcaster
őstag
-
whitezo88
nagyúr
YOLO
3 vagy 4 lapot dobott el...
a secret 100% hogy Ice Block volt amúgy.[ Szerkesztve ]
-
SLYM
veterán
a napokban megint volt egy 12 wines aréna köröm. íme a nyeremény. ez pedig az egyik pack [link]
ez pedig mostani termés, sose volt olyan nekem, hogy mindegyik lap susogott egészen ideáig [link] -
BoneDragon
veterán
Mióta játszom az első alkalom, hogy nyertem warlock murlock pakli ellen. Ráadásul priestel, amivel most mentem másodjára.
-
Wolverine
félisten
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
whitezo88
nagyúr
érdekes érzés vesztett helyzetből azért nyerni, mert elmegy AFK-ra az ellenfél
(de lehet csak dc) -
Sturdiridge
tag
rank11 itt még nem jártam. :'D talán meg lesz a rank10.
-
whitezo88
nagyúr
válasz Sturdiridge #19424 üzenetére
én 4es streakkel lementem r5 feléig, ahonnan 4es losestreakkel vissza ahonnan 2 órával ezelőtt elkezdtem...
9 meccsből lett meg a napi, aztán mentem arénára, ahol a papnak 0 db holy nova és 0 auchenai jutott draftban.[ Szerkesztve ]
-
Cathfaern
nagyúr
válasz whitezo88 #19425 üzenetére
Mondjuk az is érdekes lesz arénában ha jóval több lap elérhető lesz... mert azért most még lehet számítani pár lapra, hogy azért jó eséllyel bejönnek, de ha kétszer ennyi lap lesz a játékban, és ugyanígy fog zajlani az aréna mint jelenleg, akkor amit leírsz az átlagos dolog lesz.
Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
Cathfaern
nagyúr
válasz Ereshkigal #19427 üzenetére
[ Szerkesztve ]
Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
katras
tag
Sziasztok!
Új vagyok a forumhoz, de heartstoneban nem. Tezsteltetek új rush deckeket? Én rank 15-től streak-ben mentem vele. Nerubian egg, Void, PO, de hounted creeper, loot horder ect. nagyon hatásos combo. A heroic NAXX-ért csak a card beck jár amúgy? semmi a profilodon? kicsi csalódás volt...
-
whitezo88
nagyúr
válasz whitezo88 #19425 üzenetére
elromlott a pala deck. egymás után esek vissza már rank6ban folyamatosan. most is druid ellenfél, kiszedem a consecet erre deathrattles rush druid. WAT? 7. kör, kint nála 5 dög, consec sehol. se pyroeq. ja és mind az 5 lénye soul of the forestes
meg azért vesztek warlock ellen mert zoora mulliganelek erre csak handlock jön...[ Szerkesztve ]
-
Louro
őstag
Ciki kérdés, de nagyon sokszor hangzik el a Zoo kifejezés. Gugliztam, de nem találtam megfelelőjét. Valaki dobna egy linket, hogy mit is takar?
Köszi előre is.
Mess with the best / Die like the rest
-
-
Ps Vita
őstag
na ma mivel már csak egy szárny hiányzik gondoltam végre már elmegyek arénázni...0-3
VISZONT kaptam egy csomagot,amiben ezek voltak
[link]pedig ezzel együtt csak 4 packot nyitottam eddig
az az epic nekem eléggé törhetőnek tűnik(főleg,hogy szinte csak basic lapjaim vannak a kevés pack nyitás miatt)vagy jó lap és maradhat? -
whitezo88
nagyúr
válasz Ps Vita #19436 üzenetére
a mukla jó tempó/rush pakliba, a conceal rogueba a másik 3 kuka sajnos. de grat
én meg tovább szenvedek de úgyse lenne meg a legend ha akarnám se a hónapban. stabilan rank7 rank5ről... (pedig raktam be BGH-t meg 2 argust is de sokat nem segítenek bár jobb mint előtte)
-
P00By
nagyúr
Azért ez jó érzés Ráadásul ő hívta elő
-
anorche1
őstag
Sziasztok!
Én is kiszeretném próbálni ezt a játékot, viszont a telepítő ezt a hibát dobja:
Failed to connect to the Battle.net patch service. Please check your internet connection and try again.Tűzfalat (ESS 8beta) kinyomtam, de úgyse jó. Leszedtem a battle.net telepítőt, de az is ugyan ezt a hibát dobja
Nem csoda hogy évekkel ezelőtt konzolra váltottam, el is felejtettem mekkora szo*&#! vannak telepítéskor
"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
whitezo88
nagyúr
Zilea bontott negyven packot elég mákos volt. 5 db legend volt ebből egy golden. Tbk, edwin, gruul, cho és g hogger.
-
whitezo88
nagyúr
a rák folytatódik rank7en ismét pala a napi. első ellenfél backspace rugó 6. körre halott voltam, board clearem sehol. 2. ellenfél warrior, az is mivel nyit? gnome into faerie dragon... 4. körre van 16 hpm. 5. körömre 7, aztán meghaltam. ezekkel mit lehet csinálni?! vicces, hogy amivel 2 napja toltam a win streakeket ezerrel, meg korábban is most nincs olyan deck szinte amit ver. 3. ellenfél handlock talán ezzel lesz esélyem, bár eddig se peacekeeper, se bgh kézben.
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
válasz whitezo88 #19446 üzenetére
megvan a 4. loss is zsinórban: [link]
én tényleg nem hiszem el hogy ennyire nem működik egy deck, talán még Randuinnal is nagyonn winratem lenne. valami ötlet? (azon kívül hogy ne ezzel nyomjam)
Ek0p ezzel ment fel legend 40-re (2 vagy 3 lap más csak), néztem végig és teljesen világos volt a játéka én sem léptem volna másokat. erre tessék. -
whitezo88
nagyúr
válasz Redcaster #19448 üzenetére
15-20% winrate a 80%ról visszaesve asszem más mint balszerencse. mindegy megyek warrival. csak akartam húzni a palát de így reménytelen. majd hétfőn.
MOD
EZ MI? (rank)
[link]
elég rosszul mehet neki... amúgy borzalmasan játszik. kinthagyja a frissen kirakott 8/3as (ghoul miatt) auctioneert... kobold geomancerrel tolja a miracle rugóban...4000 ember van EU legenden én meg itt szívok.
[ Szerkesztve ]
-
Ps Vita
őstag
Mivel nincs semmi pénzem EU accon,rankedezni meg már nincs értelme,csináltam egy US accountot
miután végig szenvedtem a rohadt unalmas tutorialt,megcsináltam a küldit,hogy játszak egy play meccset...
na az ingyen pakli meg ilyen volt
[link]
El se hiszem,5 paklit nyitottam csak eddig(abból négyet EU-n) és már 2 legendary,2 epic
(mondjuk mindkét epic ritka szar)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest