Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sagem
addikt
válasz F-ECT$ #19550 üzenetére
Dehogy limitált, azt értem, hogy paklit/kártyát nem adnak, de nézd meg pl. a LoL-t ott sem adnak "semmit", csak virtuális "szalagokat" amik jelzik, hogy te mit értél el az előző szezonban (s már ez az apróság is motiválja a játékosokat!) Szóval szerintem itt is simán meg lehetne ezt oldani, apróság, de jópofa lenne
itt meg gyakorlatilag semmi nyoma nem marad, hogy xy szezonban milyen szinten zártál - ok, hogy akit érdekel a rank az úgyis játszik, csak ha már van, akkor lehetne rá építeni komolyabban is.
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
Sturdiridge
tag
matekoztam egyet így isi előtt és arra jutottam, hogy legrosszabb esetben naponta 50goldot gyűjtök össze, akkor pontosan 2hét a nax kieg de ennél többet is fogok játszani meg talán kapok 60as küldiket is, úgyhogy most ha törik, ha szakad szeptember hónapban összegyűjtöm a második szárnyra a goldot.
hát az új hátlap meg királyság. eddig ez a best.
[ Szerkesztve ]
-
DaveNo1
veterán
Előző hónapban nem igazán laddereztem, úgyhogy 20-ról indultam, reggel meg is néztem mi a helyzet 20 környékén, vicces játékosok vannak, például Hunter lerakja az explosive csapdát, majd mindenképpen hunter's markot akar rakni Spectral Knightra..szegénynek csak 10 másodperc után esett le, hogy ez nem fog menni
Volt olyan Hunter is aki csak egy pár explosive csapdát futtatott a paklijában de egy körön belül 2 mad scientistet is kirakott...
You are not prepared.
-
fogtunder
nagyúr
válasz DaveNo1 #19554 üzenetére
azért ilyenkor szezon elején vannak másfajta meglepik is 20 környékén, én már futottam bele előző szezonokban olyan játékosokba, akik simán összehajtogattak és nem zoo-val, vagy face hunterrel.
(#19555) F-ECT$: igen, és jó lenne, ha ehhez nem kellene 3rd party megoldás, hanem a játékon belül lenne statisztika, mert hearthstatsra töltögetni, elég kényelmetlen, a kliens nem fut iPaden. meg a játék maga is eléggé megtekeri a jó kis Sandy i5-öt a laptopban, ha még ez is fut mellette, akkor fűt, mint az állat és pillanatok alatt szívja le az akksit.
[ Szerkesztve ]
I hate morning people. And mornings. And People.
-
SLYM
veterán
skacok, bocs, hogy itt kérdezem meg, de nem találtam így hirtelen ezzel kapcsolatban topicot, ez meg pörög, szóval . nem nagyon vagyok képben más játékokkal, szívesen játszanék valami lövöldözőssel, tudnátok ajánlani valamit a mostaniak közül? köszi
[Átraktam OFF-ba...]
[ Módosította: Cathfaern ]
-
fogtunder
nagyúr
válasz Redcaster #19560 üzenetére
én vagy másfél hónapja nem nyitottam legendet, pedig az összes goldot pakkra toltam el, régen sokkal jobb átlagom volt, többnyire 20-25 pakkonként jött egy. epic volt egy pár, de abból már úgyis megvolt, ami kellett, talán egy pyroblast kivételével.
-
DaveNo1
veterán
Az új hátlap amúgy gyönyörű, szerintem az eddigi legszebb.
You are not prepared.
-
Redcaster
őstag
válasz fogtunder #19562 üzenetére
Nekem is hosszú idő után ez az első értékelhető pakli, csak azt sajnálom, hogy nem EU-n nyitottam, habár Gorehowl miatt fáj kicsit, a többi nem ér semmit
(#19563) DaveNo1
Képen nekem is jobban tetszett, mint a Black Temple, de így berakva nem megy a paladinhoz, így visszatértem a szép zöldre
[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
válasz Redcaster #19564 üzenetére
én ezért nem játszom csak EU szerveren, pláne, hogy azért öntöttem némi pénzt is a pakkokba, meg nincs is ennyi szabadidőm.
vagy két hete akartam csinálni egy rövid bot kísérletet másik accounttal US szerveren, hogy mennyi értelme van gold farmra, de botért nem fizetek, a tört verziótól meg kissé féltem, hogy valami adathalász cucc.
más: találtam egy elég érdekes priest decket, kb. deathrattle aggro, viszont néhány control elem is bent maradt azért. nem olyan agyalós, mint egy control priest, viszont akinek idegen a class, ezzel kicsit könnyebben beletanulhat. az utolsó meccsen a T6 toughtsteal beadott egy Kelt, hát az durva volt.
[ Szerkesztve ]
-
Redcaster
őstag
válasz fogtunder #19566 üzenetére
EU-n játszok énis rendszeresen, amcsin esetleg akkor, ha nagyon arénázni van kedvem, de nincs pénz rá Eu-n, vagy szimplán rossz szériám van, és inkább amcsin költöm a pénzt arénára
EU-n vannak nekem is az erős lapok, semmit nem török itt, amcsin meg amit nem használok, az mind megy dustba
-
salaam
senior tag
válasz ígyvanferi #19540 üzenetére
Anno valamelyik top német guild gm-je volt egy Zoltan nevű paladin ha jól emlékszem, aztán egy tényfeltárás után kiderült, hogy nem magyar, sőt valószínűleg török (ugye a név eredete is török), szóval simán lehet, hogy ő az, vagy, hogy ennek az analógiáján kell keresni a megoldást!
-
fogtunder
nagyúr
válasz ricshard444 #19569 üzenetére
mikor elkezdtem játszani, eldöntöttem, hogy druiddal fogom tolni, az meg ancient of lore és force nélkül eléggé félkarú óriás volt, szóval ezekhez törtem be többnyire rogue és priest lapokat. aztán rájöttem, hogy nem vagyok elég türelmes a f2p üzemmódhoz, vettem 40 packot és azóta csak a nagyon hulladékokat töröm be (Nozdormu-ból nyitottam 3-at már, meg egy valag kidnappert és patient assassint).
-
SLYM
veterán
újabb 12 win, számszerint a 4. [link]
-
Zedz
addikt
Új season, újra mászás!
Mely paklik dominálnak mostanában? Tudtok pár jót ajánlani?
-
Redcaster
őstag
Amaz most stream végén nyitott 40 packot, benne Tirion és Szilvi... Tirion miatt irigylem
-
F-ECT$
titán
Wow, de jó most a ladder alján játszani. Mindenféle troll deckkel lehet menni, és mindenféle troll deckek jönnek szembe
Dive ever, work never.
-
NyalokAA
aktív tag
ellenfél hunter 15 hp én priest 28 hp
Boardom: zombie chow , zombie chow , loot hoarder , auchenai soulpriest
hunter kolléga 15 hp-n 5. kör unleash + timber , mit csinál??
leszedi a 2 zombie chowt és 1 percig gondolkodik , hogy most mi történt aztán concede
( hunterek 80% - ból amúgy kb ennyit is nézek ki ) -
Redcaster
őstag
Legutóbbi meccsem valami kezdetleges control warrior ellen volt, kijátszotta hellscreamet, armort is felstackelte 30+14-re, végig nyomta a wp-t mikor leszedte egy-két minionomat... félig arcba, félig boardcontrolosan játszott, levitte 1re az életemet, de ott megakadt... szépen lecsaptam az armort és a 30 életét úgy, hogy 1 életen lavíroztam, aztán a végén vagy 3x benyomtam énis a wp-t, majd concedelt annyira imádom az ilyet, ezért is rohadtjó ez a játék
[ Szerkesztve ]
-
ígyvanferi
addikt
Létezik valamiféle olcsó paladin deck? Két 60-as quest is pala, az aréna csak 4-re futotta, az újnál meg nem volt lehetőség, így gondoltam majd play-en. Csak elfelejtettem, hogy a valamelyik hc bossra összerakott deckem van még a listában, az meg nem bizonyult túl hatékonynak. Viszont nincs Tirion, Avenging, neutral legendekkel is híján vagyok.
-
Fr0z3n
őstag
válasz ígyvanferi #19587 üzenetére
Shockadin?
-
Fr0z3n
őstag
válasz ígyvanferi #19589 üzenetére
Nekem sem volt, de játszottam vele. 2 arcane golem volt helyette.
-
F-ECT$
titán
Egy kis változatosság reddiről, tempo rogue deck. Kicsit drága, mert 3 nem naxxos legend is kell bele. Állítólag a srác 6 óra alatt ment vele legendig rank 5-ről. Ha ez nem is feltétlen igaz, annyira van jó, hogy a szezon elején egy kicsit mást is játsszon az ember a hunter, lock, wari, priest mellett.
giorgio: így is 31 lapod volt
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
Sirandrish
legenda
válasz DaveNo1 #19595 üzenetére
Mi bajotok azzal a lappal? Szerintem szuper kis cucc..
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Watto1991
senior tag
válasz Sirandrish #19597 üzenetére
A leggyengébb AOE-k is elviszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs